Yeme & İçme Bu saatte erik yenir mi? Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor yesem mi yemesem mi gündüz canım istemiyor şimdi istiyor yasaklar çekicidir ☹️ Bu saatte erik yenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Valla şu an canın ne istedi ise onu hemen ye gadası 0 0 Yorumla
PsikiyatristCat Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gece erik yenir mi efendim sordun mu eriğin rızası var mı? koyacaksın karşına eriği tuzu soracaksın rızanız var mı varsa yiyeceksin 1 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl 😁😁😁😁 Yorumla
Dğhnbrk Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yenir tabi kütür kütür esas bu saatte yenir bol tuzluyarak ben tuzlu sevmiyorum ama evde bira da vara bira erik güzel gidiyo benden söylemesi 😅 0 3 Yorumla Cennetbenim +1 yıl sporcuyum alkol kullanmıyorum Yorumla Dğhnbrk +1 yıl Başarılı sporcuların hepsi alkol de sigara da kullanır bende bir zamanlar sporcuydum ikiside olumsuz kötü düşünce kadar tehlikeli değil arada bir tane de olsa sigara içmelisin diyen dr lar var Yorumla Cennetbenim +1 yıl oldun sen kullan ben almam byyy Yorumla
_snr52_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Yenir yenmez mi kütür kütür yenir tam zamanı sulu sulu tuzlayıp tuzlayıp yiyeceksin karşındakinin ağzının suyu akacak 0 6 Yorumla Cennetbenim +1 yıl 😋😋😋😋 oyle bir anlattın ki sende 😂😂🤣 Yorumla _snr52_ +1 yıl Hayal et şimdi bak karşında yiyorum tuza bandırıyorum soğuk bide dişlerimin arasında kuturduyo 😂😂 Yorumla Cennetbenim +1 yıl sen azmışsın erik bahane 😂😂😂😂 Yorumla _snr52_ +1 yıl Haha😅ne alaka senin için fesat bikere kendini erik gibi gören kızlardansın heralde 😅 Yorumla Cennetbenim +1 yıl aaaa beni niye krıştırıyosun en cennetim bak Yorumla _snr52_ +1 yıl Cennetmisin cehennemmi bilemem ben ben sadece errik nasıl yenir onu anlattım 😅 Yorumla
Yalnız_Kaptan Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Erik yemenin saati mi olur 😁 her zaman diliminde yenilebilir 😊😊 0 0 Yorumla
boyizmir Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Erik faydalıdır. O değil de, gerçekten kaç yaşındasın? 0 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Daha Az önce Bİr kase bitirdim -_- 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 😂😂 Şu profil resmini değiş soruya odaklanamıyprum 0 4 Yorumla Cennetbenim +1 yıl sen soruyu boşvee ozmn 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napim bir banyoyamı gideyim 😂😂 Yorumla Cennetbenim +1 yıl git nasıl istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 böyle diyince bütün hevesimi kaçırdın bak Yorumla
noyansgt Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 30% +1 yıl Yenir ama gaz yapar... 0 6 Yorumla Cennetbenim +1 yıl kız bende gaz yapmıyo direk b. ok yapıyo Yorumla noyansgt +1 yıl 😂😂😂sesli güldüm gece gece. Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün. Ye gitsin ozaman... Yorumla Cennetbenim +1 yıl ama oyle 😔 Yorumla noyansgt +1 yıl Ye işte ne güzel rahatsız etmez. Atarsın gider... Yorumla Cennetbenim +1 yıl tamam Yorumla noyansgt +1 yıl 🙏🏻 afiyet olsun... Yorumla
lzmirLii35 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Meyve yemenin saatidemi oluyormuş 😂😂 0 2 Yorumla Cennetbenim +1 yıl evet mideyi asidi yapar Yorumla lzmirLii35 +1 yıl Enteresan Yorumla
Thunderdome69 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Muz çekmeli bu saatte canin 🍌🍌😜 0 3 Yorumla Cennetbenim +1 yıl ahahha yoo bayadır canım onu çekmiyo yaaa Yorumla Thunderdome69 +1 yıl Hmm demeki tek tek ufak olmali 😜😜 Yorumla Thunderdome69 +1 yıl Eriği Tuzluyarakmı yiyorsun 😊 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 930 cevap paylaştı. hem de tuzlayarak yenir 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 491 cevap paylaştı. bu saatte yiyince noluyo? korkma ye bişey olmaz 0 0 Yorumla
pamelyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl ye gitsin nolacak olsa da yesek. Kg si 18 TL 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yenir midene dokunmuyorsa 0 0 Yorumla
burak3006 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Papaz eriğiyse bnada ver☺️ 0 2 Yorumla Cennetbenim +1 yıl can eriği Yorumla burak3006 +1 yıl Miğdem ağrıtıyor o benim 2 taneden sora yiyemiyorum Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Yenir tabi hem metapolizma çalışır 0 0 Yorumla
