Diğer Kaç tane pasta dilimi yiyebilirsin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaç tane pasta dilimi yiyebilirsin? Kaç tane pasta dilimi yiyebilirsin? Kaç tane pasta dilimi yiyebilirsin? 1 tane yerim. 2 tane yerim. 3 tane yerim. 4 den fazla yiyebilirim. Pasta sevmem. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaç tane pasta dilimi yiyebilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AzDur Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Dilim değil bütün gömüyorum ben fiyattan söyleyim 30 kağıtlık yuvarlak pastayı bir akşamda yedim dört kişilikti galiba onlar 8 de olabilir pastacılar biraz kazıkcı... 0 0 Yorumla
OrkunSaygıner Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl o resimdekinden olcaksa direk pastayı getir dilimleme.) 0 1 Yorumla OrkunSaygıner +1 yıl Teşekkürler Yorumla
bonjourrr Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Yas pasta cok sevmedigimi anladim trk askom ekler pasta 0 1 Yorumla bonjourrr +1 yıl Askom nr ya askim dicektim 😁 Yorumla
ekmekarasıçikolata Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 716 cevap paylaştı. 6 dan sonra tıaknıyorum ama yani dilimlerin büyüklüğüne de bağlı yukarıda ki gibi ise yerim ben baya 0 0 Yorumla
püsüksevergillerden Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl kocaman düğün pastasının 1 katını ben yemiştim 4den fazla bile yerim yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an çok açım baya yerim yani. Off oslada yesek. Ağzımın suyu aktıu. Evde de yemek yok ne yicem şimdi ben 0 0 Yorumla
sez3rr Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. pastasına bağlı kakolu 2 dilimcilekli flansa 2 pastayı 30 dk da tertemiz adrese teslim :D 0 0 Yorumla
Kamil_Matayev Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl soracak sorumu bulamıyorsun yavrım bir pasta bir çiğköfte gel sana şeker vereyim 0 0 Yorumla
Able_ Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. istersem 20 dilimde yerım ama bir dilim bile yemıyorum. 0 0 Yorumla
vampirrr Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl 8 kişilik pastanın yarısını yedim en fazla :D 1 1 Yorumla Office +1 yıl ayu ya Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl yaş pastayı komple yerim var yemişliğim 1 6 Yorumla KolalıCelibonnn +1 yıl bende bu öküzlüğüm kime çekmiş diyodum buldum Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl @KolalıCelibonnn abin var burada örnek alcan çekicek tabiki :) Yorumla KolalıCelibonnn +1 yıl yarasın abime :D Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl @KolalıCelibonnn gel beraber yumulalım ben diyetteyim :) Yorumla KolalıCelibonnn +1 yıl Oo hemen 2 yaş pasta devirelim :D :D Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl @KolalıCelibonnn dur süt alayım :) Yorumla
moriçe Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. bir oturuşta bir pastayı yerim 0 0 Yorumla
Feritt35 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 612 cevap paylaştı. Tek basima bir pastayi bitirebiliyorum 0 0 Yorumla
blackholeinmymind Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. soru sorma hakkın ne zmn bitçek diye bekliyorum 0 0 Yorumla
ecey_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zorlarsam 3 falan yerim. 1 0 Yorumla
okeyinaranan4cusu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 1 tanede tıkanırım tatlıyla aram iyi değil 0 0 Yorumla
CoolEgoist Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Ayy 10 tane yerim 1 0 Yorumla
JunkieStyLe- Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 24b cevap paylaştı. İşte bu sınırsız bak 0 0 Yorumla
KolalıCelibonnn Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı. 5 dilim yerim. net 0 0 Yorumla
-çagatay_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. 1 tane zar zor :D 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar