Yeme & İçme Sabah sabah tavuk yenir mi? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Yenirr proteinn Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler 🥳💖 Sabah sabah tavuk yenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yenir ama ben yemem 0 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl kontrollü tüketilmesi gereken kırmızı etin kahvaltıda tüketilmesi, kalp damarları için tehlike oluşturabilir, tavuk da sakıncalıdır. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğer hayatta kalmam gerekiyorsa yerim. Onun dışında yemem. 1 0 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sabah acılı çiğ köfte dahil her şeyi yemişliğim var. Midesizim. 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bizim burada sürekli tavuk çıkıyor zaten. Bi zahmet sabah da tavuk yemeyelim 0 0 Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et olsa yine bir ihtimal yenir de tavuk hiç yenmez. 0 0 Yorumla
RyanJack Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ah ah şu spor için neler yediklerimizi bir bilseler buna iğrenç değil cennetten parça derler 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Uykum yoksa yerim de uykuluysam hiçbir şey yemem 1 0 Yorumla
sananebesalak9 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hayır hiç sevmem kesinlikle Sabah kahvaltı ve çay içilir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. sabah sabah bayar adamı 0 1 Yorumla BoşBoşGeziyorum +1 yıl Baymadı benii Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 981 cevap paylaştı. Yumurta da prorein tavuk şart mı 😂 1 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 512 cevap paylaştı. çok ağır olur benim için 1 0 Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yenir tabi. Gerci benin mide patos gibi 😂 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben normalde de tüketmiyorum… 😅 0 0 Yorumla
hayatcokzoraglarim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Biz et yiyorduk sabah sabah bayramları. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yiyeceklerin saati yoktur :d 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Keyfine kalmış. 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Onu güzelce parçalara 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 740 cevap paylaştı. Yenir üşenmesem bende yapıcam 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yenmez çöpe at 0 1 Yorumla BoşBoşGeziyorum +1 yıl Yooo Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 434 cevap paylaştı. Yenmez 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Vallahi ben yerim. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yenmez ya 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. yenir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yenir 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. yenmez 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Protein için yenir. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben her türlü yerim 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 733 cevap paylaştı. Ben yiyemem 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Haşlanmış ancak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yenir ama ben yemem
kontrollü tüketilmesi gereken kırmızı etin kahvaltıda tüketilmesi, kalp damarları için tehlike oluşturabilir, tavuk da sakıncalıdır.
Eğer hayatta kalmam gerekiyorsa yerim. Onun dışında yemem.
Sabah acılı çiğ köfte dahil her şeyi yemişliğim var. Midesizim.
Bizim burada sürekli tavuk çıkıyor zaten. Bi zahmet sabah da tavuk yemeyelim
Et olsa yine bir ihtimal yenir de tavuk hiç yenmez.
Ah ah şu spor için neler yediklerimizi bir bilseler buna iğrenç değil cennetten parça derler
Uykum yoksa yerim de uykuluysam hiçbir şey yemem
Hayır bunu yiyemem❤️
Hayır hiç sevmem kesinlikle Sabah kahvaltı ve çay içilir
Az tavuk pilav yemedik crossfit yaparken😅😅
sabah sabah bayar adamı
Baymadı benii
Yumurta da prorein tavuk şart mı 😂
çok ağır olur benim için
Tavukları sisiriyorlarmis
İçinden bile geçerim 😂
Yenir ama benim tercihim olmaz
Yenir tabi. Gerci benin mide patos gibi 😂