Ekler
Baklava
Sufle
Profiterol
Waffle
Sütlaç
Cheesecake
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben, çikolata, ve pastalar gibi birçok tatlı türünü oldukça seviyorum. Farklı lezzetleri keşfetmek, özellikle de tatlılar arasında çeşitliliği deneyimlemek, benim için keyifli bir serüven. Çeşitli malzemelerin ve yöntemlerin bir araya gelerek nasıl eşsiz tatlar ortaya çıkardığını görmek gerçekten ilginç. Tatlılar sadece lezzetli olmanın ötesinde, kültürel ve tarihi bir zenginliği de temsil ediyorlar. Hangi tatlıyı seçeceğim konusunda genellikle ruh halime veya o anki isteğime bağlı olarak karar veririm. Her bir tatlı, benim için bir hikaye gibi; içerdikleri özel lezzetler ve dokularla beni farklı dünyalara götürüyorlar.
Sufle ve cheesecake arasında kaldım. İki şıkkı birleştiremeyeceğime göre cheesecake diyorum. Gözüm halen suflede ama neyse cheesecake dedim artık.. Üzerine lotus bisküvisi ve kreması ya da tuzlu karamel sos olsun; san sebastian ya da new york usulü farketmez severim. Çilek sosta güzel oluyor. Fıstık ezmeli de denedim. Ya sevdiğim soslardan birer tane yerim işte.
Tatlı yemeyi çok seviyorum. Kahve ve tatlı ise benim için mükemmel ikili. En çok sevdiğim şey ise bitter çikolata ve labne peyniriyle yapılan tatlılar. Benim favorim olan tatlılar profiterol ve cheesecake. Bu tatlıları yerken kendimi sürdürüyorum 😃✨
✨😃 kendimi durdurmuyorum ✔️✔️
Fıstıklı baklava, ince yufka tabakaları arasına özenle yerleştirilmiş Antep fıstığı içeren geleneksel bir Türk tatlısıdır. Şerbetle tatlandırılan ve fırında kızartılan bu lezzetli tatlı, Türk mutfağının önemli bir parçasıdır.
Cevap
33Cevap
Hepsi diyorum çünkü hepsi benim sevdiklerim.
Ben en çok triliçe tatlısını seviyorum.. ama şerbetli tatlılar ile aram hiç yoktur.. bunların arasından ise ekleri terci hederdim
Benim tercihim genelde künefe ama ankete bakınca baklavayı seçtim. Şerbetli tatlılar candır..
bu ülkede kültürümüze göre türk tatlısı yok mu yahu. içinde bir tane baklava gerisi yabancı
mesela kadayıf yok mu
revani yok mu
halka tatlı yok mu
tulumba tatlısı yok mu
nedir bu yabancı kültürü yahu
Fırında sütlaç sevmiyorum. Sade sütlaç seviyorum. Baklava seviyorum. En çok sevdiğim bunlar. Diğer sevdikldrimi yazmadım tabiî.
Eee benim sevdiğim tatlılar yok listede nolucak şimdi 🤣 tralice kazandibi soğuk baklava puding vss
Abi bir antepli olarak baklavanın yanında diğerleri tatlı değil bence 🫣🫣
benim tatlım yok liste de ya KABAK TATLISI eklensin listeye :)
iyi bir baklavayı tercih ederim.
Sütlacı ayrı severim diğerleri de olsa yenir yani..
Bunların arasından ekler... Ama en sevdıgım kazandıbı
Baklava seviyorum 😻
Yalnışlıkla ekler butonuna bastım 🤧
Resimdekiler arasında ekler favorim. Onun dışında sütle ve yulafla yapılan tatlılar favorim.
Bol çikolatalı profiterol favorim.
Aşure neden yook
Waffle 😍 tam bi şeker deposu ama vazgeçmem senden yine de 😂
Sütlü tatlıların hepsi ama en çok sütlaç ve ekler
Hepsi güzel ama klasikler her zaman kazanır. Verin benim sütlacımı 😂
Bu arada Canan Hoca'nın askerleriyiz.
Sütlacı çok seviyorum
Ekler tatlıların şahı
@_2024_ geçengi gizli sensin demeek
Geçenki
Yılların getirisi baklava tabiki
Ay sufle galiba