Denize karşı, yeşillik içinde ya da kar manzarası eşliğinde o piknik sepetimde termos kahve, şekersiz fıstık ezmeli sandviç, ızgara tavuklu sandviç, ya da hindi fümeli sandviç lor peynirli ya da gouda peynirli, biraz ceviz badem yaban mersini, yaptığım brownie olmalı.. hiç biri yoksa kahve ve fıstık ezmeli sandviç mutlaka olmalı
Ateş Yakınca ille bir patates, mısır, biber közleme isteği oluyor. Bu tarz şeyler alırım genelde pikniğe giderken. Ama genel olarak piknik yapmayı pek sevmem gidersem de kalabalık gitmeyi seviyorum. Etliye sütlüye karışmadan oturup gelirsem öyle gidiyorum😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çiğ köfte sarma makarna salatası börek sonra en sevdiğim köstebek pastası çekirdek patlamış mısır cipsi
Ben genelde fast food severim
Denize karşı, yeşillik içinde ya da kar manzarası eşliğinde o piknik sepetimde termos kahve, şekersiz fıstık ezmeli sandviç, ızgara tavuklu sandviç, ya da hindi fümeli sandviç lor peynirli ya da gouda peynirli, biraz ceviz badem yaban mersini, yaptığım brownie olmalı.. hiç biri yoksa kahve ve fıstık ezmeli sandviç mutlaka olmalı
Benim piknik sepetinde kebap şişleri, kuşbaşı, köfte, tavuk oluyor çiğ halde. Pikniğe gidince şise saplayip mangalı yakıyorum. 😂
Yakarsan geliyorum fıstık ezmesi köşede beklesin 😂
Mangalın közünde kunefe daha iyi olmaz mı 😂
Künefe miiiii 🤩🤩🤩🤩 Kaymak olacak mı üstüneeee yanına demli çay olcak mıııı olcak mıı😁
Olacak tabi ki😂
Offff 🤩🤩
Ateş Yakınca ille bir patates, mısır, biber közleme isteği oluyor. Bu tarz şeyler alırım genelde pikniğe giderken.
Ama genel olarak piknik yapmayı pek sevmem gidersem de kalabalık gitmeyi seviyorum. Etliye sütlüye karışmadan oturup gelirsem öyle gidiyorum😀
Ilk başta telefon şaka defter kalem ve çubuk kireker
Kek gibi abur cubur ve cips
Abur cubur çekirdek jsjsj
Tatlı kahve meyve
Cips olmazsa olmazım
Meyve
Çay ve karışık çerez
Çay 🤫
Poğaça ve termos çay
Tatlar