Yeme & İçme Muffin cupcakelerden kaç tane yiyebiliyorsunuz 🤔? Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir derken 2 Allah'ın emri 3ün başı kel miydi der gibi 3 tane birden götürmüşken 4 hani bana hani bana diyor gibi 🤔🤔Hani löp löp et olduğundan değil kilo alabilen biri değilim ama 4'e ne gerek vardı ki? Güncellemeler+1 yıl Damla çukulatalı detayını yazmamış mıyım 😯😇 Muffin cupcakelerden kaç tane yiyebiliyorsunuz 🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. 2 veya 3 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pek sevmiyorum 1 5 Yorumla Gzz00 +1 yıl Şey rica etsem üstteki fotoğraf bağlantısı olan yorumumu siler misin, belki seven vardır canı çeken olur günah Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Günaha girdin bi kere Yorumla Gzz00 +1 yıl Sen Allah'la benim arama niye giriyorsun ki belki affedecek Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ben zehri vereyim 😅 Yorumla Gzz00 +1 yıl Düşman başına bi arkadaşmışsın 😯 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 2 tane yiyebilirim 1 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl 3 tane birden götürdüm valla 4 de eli kulağında 😂 fotoğraf da koyacaktım canı çeken olur dedim yazık günah 😇 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. 1... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 veya 3
Pek sevmiyorum
Şey rica etsem üstteki fotoğraf bağlantısı olan yorumumu siler misin, belki seven vardır canı çeken olur günah
Günaha girdin bi kere
Sen Allah'la benim arama niye giriyorsun ki belki affedecek
Ben zehri vereyim 😅
Düşman başına bi arkadaşmışsın 😯
2 tane yiyebilirim
3 tane birden götürdüm valla 4 de eli kulağında 😂 fotoğraf da koyacaktım canı çeken olur dedim yazık günah 😇
1...