Su içmeyi hiç canım istemiyor. Ama içmek zorundayım. Şu yüzünden hastalık çekiyorum.
Suluk denedim. Tuzlu şeyler yedim turşu falan susatmak için kendimi ama nafile...
Suluk denedim. Tuzlu şeyler yedim turşu falan susatmak için kendimi ama nafile...
Aynı problem bende de vardı. Telefonuma su hatırlatıcı kurmuştum. Her saat başı alarm sesini duyup su içiyordum. Bir süre sonra zorunluluktan çıktı. Düzenli su içmeyi denedim.
Deneyeceğim teşekkürler🙏
Neden sürekli sihirli formül arayışlarında millet anlamıyorum. Suluğu koy yanına ara ara iç. Yani su içemiyorum diye yöntem mi aranır. Açıp açıp içeceksin.
İçim almıyor. Zor yutuyom. Sanki dilim geri itiyo suyu
Cevap
3Cevap
Bir pet şişen olsun. Her gördüğünde bir bardak içmeye çalış
Denedim 🥲
Hiç mi için almıyor
Hiç denecek kadar az
Yarım bardak suyla oruç tuttuğum var ve susamıyorum
Kendini zorlamalısın. Yarım saatte bir ya da 1 saatte bir bardak bir bardak içmeye çalış. Böbreklerin için gerekli
Sabah ilk uyandığında 1 bardak iç
Yemek yemeden önce 1 bardak
Yemekten sonra 1 bardak
Günde 3 öğün yemek yediğini varsayalım
7 bardak su içmiş olursun o da yeterlidir senin için
Aromalandırabilirsin mesela suya limon dilimleri veya nane yaprakları ekleyebilirsin. Buzlu su içebilirsin. Motivasyon suluğu kullanabilirsin.
Aramalandırmayı okumuştum bi yerde onu yaptım şimdi deniyorum:)
Vücut ister aslında ya.
Yok. Mesela yarım bardak suyla oruç tutmuşluğum var ama susamadım gün içinde bu normal mi
Alkol kullanmıyom şükür. Et de yemiyom ama jdjdj
Her susadığında 3 bardak iç bir bardakla kalma
3 bardak mı. Ben 3 yudum anca içiyom😄
Öyle olmaz işte dik kafaya gitsin
tatlı şeyler dene
Evet onlarıda denedim maalesef işe sadece bi kerelik yarıyo. Bir kere içiyorum sonra aynı canım istemiyor
tamam bir parça sütlüçikolata at sonra iç falan olur
Deneyim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?