ben eh işte.

Seviyorum.
İdare eder, hiç yoktan gider.
Sevmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben eh işte.

20 senelik eti yemek hiç mantıklı değil.
Şangay'daki fabrikada son kullanma tarihi geçmiş et kullanıldığı iddiaları üzerine, bu fabrikada üretilen ürünlerin geri toplanması çağrısında bulunuldu. Bunun üzerine Pekin ve Şangay'daki McDonald's restoranlarında hamburgerler menüden çıkarıldı.
İki Avustralyalı arkadaş 20 yıl önce aldıkları ve bir ahşap kutuda unuttukları hamburgerin bozulmadığını görünce, bunu bir yardım kampanyasına çevirdi.1995 yılında McDonald’s’tan yemek alan Casey Dean ve Eduard Nitz adlı iki Avustralyalı, toplu olarak aldıkları hamburgerlerden birini arkadaşları tarafından yenmeyince ahşap bir kutuya sakladı. Arkadaşları 20 yıl boyunca o hamburgeri yemedi ve hamburger kutuda kalmaya devam etti. Hamburgerin bu süre zarfında çürümediği ve bozulmadığı, sadece kaya kadar sert bir hale geldiği görüldü. Önce bir espri malzemesi olarak sosyal medyada yayılan bu hamburger, sonrasında ikili tarafından bir hayırseverlik kampanyasına dönüştürüldü. İkili, "Free the Burger" yani "hamburgeri azad et" adıyla başlattıkları kampanyada bir şarkı besteledi.
Normal de bu tarz restaurantları seçmiyorum.
Vaktim olmadığımda çabuk olduğu için nadiren seçiyorum. Seçeneğim varsa da burger king tercihim oluyor. Son yıllarda Türk Restaurantları özellikle zincir olanlar daha damak zevkimize uygun ve fiyat olarak da biraz daha pahalı olsa da güzel restaurantlar açıldı çok şükür.
Yaklaşık olarak bulunan 5.06 yıl önce sorsaydın bu soruyu kesinlikle McDonald’s çok harika süper derdi.
Fakat son yıllarda kalitesi aşırı derecede düştü ve fiyatı da buna oranla yükseldi Burger King daha iyi popeys daha iyi arbys daha iyi.
Herkes şunu kabul etsin ki McDonald’s çoğu firmanın arkasında kaldı.
Anlaşıldı o yüzden française yapanlar zırt pırt el değiştiriyor. 50 - 60 liraya sadece patates kızartması mı olur ya? 4 kişilik aile gitse 1800 - 2000 liraya çıkar buradan yani. 3 - 4 saat beklemiş filtre kahveyi yarım bardağını 20 liraya veriyor. 👍🏻 gerisini siz düşünün artık.
McDonald's içlerinde en ucuz olanı sürekli kampanya yapıyorlar geçen 2 tane McChicken menü yedik toplam 145 lira ödedik. Tek başına mega boy patates alırsanız evet 50-60 lira ama 4 kişilik aile 2000 liradan çıkıyorsa o ailenin enayiliği olur :)
@Acılıkoala McDonald's yerine tavuk dünyasını veya bay döner iskenderi tercih ederim. 150 lira - 160 lira fiyatları içecekle birlikte..
Tavuk dünyası 1.5 sene önce içeceksiz 140 liraydı şu an nasıl 150-160 olsun hayatta inanmam, İskender sevmiyorum o yüzden onun fiyatlarına hakim değilim. Bunlar zaten McDonald's ile aynı kategoride değiller, canın bazen fastfood çeker öyle bir zamanda gidip İskender yemezsin. Ben diğer fastfood zincirleri ile kıyasladım ve tek patates fiyatının kıstas olmadığını belirtmek istedim. Menü ile alınca patates o kadar pahalıya gelmiyor McDonald's uygulamasında 2 kişilik daba daba burger menü 220 lira, 4 kişilik aile 440 lira verip doyabilir.
@Acılıkoala anlıyorum tabii ki sizi. Artık bir çok firma promosyon yapıyor müşterisine , başka yere gitmesin diye..
