Mesela ben evde yapılan hamburgerden daha lezzetli bir hamburger yemedim

Mesela ben evde yapılan hamburgerden daha lezzetli bir hamburger yemedim

Dışarıda yapılan hambugerlerin içine fazlası ile lezzet artırıcı farklı kimyasal kullanıyorlar. Özellikle kullandıkları tuzlar insan sağlığı açısından çok zararlı. Benimde kardeşim evde yapar. Gerçekten de patates kızartmasına kadar çok daha lezzetli oluyor.
Bana da yapsın hmn
Tamam sen kola al gel ben o sırada yaparım
Evde yapılan fast foodlar, restoranlardan alınanlardan daha lezzetli olabileceği gibi, bazen de tam tersi olabilir. Evde yapılan fast foodların lezzetli olmasının birkaç sebebi olabilir. Öncelikle, evde yapılan yemekler kişiselleştirilebilir. Evde istediğimiz malzemeleri ve porsiyonları kullanarak yemeği kendi zevkimize göre ayarlayabiliriz. Ayrıca, taze malzemeler kullanarak yemeğin kalitesini arttırabilirix. Restoranlarda kullanılan malzemelerin ne kadar taze olduğunu bilemezsin, ancak evde bunu kontrol edebilirsin.
Evde yapılan fast foodlar bazen restoranlardan daha lezzetli olabilirken, bazen de lezzet konusunda geride kalabilirler. Ancak, evde kendi zevkimize göre özelleştirebilir ve taze malzemelerle hazırlanan yemeklerin daha sağlıklı ve tadı damak zevke uygun olabilir. Bu nedenle, evde fast food yaparken doğru tarifleri kullanmak, taze malzemeleri seçmek ve gerekli özeni göstermek lezzetli sonuçlar elde etmek açısından önemli olduğu için daha güzel lezzetli yemekler yapmamızı sağlayabilir.
Dışarıdan fastfood alınan mekânlar zincir restoranlarsa lezzetli olduğunu yiyenler sadece "zannediyorlar". Açıkçası kendilerini kandırıyorlar. Gerçek malzeme kullanılarak yapılan, gustosu ve kalitesi cidden yüksek gurme hamburgerciler ve fastfoodun lezzetli ve doğal olmasına gönül vermiş restoranlar biraz daha pahalı ama buna gerçekten değiyor. Evin mutfağında yapılan fastfood garanti lezzetli olmuyor, yapan kişinin becerisi tekrar tekrar yaptıkça gelişiyor.
Evet, evde yapılan Fast foodlar daha lezzetli oluyor. Hamburger pizza hem malzeme açısından kaliteli ve malzemeden çalmadan yapılınca efsane oluyor.
Pizzada öyle. Evde yaptığımdan daha iyisini yemek için italyaya gitmem lazım ajajs
Ayni fikirdeyim bir de büyük ada da bur restoran var orada çok güzel yapılıyor biraz pahalı ama değer 😋🤤
Havalar ısınırsa inş büyükadayı fethetmeye gidebilirim mantıklı bi plan 😂
@вуηαяcσѕ duy sesimizi bak büyük ada fethi sizi bekler
@hayatistanbul77olmass sen de gel pizza ısmarlıyımm
Ben iki aşığın arasına girmem, diz gezin eğlenin ben bununla mutlu olurum. Teşekkür ederim @AliceMixfield
@вуηαяcσѕ artık fayton yok yavrum🤣🤣
Cevap
23Cevap
Hakikatten yaptım ve çok lezzetli oldu
Bence evet daha lezzetli oluyorlar.
HAyır tabi ki de.. dışarıdan aldığım fast foodlar her zaman daha lezzetlidir.. evde yaptıklarım daha sade oluyor..
Dışarıdan fast food yeme alışkanlığım yok, zaten midemi rahatsız ediyor yağından mı , içeriğinden mi artık neydense; kaldı ki evde yapılanı daha sağlıklı daha lezzetli buluyorum. Evet canım aşırı hamburger çektiği olmuyor mu illa ki oluyor, ha napıyorum, kullandığım ekmek çeşidini alıp gidip evde içini kendim hazırlıyorum, ızgara et ya da ızgara tavuk ile, sevdiğim peynir sebzeler , baharat ile, bide yanına fırında patates bana böylesi daha lezzetli geliyor.