mistyprenses_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Saati mi varmış? 0 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl genelde meyveleri gece yemezler mideye dokunur ve asit oranını arttırır Yorumla
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Mideni ağrıtabilir 0 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl ondan korkuyorum Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 797 cevap paylaştı. Erik dalı gevrektir. 0 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl gelin evi naziktir Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 851 cevap paylaştı. Ye ki miden yansın 0 0 Yorumla
mustutu11 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kanka Bisi dicem 0 6 Yorumla Cennetbenim +1 yıl burda de özel mözel sevmem ben Yorumla mustutu11 +1 yıl Ozelden soylicem demedim ki Yorumla Cennetbenim +1 yıl de ozmn kankası Yorumla mustutu11 +1 yıl Demicem kanka modumu dusurdun Yorumla Cennetbenim +1 yıl uçak modundan beni rahatsız etmeyin moduna geçtin yani 😂 Yorumla mustutu11 +1 yıl Ama kanka :( ozelden falan sevmem hayırdır yani Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. tuzla ye iyi olur 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Ben karpuz yiyorum 0 5 Yorumla Cennetbenim +1 yıl sabaha kadar ciş yapacan desene 😂😂😂 Yorumla Cennetbenim +1 yıl sidikliii😂😂😂 Yorumla Drmarco +1 yıl Küçükken gece yeme derlerdi işermişiz şimdi acısını çıkarıyorum😄 Yorumla Cennetbenim +1 yıl olsun şimdi işe içinde kalmasın Yorumla Drmarco +1 yıl Yedikten sonra işicem şarıl şarıl Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Neden yenmesin 0 2 Yorumla Cennetbenim +1 yıl mideyi bozar diye Yorumla Musti3335 +1 yıl Hicbisey olmaz merak etme Yorumla
Rüzgar2165 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşerdin mi 😃 0 2 Yorumla Cennetbenim +1 yıl evet hamileyim ya Yorumla Rüzgar2165 +1 yıl Beli oluyor profilden 😂 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 601 cevap paylaştı. Az önce yedim 0 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 864 cevap paylaştı. ishal yapar yeme 0 0 Yorumla
Seytaninefendisi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Senin eriğini yesem 0 4 Yorumla Cennetbenim +1 yıl benimki çilek Yorumla Seytaninefendisi +1 yıl Onu daha guzel yerim Yorumla Seytaninefendisi +1 yıl İstermisin Yorumla Cennetbenim +1 yıl yo istemem Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Kütür kütür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Valla şu an canın ne istedi ise onu hemen ye gadası
Gece erik yenir mi efendim sordun mu eriğin rızası var mı? koyacaksın karşına eriği tuzu soracaksın rızanız var mı varsa yiyeceksin
😁😁😁😁
Yenir tabi kütür kütür esas bu saatte yenir bol tuzluyarak ben tuzlu sevmiyorum ama evde bira da vara bira erik güzel gidiyo benden söylemesi 😅
sporcuyum alkol kullanmıyorum
Başarılı sporcuların hepsi alkol de sigara da kullanır bende bir zamanlar sporcuydum ikiside olumsuz kötü düşünce kadar tehlikeli değil arada bir tane de olsa sigara içmelisin diyen dr lar var
oldun sen kullan ben almam byyy
Yenir yenmez mi kütür kütür yenir tam zamanı sulu sulu tuzlayıp tuzlayıp yiyeceksin karşındakinin ağzının suyu akacak
😋😋😋😋 oyle bir anlattın ki sende 😂😂🤣
Hayal et şimdi bak karşında yiyorum tuza bandırıyorum soğuk bide dişlerimin arasında kuturduyo 😂😂
sen azmışsın erik bahane 😂😂😂😂
Haha😅ne alaka senin için fesat bikere kendini erik gibi gören kızlardansın heralde 😅
aaaa beni niye krıştırıyosun en cennetim bak
Cennetmisin cehennemmi bilemem ben ben sadece errik nasıl yenir onu anlattım 😅
Erik yemenin saati mi olur 😁 her zaman diliminde yenilebilir 😊😊
Erik faydalıdır. O değil de, gerçekten kaç yaşındasın?
Daha Az önce Bİr kase bitirdim -_-
😂😂 Şu profil resmini değiş soruya odaklanamıyprum
sen soruyu boşvee ozmn 😂😂
Napim bir banyoyamı gideyim 😂😂
git nasıl istersen
😂 böyle diyince bütün hevesimi kaçırdın bak
Yenir ama gaz yapar...
kız bende gaz yapmıyo direk b. ok yapıyo
😂😂😂sesli güldüm gece gece. Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün. Ye gitsin ozaman...
ama oyle 😔
Ye işte ne güzel rahatsız etmez. Atarsın gider...
tamam
🙏🏻 afiyet olsun...
Meyve yemenin saatidemi oluyormuş 😂😂
evet mideyi asidi yapar
Enteresan
Muz çekmeli bu saatte canin 🍌🍌😜
ahahha yoo bayadır canım onu çekmiyo yaaa
Hmm demeki tek tek ufak olmali 😜😜
Eriği Tuzluyarakmı yiyorsun 😊
Hamileyse aşermişse yer
Çok kütürdetmeden caizdir
hem de tuzlayarak yenir