Merhabaa 🌸
Yumurta, zeytin ve peynir gayet yeterli oluyor bence.

Merhabaa 🌸
Yumurta, zeytin ve peynir gayet yeterli oluyor bence.

Evdeyken yaptığım kahvaltı tabağımda:
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, tahin pekmez, sucuk (veya salam sosis), domates ve biber olur. Bir de çay ama bazen sıcak ballı süt
Ben dengeli beslendiğim için pek ideal filan dinlemiyorum. Sabah kahvaltısı pek yapmam. Öğlen Allah ne verdiyse yerim. Genelde dışarıdan yiyorum Hatay soslu döner favorimdir. Bazen iki tane bile yiyorum. Ama sonra akşam bir elma yiyorum ya da bir kahve içiyorum şekersiz.
ya da akşam mangal yapıcam diyelim. Yapılan bilimsel araştırmalar sabah kahvaltısının çok da sağlıklı olmadığı yönünde. Günde iki öğün beslenmeyi ve en önemli öğünün öğlen yemeği olduğunu söylüyorlar.
Zeytin, peynir, reçel ve salam. Benim kahvaltı tabağımda da genelde bunlar olur. Bazen bunlara ek olarak 1 tane haşlanmış yumurta veya omlet de eklenebiliyor.
Afiyet olsun. Peynir, zeytin, tereyağ, reçel, bal, domates, salatalık, yumurta bunlar olmazsa olmazım kahvaltıda
Sağol canım
Cevap
21Cevap
Eğer diyet için dersen yaptığın diyete göre değişir, eğer klasik dersen yine damak zevkine göre değişir derim.
Zeytin, peynir, tereyağı, yumuyta, pekmej, reçel, biber, domates, şalatalık ve evde ne vayşa o yenmeli kahvaltıda
bu benim dişimin kovuğuan girmez ya :) dolu oalcak masa
Bana yetti bir de yumurta yulaflı ya epey doyurucu oluyor
ben ölürüm açlıktan :)))
Normalde en kralı serpme ama sımıt çay takılıyoruz😀
Serpme kahvaltı yersem çok kilo alırım
Yumurta peynir zeytin o büyük olan ne 😂 börek mi 🤔 bende işte sabah namazından sonra kahve yap yulaf bar ile ye iç sonra spor başla spor bitince de protein tozu kullan 😂
Bence domates salatalık marul biber peynir zeytin yanına da sıcacık çay
Sen bununla doymazsın bence biraz daha ekle😂😂
Yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek reçel ve benzeri
Yumurta, dana salam, iri zeytin, ceviz, soğuk süt, süzme peynir 😝
Dört salatalık ve domates. İki haşlama yumurta. Üç zeytin 5 peynir
Bence de gayet yeterli, çırpılmış yumurta, zeytin, peynir, domates.
aynı fikirdeyim. Bunların yanında bazen yeşillikte yenebilir tere domates salatalı tarzı şeyler
4 yumurta , 1 tam ekmek , 100 gram peynir 10 zeytin bi de domates salatalık yiyorum ben
Bu mu ideal kahvalti 🙄 bundan bi 4 tabak olmasi lazim benim. icin ideal sayilabilir o zaman
Fotodaki ile doyan var mı cidden 😂
Ben doydum minnak bir kız olduğum için 😂
Yeşil zeytin peynir yumurta ve tahıllı ekmek..
Lor peyniri olmadan olmaz bence
Peynir. Zeytin
@mi_lightning bu soru senlik
Zeytin peynir yemiyorum 😂
Bal kaymak zeytin çay ekmek
Süper yeriz afiyetler eline sağlık
Omlet peynir zeytin bal kaymak çay
Afiyet olsun. Herkesin yiyebildiği kadar olmalı.😅
Afiyet şeker olsun, az ama yetmez bana 😂
kahve ve çok ufak bir yaş pasta
Kaşar sucuklu yumurta peynir çay börekk
Zeytin yerine herhangi bir şeye okeyim