Hayır, çoğu yemekte olmaz. En fazla aynı tada ulaşılır ama daha iyisi olamaz. Mesela annem meşhur bir fast food zincirindeki hamburgerin birebir aynısını alıyor ama etinden baharatına kadar o hamburgere göre alıyor. Onun dışında tat tutmuyor ki tutması da imkansız. E zaten tadı aynı olunca da "daha iyi" olmuş olmuyor.
Pizza hariç tabii. Çünkü malzemeyi istediğin kadar ekleyebiliyorsun.
Aynısını yapıyor* olacaktı
şimdi evde yapılanlar daha bol içerikli olabiliyor
dışarda yapılanlar ise içerikten kesiyorlar ama onlar başka türlü bir şeyler yapıp tadını daha değişik bir duruma getirtebiliyorlar bir püf noktası var gibi
ya da farklı bir malzeme kullanıyorlar
Ekonomık oluyor dısarda ıkı kısılık yedıgın fıyata evde tum aılen doyuyor alice.. hemde saglıklı ıcınde ne oldugunu bılıyon o bakımdan evde yapılan ıyı tabıı de... Gecende sormuştun ya patates kızartması Baska ama burger kıng ın patatesı gercekten yedıgım en lezztlı patateslerdn
Evde yapılanlar sağlıklı oluyor bu bir gerçek ama lezzet bakımından net dışarısı, o kadar katkı maddesini kamyon tekerleğine sürüp yeseler o bile lezzetli olur
Sen hiç dışarda çiğköfteye karamel sos döktürebildin mi mü neresi daha lezzetli uydurma shdjdk
o benim sorunum değil ki çiğköfteye karamel sos ekleme konsepti olmayan oses, komagene utansın AS:DA
Fast food evde olmuyor ya. Dışarıda ki lezzeti yakalayabilmek çok zor.
Kesinlikle hele ki BİM’den aldığım köfteler 😀
Hiç denemedim
Aç olan insanlar var burada 😅Arada kendime ödül verdiğimde muhakkak yapmaya çalışıyorum ama evdekinin lezzetinden canım ikinciyi de istiyor ondan mütevellit dışarısı 🤣
Dışarıdan hiç hamburger yemedim şimdiye kadar hiç gerek duymadım İskender varken 😂 evde yapılan apayrı oluyor
Yok ya benim dışarıda yemem lazım para harcamam lazım neden çünkü ben geçim sıkıntısı seviyorum djdjdjdh
Kafana göre yaptığın için + emek ettiğin için elbette daha lezzetli oluyor, olmuyorsa bile öyle geliyor insana.
Evet gerçekten evde yapılabilen fast foodlar daha bir lezetli oluyor özellikle ıslak hamburger ve tantuni gibi yiyecekler..😋
her şey yerinde güzel evde yapılan o kadar lezzetli olmuyor
Ama
Evde daha sağlıklı
Evde yapılan fast foodlar daha lezzetli oluyor evet.~☆
Double Cheeseburger hariç daha güzel oluyor
Of evet içine istediğin kadar malzeme sos doldurup yiyebilme imkanı oluyor mükemmel
El lezzeti de önemli benim yaptığım yemek fast food olsun ev yemeği olsun beğenilir genelde severler
Dışarıda bile çok acıksamda fast food tercih etmem.
Para vermeyince lezzetli gelmiyor bana. İlla para harcayacağım.
TGI Fridays ve Wendy's burgerları, burger dünyasının ilahları :)
Evde yapabildiğim yemeği dışarıdan yemem, dışarıda yiyebileceğim yemeği evde yapmam.
Bence daha lezzetli ama daha da maliyetli oluyor çoğu zaman.
Hamburger, lahmacun ve pita ekmeğinde tavuk döner denedik özel soslarıyla enfesti vallahi
Elbette daha lezzetli ve hijyenik.
Hiç dışarıda yemem hep evde yaparım döner baklava hamburger ne gelırse akla neredeyse hepsını
Pazar günü bize hamburger sözü verebilirsin ozaman
Ekmegi nerden aliyonuz ya 😭
Bimde gurme olarak geçen ekmekler güzel
Bence ayrılmalısın baksana sana napmıs sevmiyo bence fişi cekılmıs o ilişkinin
Ne hdjdjs
evdekilerde güzel ama dışarıdakiler daha iyi bence
Hiç evde fastfood yapmadım
Fast foodlar genelde iyi
Hem daha lezzetli hem de daha sağlıklı.
Ben dışardan tercih ediyorum
Daha iyi olduğu gerçeği
Kesinlikle çok daha güzel oluyor