Yeme & İçme Bu saatte lahmacun gömülür mü? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Bu saatte lahmacun gömülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Seviyorsan evet yiyebilirsin. 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Lahmacun günün her saati gömülür ama bu saatlerde bir şey gömmemek daha iyi gibi. Doğrudan kilo aldıracağı için hiç gerek yok. :)) 0 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Diyette olmasam eğer bu saatte lahmacun gömmenin tarihini yazabilirim. Bugün son kez fast food yedim. Ne zamana kadar dayanırım bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Şimdi çikolata yedim ,. Gömülmez :) Yemeseydim olur du :) 0 0 Yorumla
Muhammet213421 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Lahmacun tel olmaz yanına adana da isticen İçine koyup limonu sıkıp yicen 😂😂 0 0 Yorumla
GEZGİN5334 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kimse kusura falan bakmasın da eğitmenlik spor falan bı yere kadar 3 tane tantuni gömdüm az önce 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl Hem de nasıl götürülür. Hiç kaçırma bence 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Genelikle bu saatlerde yememeyi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu saatte çiğ köfte veya kokoreç gömeceksin 0 0 Yorumla
alfapower Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl yapma nazom yapma bünyeyi bozma 0 4 Yorumla Nazovski +1 yıl Sabah 7 ye kadar çalışacağım amaaa Yorumla alfapower +1 yıl nazom o zaman parça parça ye Yorumla Nazovski +1 yıl Kaç parça yiyim Yorumla alfapower +1 yıl 2 lokma ye dur :D Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. tabikide 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hemde 5 tane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Seviyorsan evet yiyebilirsin.
Lahmacun günün her saati gömülür ama bu saatlerde bir şey gömmemek daha iyi gibi. Doğrudan kilo aldıracağı için hiç gerek yok. :))
Diyette olmasam eğer bu saatte lahmacun gömmenin tarihini yazabilirim. Bugün son kez fast food yedim. Ne zamana kadar dayanırım bilmiyorum.
Şimdi çikolata yedim ,. Gömülmez :) Yemeseydim olur du :)
Lahmacun tel olmaz yanına adana da isticen İçine koyup limonu sıkıp yicen 😂😂
Kimse kusura falan bakmasın da eğitmenlik spor falan bı yere kadar 3 tane tantuni gömdüm az önce
aç uyumak daha sağlıklı
Hem de nasıl götürülür. Hiç kaçırma bence
Sonra kilo aldım diye ağlamak yok ama
Öf gömülmez mi bee
Genelikle bu saatlerde yememeyi tercih ediyorum
Bu saatte çiğ köfte veya kokoreç gömeceksin
Birazdan ızgara köfte+adana söylicem.
Neler gömülmez ki bu saatte
yapma nazom yapma bünyeyi bozma
Sabah 7 ye kadar çalışacağım amaaa
nazom o zaman parça parça ye
Kaç parça yiyim