Yeme & İçme Çok açım yesem mi yoksa çok geç mi oldu? marlaaa035 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🥹 dayanamıyorum yicem Güncellemeler+1 yıl Yulaf süt muz herkes mutlu Çok açım yesem mi yoksa çok geç mi oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. geç olmadı 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Yani, yemek yemek için geç oldu. Kilo probleminiz yoksa, dert etmem diyorsanız yiyebilirsiniz tabi ki 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ye ya bir daha mı geleceğiz 1 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Direk kilo sakın yeme 0 2 Yorumla marlaaa035 +1 yıl Ben kilo almıyorum Yorumla aylin4433 +1 yıl O zaman ye Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aynı şeyi düşünüyorum sjksnsjs 0 14 Yorumla marlaaa035 +1 yıl Sindiremeyiz... Ama çok açım Yorumla four4 +1 yıl Sindirmeyi geçtim rahat bile uyuyamam gün boyu yaptığım bütün spor kardiyo hepsi boşa gidecek Yorumla marlaaa035 +1 yıl Aaa evet gider valla çok şükür ben yapmıyorum puahahahha Yorumla four4 +1 yıl Ne yiyeceksin peki Yorumla marlaaa035 +1 yıl Süt muz tulaf yaptım Yorumla four4 +1 yıl Afiyet olsun ve canım hayvan gibi makarna çekiyor yaa Yorumla marlaaa035 +1 yıl Benim de dbsowbow Yorumla four4 +1 yıl Yapsana yaaaaaa Yorumla marlaaa035 +1 yıl Aç kalirsan kas erimesi yaşamaz misib Yorumla four4 +1 yıl Aslında diyetdeyim bu ara o yüzden diyemiyorum Yorumla marlaaa035 +1 yıl Kolay gelsin hedefine ulaşmakta basarilar Yorumla four4 +1 yıl Teşekkürler makarnaya davetiye bekliyorum dnndnd Yorumla marlaaa035 +1 yıl Ahhaha çok beklersin sana kötü bir haberim var. Süt Yulaf muzla başladığım gece yemeği serpme kahvaltıya dönüştü ve bayaaagi saglisiiz shosbwowk Yorumla four4 +1 yıl Bu işin sonunda açık büfeye dönecek sizin ev hadi hayırlısı Yorumla
count4r6cul6 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 71% +1 yıl Ne geçi hocam asıl bu saatte yenir 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geç oldu yeme yeşil çay ic 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ye birşeyler saatin önemi yok. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Yeme bak ben yiyorum kilo yapıyor pişmanlıkkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimki ni yersen kilo almazsın 0 3 Yorumla marlaaa035 +1 yıl Seninki sana girsin tabi hissedersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana girsin şirinem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel açayım ye Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Yeme ya bu saat de yenmez çorba iç az ekmekle bari 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Bu saatte yenmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yeme obez misin 0 5 Yorumla marlaaa035 +1 yıl He obezim mal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kes sesini allahın siskosu az ye Yorumla marlaaa035 +1 yıl Hayatım boyunca kilo problemi yaşamadım ama senin özgüven problemin olduğu kesin. Yemek yenilmesini obezlikle bagdastiran birini ne kadar ciddiye alabilirim bilmiyorum 😂 korkma ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bos yapma Yorumla marlaaa035 +1 yıl Korkak Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ye knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
geç olmadı
Yani, yemek yemek için geç oldu. Kilo probleminiz yoksa, dert etmem diyorsanız yiyebilirsiniz tabi ki
Ye ya bir daha mı geleceğiz
Direk kilo sakın yeme
Ben kilo almıyorum
O zaman ye
Aynı şeyi düşünüyorum sjksnsjs
Sindiremeyiz... Ama çok açım
Sindirmeyi geçtim rahat bile uyuyamam gün boyu yaptığım bütün spor kardiyo hepsi boşa gidecek
Aaa evet gider valla çok şükür ben yapmıyorum puahahahha
Ne yiyeceksin peki
Süt muz tulaf yaptım
Afiyet olsun ve canım hayvan gibi makarna çekiyor yaa
Benim de dbsowbow
Yapsana yaaaaaa
Aç kalirsan kas erimesi yaşamaz misib
Aslında diyetdeyim bu ara o yüzden diyemiyorum
Kolay gelsin hedefine ulaşmakta basarilar
Teşekkürler makarnaya davetiye bekliyorum dnndnd
Ahhaha çok beklersin sana kötü bir haberim var. Süt Yulaf muzla başladığım gece yemeği serpme kahvaltıya dönüştü ve bayaaagi saglisiiz shosbwowk
Bu işin sonunda açık büfeye dönecek sizin ev hadi hayırlısı
Ne geçi hocam asıl bu saatte yenir
Geç oldu yeme yeşil çay ic
Ye birşeyler saatin önemi yok.
Ye gitsin
Bu saatten sonra yeme daha
Yeme bak ben yiyorum kilo yapıyor pişmanlıkkk
Benimki ni yersen kilo almazsın
Seninki sana girsin tabi hissedersen
Sana girsin şirinem
Gel açayım ye
Yeme ya bu saat de yenmez çorba iç az ekmekle bari
Ye bence saat geç değil daha
Yoğurt ye en iyisi
Bu saatte yenmez.
Yeme
yeme obez misin
He obezim mal
kes sesini allahın siskosu az ye
Hayatım boyunca kilo problemi yaşamadım ama senin özgüven problemin olduğu kesin. Yemek yenilmesini obezlikle bagdastiran birini ne kadar ciddiye alabilirim bilmiyorum 😂 korkma ye
bos yapma
Korkak
Ye knk
ben seni yiyim?
Beyin yok
Ye yavrum yee