Yeme & İçme Ben hâlâ dondurma tüketmeyi bırakmadım. Var mı benim gibi olan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çilekli vanilyalı aldım kutu dondurmaHem hastayım hem alıyorum Ben hâlâ dondurma tüketmeyi bırakmadım. Var mı benim gibi olan? Cevapla Çil Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hastayken iyi gelir sıkımtı olan doğal hiçbir şey kalmadı gibi. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla brn19 +1 yıl Ozaman devamke. Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Şerbetli tatlıların yanında hakiki K. maraş dondurması olmak şartıyla yiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl geçmiş olsun öncelikle iyi bir dondurmaya asla hayır demem özellikle çikolatalı ve naneli dondurmaya bayılırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 0 6 Yorumla Soran +1 yıl B. K ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penisimi ye Yorumla Soran +1 yıl Anan yesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ananla beraber ama hshbdsb Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet evet Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kışın dondurma yiyen masondur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bildin Yorumla
real_therapist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl seversen vereyim bitmeyen dondurma var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok sen ye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hastayken iyi gelir sıkımtı olan doğal hiçbir şey kalmadı gibi.
Evet
Ozaman devamke.
Şerbetli tatlıların yanında hakiki K. maraş dondurması olmak şartıyla yiyorum.
geçmiş olsun öncelikle iyi bir dondurmaya asla hayır demem özellikle çikolatalı ve naneli dondurmaya bayılırım
B. K ye
Penisimi ye
Anan yesin
Senin ananla beraber ama hshbdsb
Yo
Evet evet
Kışın dondurma yiyen masondur
Nerden bildin
seversen vereyim bitmeyen dondurma var
Yok sen ye