Yeme & İçme Bu hangi meyvenin kurusu bilen var mı? MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Canım çekti aldım ama neyin kurusu bilmiyom üstünde de yazmıyor fakir olduğum için azıcık aldım. neyin kurusu bu? Bu hangi meyvenin kurusu bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kabak olabilir 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Muhtemelen portakal kurusu. Tam emin olamadım. 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Halktanpazar. com adresine girnorda var bak ama hangi meyve yazmiyor 0 1 Yorumla yıldırım39 +1 yıl Resimde portakal ve kaysi var baska cesidini bulamadim Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı. etiketinin üstünde ne olduğu yazıyor kayısı kurusu gibi sanki 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Papaya kurusu pis fakirler ya 0 0 Yorumla
HernanCrespo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kabağa benziyor 0 3 Yorumla MarsRafinha +1 yıl Kabağı ithal almazlar ithal yazıyor Yorumla HernanCrespo +1 yıl Pirinci bile ithal ediyoruz artık. Yorumla MarsRafinha +1 yıl Doğru da kabak değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kabak olabilir
Muhtemelen portakal kurusu. Tam emin olamadım.
Halktanpazar. com adresine girnorda var bak ama hangi meyve yazmiyor
Resimde portakal ve kaysi var baska cesidini bulamadim
etiketinin üstünde ne olduğu yazıyor kayısı kurusu gibi sanki
Papaya kurusu pis fakirler ya
Hurma olabilir
Kabağa benziyor
Kabağı ithal almazlar ithal yazıyor
Pirinci bile ithal ediyoruz artık.
Doğru da kabak değil