Çilekli, karamelli, en bilineni içi beyaz dolgulu… oreolu pasta yaptılar, cheesecakelere koydular, süt ile yenildi, kahveyle muhteşem denildi vs vs vs. Peki sizce oreo , abartılacak kadar güzel mi?

Çilekli, karamelli, en bilineni içi beyaz dolgulu… oreolu pasta yaptılar, cheesecakelere koydular, süt ile yenildi, kahveyle muhteşem denildi vs vs vs. Peki sizce oreo , abartılacak kadar güzel mi?

Reklamı güzel yapıldı sadece. Yaş pastalarda, bazı soğuk içeceklerde bile kullanıyorlar artık. Altı üstü kakaolu bisküvi. Tat olarakta pek bir fark göremedim. Belki bizim bilmediğimiz bir gücü kudreti vardır :))
Ben yurtdışında çok gördüm ama bu kadar aşırı rağbet edilmedi. Ben de anlamadım 🤷🏻♀️🙇🏻♀️
Abartıldığı kadar güzel değil klasik bisküviler bile daha güzel
Cevap
12Cevap
Bence abartılıyor hiç bir abur cubur o kadar güzel değildir benim için ama sevenleri yiyebilir elbette. afiyet olsun
Ya güzel ama abartılacak kadar değil. Ondan daha güzel bisküviler var nero gibi.
Hayir zaten pok ile yapıldığını itiraf ettiler. Hâla bunu yemek saçmalık.
Dondurması iyide bisküvi normal bisküvi
Ben dondurmaya yeni alternatifler geliştirdim 😎
Vanilya ve karamelli dondurmayı alıyorum tatlı tabağıma koyuyorum. Lotus kreması var ha işte onu bir kapta benmari usulü eritiyorum, sıcacık böyle döküyorum üzerine lotus bisküvisinden ekliyorum uhuuuuuu aşırı güzel oluyor tadı öyle☃️ Oreo dondurması neymiş ıııh 😎
Yok ben illaaa bişeylerle karıştırcam 😁
Benimde pertim çıkıyor ama uğraşınca da kafamı dağıtıyorum değişik şeyler işte amaaan.
Bi oreolu börek yapmadıkları kaldı o da oldu mu tamamdır
Oreo bisküvisi bana göre abartılacak kadar güzel değil.
Bizim toplumda insanlar abartmayı sever sadece
Domuz yağı açıkladıkları için bir kez dahi tatmadım. Bilmiyorum 🤷♂️
Bence abartilcak kadar guzel normal de bisküvi sevmiyorum ama oreo yu seviyorum
Yoo pek abartıldığı kadar değil, çok daha kaliteli ve tat olarak muhteşem bisküviler var.
Ben bilgilendirmek için diyorum. Oreo helal olmadığını açıkladı yiyen beni ilgilendirmez bilmeyen varsa haberi olsun diye paylaştım.
Güzel ama o kadar da değil gibi önceden yemiştim
Oreo sevmiyorum kurabiye türleri hiç sevmiyorum 2 kurabiye hariç elmali ve Cookies
Negro daha güzel
Bence değil ben pek sevmedim
Hayır ya okadar da iyi degil
Pek sevdiğimi söyleyemem.
Düz bisküvi abartılacak tek şeyi fiyatı😂
Hiç sevmiyorum
Ben o kadar beğenmiyorum
Ben sevmiyorum, aşırı şekerli geliyor.
Petibör kakaolusu daha güzel
Güzel mı bilmiyorum ama çok pahalı
Hayır aklıma bile gelmez yemezsem
bence cok guzel