Diyetteyim dondurma yemeden duramıyorum?
Diyetteyim ama dondurmayı çok seviyorum nasıl yaparım bir yardım edin please?
Diyetteyim ama dondurmayı çok seviyorum nasıl yaparım bir yardım edin please?
Diyet dondurma tarifi veriyim ben sana
-markete gidip yulaf ezmesi ve çilek, muz alıyorsun
-yulaf ezmesini robottan geçirip un hale getiriyorsun
-Sonra bir kaba biraz un birazda sür koyup mikro dalgaya at (ne alaka deme dediğimi yap ya da sütü ısıt yulaf ununu içine koy bekle)
-Çilekleri robottan geçir ve beklettiğin sütle yulaf karışımının içine koy ve karıştır (Dilersen fındık fıstıkta katabilirsin :D)
-Sonra dondurma kabı bulabilirsen onun içine karışımı koyup kaşığı takıp dondurabilirsin.
Tadı güzel oluyor hemde kilo aldıran hiç birşey yok safi yarar.
-
Harika yapıcam bunu çok teşekkür ederim
Tamam. Dondurmanı ye ama aldığın kalorinin hakkını ver. Çok zor değil biraz hareket yapacaksın. Spor yap istediğini ye. Diyeti salla gitsin. Sırf diyet ile yağ hücre sayını azaltamazsın. Sadece boyutlarını küçültürsün. Bırakınca tekrar büyürler ve aynı kiloyu alırsın. Spor en etkili yöntem.
İstesende istemesende ideal kilona erişirsin benden demesi :)
dıyetteyken yenılen dondurma sutlu tatlı grubuna gırer ve ara ogunde yenmelıdır. bu saatler gıbı.
kulahlı dondurma yeme
meyvelı lımonlu ya da sade dondurma yıyebılırsın
bunun dısındakılerın hepsı tuzak yememenı onerırım.
cornettolardakı kulahların 70 kcal oldugunu ogrendıgımden berı cornetto yememeye basladım meselaa... bu vb dondurmalardan uzak dur ve ennn buyuk tavsıyem hergun yeme. eger ıyı ya da kotu bır yıyecegı hergun yersen vucut bunu alıskanlık halıne getırır ve hep ıster. o yuzden bu ıradene bıraz sahıp cık ve bari hergun yememeye calıs
boool sans <3
Ye ama bol haraket et spor yap yani diyete ne gerek varki? Bol haraket et bol su iç zaten zayıflamaya başlarsın mesela ben karbonhidrattan başka birşey yemiyorum diyebilirim ama hiç kilo almıyorum aksine zayıfladığım da oldu çünkü fazlasıyla haraket ediyorum kısaca anladın sen işte ya 😂
Cevap
8Cevap
Yememen gereken şeyler belli, yemeyeceksin bu kadar basit. Yoğurdun içine meyve falan doğra onun yerine.
Danoneler var bilirsin ya da meyveli yogurtlar onlaei dondurup yiywbilirsin inan kalorisi az ve cok guzel oluyor
Bebeğim bende öyleydim ama kalorileri cok yüksek ya açık dondurmalarin bir topu bayagi kalorili inanir mısın yiyeceksen sadece dondurma ye bir top hazir algida alacak isen kalorisi en düşük buz parmak ve twister haberin olsun
sana bir tavsıye kendine diyetteyim dersen herşeyi daha çok canın çekiyor rahat bırak kendini
Dondurma masumdur ☺ günde bir den fazla yemezsen sorun olmaz
Nefsin zayıfsa , küçük bir isteğini bile kontrol edemiyorsan neden diyet yaparsınız.
Yedigin dondurmanin kalorisini spor yaparak yak. Eger spor yapamazsan dondurmayi bir ogun olarak say o öğünde yemek yeme aama bu zararli spor daha iyi
10 günde bir ye kendini ödüllendir. Zayıflayacağım diye de sağlığını tehlikeye atma. :)
abartmadığın sürece bir sorun olmaz sanırım. en azından dondurma yediysen başka bir şeyden kıs. egzersiz falan yap.
dondurma kilo aldırmaz ki
Emin misin bunu duyduğuma çok sevindim şu anda
evet tam tersi diyet yapanların tatlı krizleri geldiğinde dondurma yemeleri tavsiye ediliyor hafif olduğu için
patates gibi gez o zaman.
Gereksiz görüş yapma
kız onun kalorisi çok bak :)
Çok biliyon
@Scream_to_scream ben bilirim :D
Yardım ediyorum sana bak şimdi: Dondurma yeme.
Maraş dondurması kilo aldırmıyor
Diyet için dondurmadan vazgeçilmeeezzz
Bisi yapamyiz iradene hakim olman lazim
dondurma kilomu aldırıyo=
Buzlu dondurma ye
bitmeyen dondurma ye ;)
ye yarasın koçuma
Dondurma yeme :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar