Yeme & İçme Özellikle Kış Aylarında En Sevdiğin Favori Çorba Hangisidir? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Süzme Mercimek Ezogelin Yayla Çorbası Sakatat Çorba Çeşitleri Tavuk Çorbası Kremalı Mantar Veya Sizden Gelenler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Özellikle Kış Aylarında En Sevdiğin Favori Çorba Hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kelle paça mercimek şehriye tavuklu mısır çorbası seviyorum 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kış aylarında etli çorbalar çok güzel oluyor. Tavuk suyu olur, kelle paça olur bayılırım 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tarhana yok🥺 0 2 Yorumla McLareN558 +1 yıl Sizden Gelenler Kısmını Özellikle Belirttim ya ;) Yoksa Çok Çorba Çeşiti Var Seçeneklere Sığmıyor ;) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Evet ben de ekledim böyle 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kelle paça mercimek şehriye tavuklu mısır çorbası seviyorum
Kış aylarında etli çorbalar çok güzel oluyor. Tavuk suyu olur, kelle paça olur bayılırım
Her zaman mercimek derim
Tarhana yok🥺
Sizden Gelenler Kısmını Özellikle Belirttim ya ;) Yoksa Çok Çorba Çeşiti Var Seçeneklere Sığmıyor ;)
Evet ben de ekledim böyle 🤗
Rus borşu
Ezo , tarhana, yayla
Mercimek çorbası..