Yeme & İçme 1 tane sarma ile doyar mısınız? therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu fiyat ne 😬 Güncellemeler+1 yıl Of of 1 tane sarma ile doyar mısınız? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bu tabloda yemem, aç kalırım yinede bu sahtekarlığa izin vermem! 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Doymam. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Ne gözüm, ne karnım doyar. Ben annemin yaptığı güzel sarmalardan yemek istiyorum. 1 4 Yorumla therapeutic +1 yıl Sitenin müdavimi oldun nereye kadar Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Bana diyene bak, sen neden sürekli gelip duruyorsun hıh... Yorumla therapeutic +1 yıl Boşluk zamanlarımda geliyorum Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Güzel. Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben bu fiyatların maliyete bağlı olduğunu düşünmüyorum. Artık kim kime ne kadar geçirirse mantığı var. 3 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ben atıştırmalık 100 tane yerim ayakta sadece çüş yani bu fiyat 1 0 Yorumla
secondd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ya hem pahalı hemde tadı kötü oluyor böyle yerlerde😕 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Fiyatın öyle olması yer fıstıklı sarma bu normal fıstigin kilosu 100 1 0 Yorumla
Bitterr_Çikolata Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doyan varsa bordu berelidir 😃 1 2 Yorumla therapeutic +1 yıl 50 tane yerim ansjjs Yorumla Bitterr_Çikolata +1 yıl Şifa olsun Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır doğmam M:)) 1 1 Yorumla therapeutic +1 yıl 🖐🏻 :)) Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 300 cevap paylaştı. Doymam, ayrıca çok pahalı fiyatı. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. doymam 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İkea abartmış 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. 10 TL yi yerim 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abartı bir fiyat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu tabloda yemem, aç kalırım yinede bu sahtekarlığa izin vermem!
Doymam.
Ne gözüm, ne karnım doyar. Ben annemin yaptığı güzel sarmalardan yemek istiyorum.
Sitenin müdavimi oldun nereye kadar
Bana diyene bak, sen neden sürekli gelip duruyorsun hıh...
Boşluk zamanlarımda geliyorum
Güzel.
Ben bu fiyatların maliyete bağlı olduğunu düşünmüyorum. Artık kim kime ne kadar geçirirse mantığı var.
Ben atıştırmalık 100 tane yerim ayakta sadece çüş yani bu fiyat
Ya hem pahalı hemde tadı kötü oluyor böyle yerlerde😕
Fiyatın öyle olması yer fıstıklı sarma bu normal fıstigin kilosu 100
Doyan varsa bordu berelidir 😃
50 tane yerim ansjjs
Şifa olsun
Hayır doğmam M:))
🖐🏻 :))
Doymam, ayrıca çok pahalı fiyatı.
bu fiyat şakamı
doymam
Sarma sevmem 🥲