Annelerimizin yaptığı yemekler ayrı güzel, ayrı lezzetli. Benim en sevdiğim anne yemeği etli nohut yemeği yanında yoğurt☃️ Yanına tane tane kar gibi beyaz pirinç pilavı. Sizin en sevdiğiniz anne yemeği nedir?

Annelerimizin yaptığı yemekler ayrı güzel, ayrı lezzetli. Benim en sevdiğim anne yemeği etli nohut yemeği yanında yoğurt☃️ Yanına tane tane kar gibi beyaz pirinç pilavı. Sizin en sevdiğiniz anne yemeği nedir?

Aynen öyle bütün annelerin yemeklerinin lezzeti tartışılmaz. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Soruya cevap verecek olursam benim en sevdiğim anne yemeği kuru fasulye ve pirinç pilavı, cacık ve anne kurabiyesi.
Annemin her yemeğini seviyorum... Annem güzel yemek yapar. Ama en sevdiğim yemeği söyleyeceğim... Salçasız sade ıspanak yemeği. Çocukluktan beri çok severim. Ve anne sütlacı...:d
Annemin fırında yaptığı patates ve köftesi nobel ödülü hakeden türden. Anacığımın yaptığı her yemek güzel olsada, köftesi çok daha lezzetli geliyor.
Cevap
18Cevap
Annemin bütün yemeklerini seviyorum. Ama lahana sarmasını ayrı seviyorum.
Hamburger ve pizza severim.. anne yemeği sevmem.
Ispanaklı börek, fırınlanmış karnabahar, dolma, sarma, mantı, tavuk çorbası, semizotu çorbası... annem her şeyi aşırı iyi yapıyor sanırım
Biber dolmasi, cocukluguma dair en guzel animin bas kahramini..
Annecigimin yaptığı her yemegi severim kelle hariç 🤭
Tüm yemeklerini severim ama Etli kömbesini bir başka severimmm
Annemin her yemeği ayrı lezzetli fakat ev pizzasını çok güzel yapıyor ona bayılıyorum
Annemin her yemeği harikaydı, ben seviyorum diye uğraş verdiği her şey. Hele köftesi.. Nûr içinde yatsın.
Dayak. 😂😂 Genel olarak seviyorum onun el lezzetini. 😊
Tere yaglı kuru etli keşkek
Yayla çorbası ve bulgur pilavı
Köfte ve patates kızartması aklıma geliyor
Hamur işleri, çok güzel yapar annemm ❤️
Anamın tarhanası ayy ayy canım çekti
Sulu yeşil fasulye ve pirinç pilavı.
Pilav.
Soğanlı mantar yemeye doyamazsın
Sarma
Anne yemeklerinin hepsi candır😍
Anne terliği demem yok muu bhvjghcv