Negro daha güzel çocukluğumuzun bisküvisi abartıyolar koduklarım her şey gibi starbucks bana kalırsa 5 para etmez ama koyun insanlar ampul etrafında toplanan sinekler gibi yaşamaya alışmışlar...
Mesela Türk youtuberlar falan oreo challange falan yapıyolar lan dingiller onu zaten yaptılar negro, ikram, susse falan yapsana sende davar dicem de neyse ben bu ülkenin kafasıyla anlaşamıyorum mk :D
Kimisi beğenir kimisi beğenmez; herkesin damak tadı farklı. Başka markalar ile kıyaslandığına şahit oldum. İllaki kıyaslanacaktır yabancı bir marka. Fakat klasik olanı dahil tüm çeşitlerini denedim. Ben beğendim. Bisküvisi gayet çıtır iç dolgusu lezzetli. Ben sade süt ya da kahve ile beğeniyorum. Favorim çilekli cheesecake olanı.
İyi bir püskevüt ben sevdim biraz. Şunu diicem sevilen hangi şey abartılmıyor ki. Tadını övmek neyse de asıl reklamlarda falan boyutunu, krema miktarını vs abartmak çok saçma cidden. Baya dalga geçiyorlar.
Hiç yemedim yeniyeceğim, Starbucks a gitmedim gitmeyeceğim, yüzüklerin efendisi de izlemeyecegim.. asıl amaçlarını aşıp statü reklam veya başka bir şey olan her şeye desempatim var. Sade olanı severim.
Abi bizim türkler ne anlar çayı püskevite batırıp yiyen milley sence oreoyu sever mi? Bu arada evet abartıldığı kadar var çok güzel ama dediğim gibi türkler anlamaz