Genelde uygulamalarda kampanyalar oluyor ama çoğu kişinin haberi olmuyor. Ben Popeyes ve burger kingte sıra bekleyenlere çok şaşırıyorum. Tıkla gelsin ile sipariş edince hem daha ucuz oluyor hem de sıra beklemiyorsun ama ne zaman AVM ye gitsem bunların önü kuyruk.
@Acılıkoala genelde avm de yemek daha zevkli oluyor, alışverişten sonra. 😅👍🏻
Uygulamadan söyleyince de AVM de yiyorsun
@Acılıkoala evet evet haklısın.👍🏻 evet doğru böyle de olabiliyor.
Cevap
64Cevap
Özellikle seviyorum demem.. normal diğer markalar gibidir benim için.
eskiden musluman cocuklarin etlerini koyuyorlardı, şimdi hristiyan veya yahudi cocuklarin etini mi koyacaklar? Sanmam. Ne eti belli degil. Yemeyiz tercih de etmeyiz. Dibine kadar da boykot ediyoruz.
McDonal's ürünlerini oldum olası sevmem. Savunanlar da "birinci dünya ülkesinin markası" diyor audjwj komik gerçekten. Ne eti güzel ne de ekmeği. Zaten artık sevsek de sipariş etmiyoruz, almıyoruz orası ayrı😁🫶
Sevmiyorum. İnsan eti yemeyi sevmem. Ürünlerinin kalitesini artıracaksa daha kaliteli ve daha çok insan kesecekler demek ki. Mecaz değil gerçek anlamda o etler insan eti. Fısıh ekmeğiyle karıştırıyorlar çocuk etlerini ve hamburger yapıyorlar.
İsraile ve amerikaya hizmet etmemek adına yerli hamgurgerleri tercih ediyorum. Üstelik daha iyi daha ucuz ve daha sağlıklı ürünler.
özellikle bu duruma karşı olan genç arkadaşlara övgüyle bakıyorum. Bu kadar vicdanlı ve gerçeklerin farkında bir gençlik gurur verici.
Ben birazda İsrailli kardeşlerimizin kanı ile yapılmış yemekleri yemek istiyorum o seçeneğide eklesinler lütfen
#Boykot'a tüm hızıyla devam! Bedava verseler yemeyeceğim, içine altın koysalar almayacağım.
Alırsam namerdim!
Helal valla
Hiç yoktan gider tarafındayım. Özellikle aramam.
Yıllardır kalite düşüyor fiyat artıyordur, şimdi kaliteyi arttıracaklarmış öyle mi? Bir burgeri 500 liraya yeriz artık gerçi bir farkıda kalmadı artık o fiyatlara yaklaştı
Boykot ürünü olduğu için asla tüketmeyecegim, öncesinde de hayatımda sadece arkadaş ortamında iki kere yemek yediğim bir yerdi. Yediklerimize yemek denirse tabi !
Rusyada McDonald's Ruslara satıldı ve isim değişikliği yapıldı, denedim hiç tadında fark göremedim. Ne kalitesi artıracaklarmış? Köftelerde daha çok et aromasıdır.
En son ufacıktım yediğim zaman ve zehirlendim resmen. Hiç adımımı bile atmam. KFC, McDonald's vs gibi yerler benim için güvenilir değil.
MC ve burger yemeyi bırakıyorum butik yerde gerçek et yemek daha mantıklı üstelik aynı fiyata burgerin yapay etini yemek saçma
Sevmiyorum masum çocukları öldüren ülke bile olmayan yerin askerlerini besleyen bir markaya saygım yok
Harikasın
Patatesi mükemmel ancak digerlerinde bence de geri kaldılar burger King ve KFC hatta popeys bile üstüne koyarak gidiyo
Burger Mcdonald bunlardan menü yiyeceğinize aç kalın daha iyi. Hem paranız cebinizde kalır hem sağlığınız :D
Kaçın beyler son şansımız
Et yemiyorum ama yeseydim de tercih etmezdim hele ki son yaşananlardan sonra içine ne koydukları belli değil
Ben hiç yemem McDonald's dan Burger King veya Popeyes tercih ederim ama bu dönem de sipariş versem bile getirmiyorlar
Hiç sevmem. Ne zaman yesem 2-3 saat sonra lavaboya koşarım
Bombalamaya daha doğrusu israile destek verdiği sürece de almam, aldırmam
Bu marka ürünleri tüketmek için önce Çöp Mideye sahip olmak gerek🤮
Cheesburgerinin tadı diğerlerinde yok bir de patatesleri.
