Bazı yörelerde çorba bazı yörelerde sulu yemek diye geçiyor ama ben çorba diye biliyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı yörelerde çorba bazı yörelerde sulu yemek diye geçiyor ama ben çorba diye biliyorum.

Ekşili ve terbiyeli köfte bence kıvamıyla derin kaşık deneyimiyle ve sıcak sunumuyla kesinlikle harika bir çorba çünkü kasede içildiğinde verdiği o doyurucu his ve limonlu terbiyesinin lezzetli dokunuşu tam anlamıyla çorba kültürünün en güzel örneklerinden birini oluşturuyor. Bence çorbadır yani sulu yemek değildir.
Cevap
1Cevap
sulu yemek
Google'da çorba diye geçiyor ve araştırdım çorba illa çok sulu olmasına gerek yokmuş bazı yörelerde bazı çorbaların suyu az denesi çok olduğu için yemeğe benzetilir ve bu konu çok tartışılırmış
Boyle corba mi olur bildigin yemek bu.
Sulu yemek bu oluyor. Su namina bir şey yok nasil corba olsun? Ismen corba diyebilirler ama corba degil.
Ama yöreden yöreye değişiyor mesela keşkek başka yörelerde yemek diye geçer ama Sinop'ta yeni benim memleketimde çorba diye geçer. Yemek programlarında da gördüm bazı çorbaları yarışmacılar bu bildiğin yemek diyerek puan vermediler ama aslında yöreden yöreye değişiyor ve böyle bi çok çeşit yemek var.
Corba yemek ayrimini bile yapamiyor millet boşuna kafa yorma.
Yemek olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?