İy pazarlar. Açık büfe denince aklıma tatilde kahvaltı geliyor yazın. Neyse siz açık büfe bir kahvaltıya gitseniz tabağınıza neler eklersiniz?

İy pazarlar. Açık büfe denince aklıma tatilde kahvaltı geliyor yazın. Neyse siz açık büfe bir kahvaltıya gitseniz tabağınıza neler eklersiniz?

Peynirle altlık, yeşilliklerle genleştirme yaptıktan sonra ne varsa doldururum. Cem Yılmaz'ın öyle bir skeci vardı, aklıma o geldi 😄
Patates kızartması, menemen, birazda peynir ve zeytin. Birde varsa az bir şey nutella. 😄
Nutella olmaz mı açık büfede ya
Bilmem, hiç açık büfe kahvaltı yapmadım :))
Var var getirtiriz olmadı
Benim için fark etmez pek. ben simit alırdım süzme peynir alırdım biraz da kahve yeterli olur benim için.. bir de yanında biraz da salata olabilir belki..
ama yemek olaraksa pizza ve hamburger tercih ediyorum ben daha çok
Açık büfe kahvaltı severim bu arada neyse kahvaltı tabağıma menemen, peynir, zeytin, bal, kaymak, ekmek elhamdülillah yeterli daha ne koyayım tabağa 😂 tabağım bitince ikinci tabağı doldursam olur mu?
Olur tabiki ☃️
Cevap
6Cevap
Salam sucuk tulum peyniri yeşil zeytin domates rus salatası bazı yerlerde görüyorum patates kızartması börek olabilir
Neler varsa önce genel olarak bir bakarım sonra başa döner tabağımı alır belirlediklerimi alırım zeytin peynir ve börek kesin olur
Peynir, biraz zeytin, patates kızartması ve börek mutlaka koyarım.
Bu gözler tabağın üstüne kat kat yemek koyup sığdıramadığı patatesi peçeteyle cebine koymaya çalışanı gördü :D
Önüme ne gelirse arsız gibi doldururum tabağı wxmflskdmf
Taze ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık, tereyağı, bal, reçel, yumurta
Bir fincan da sıcak çay
Yumurta + Peynir + Domates fiks küçüklüğümden beri hiç eksik etmem.
Bal + Tereyağı.
İsteğe göre sucuk ya da füme
Masayı donatırım
Tercih etmiyorum valla ya
Peynir zeytin yumurta ekmek selam domates saşatalık
Ne varsa hepsini dermisimm
Hepsini koyardim
Simit salam peynir yeter
Büfede neler var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?