Ne McDonald's ne de burger king homemade hamburger yapan yerleri daha çok severim.
Köpek bile yemiyor, yıllardır ürünleri bayatlamiyor. Sevmiyorum haliyle.
Yani pek tercih etmiyorum ben genelde papaysçıyımdır
Evet seviyorum. içeceklerini daha çok beğeniyorum.
Dolaylı yoldan şu an "kalitesiz ürün sunuyoruz" demiş.
Bu şimdiye kadar düşük kalitede üretim yaptıklarının itirafı değil mi?
Hamburgerin Gramajını aslanlar gibi küçültüğü gibi artırsınlar sonra konuşalım onlarla.
Artık tercih etmiyorum.. Çocukların kanının elime bulaşmasını istemiyorum..
Hiç gitmedim. Kfc burger king filan takılıyordum burgeri de bıraktım
Boykot listemde olduğu için sevmiyorum yemedim de zaten hiç bir zaman
Mcdonaldsa giden varoslar var mi hala, agir varoslar.
Son birkaç senedir çok bozuldu gerçekten her şeyin tadı.
Sevmiyorum tuaf bir tadi var ve güvenmiyorum içeriğine
Önceden gerçekten kaliteliydi şimdi hangi şubesine gitsem bayat ekmek rakip firmanın şubeleri de aynı oda bayat ekmek veriyor yazık
Türkiye de Olmaz o iş. Avrupa da Amerika da çok kaliteli ürünleri. Ama bizim gibi 8. Sınıf ülkelerde leş hizmet..
severim, arada bi yerdim de.. bi bigmac menü 190 lira olmuş, geçen yıl bu zamanlar 90 lira civarındaydı.. bu ne mk yaaaa
Endüstriyel ürünler olduğu için orta kalitede oluyor mcdonaldsın etleri ne yüksek kalitede ne de düşük öğrencisindir ya da iş adamı falansındır karnın açtır MC dışında başka restoran yoktur oturur yersin yani abartıcak bi tarafı yok
Mcdonals hakkında insan eti kullanmak gibi iddialar var doğru değildir büyük ihtimalle de yine de soğudum
benim çocukluğumda çok lezzetliydi şimdi tadı çok kötü
Türkiye'de patates dürüm satmanın ardından bu kez ne yapacaklara meraklandık bile :D
Sevmiyorum bundan sonra da hayatta adımımı atmam artık
McDonald's sevenin kendine saygısı yoktur net
fiyatını artırcaz demiyorlarda. kalite olupda napcaklarmış
Sevmiyorum yıllardır yemedim içindeki et gibi değil
Seviyorum ama artik gitmiyorum, filistin meselesi yuzunden. Israili finanse etmememek icin gidip orada yemiyorumm
hic yemedim ki Burger King ve o tarz yerlerde doymam ben giyim de avrupa mallari yemek de anadolu yemekleri
Filistindeki katliama olan yardimlarindan dolayi!
Hayatım boyunca yemedim yemicemde yiyen insanlarda benim gözümde bebek katililer
En fazla 2 3 kere gitmişimdir bana gereksiz pahalı geliyor yapsın yapmasın umrumda değil
Kalitesi acayip derecede düştü fiyatları da bunu oranla yükseldi yani verdikleri bir hizmet yok kalite yok yok fiyatı niye yükseltiyor.
Ne zaman gitsem patatesleri böyle yanık geliyor daha sonrasında hamburger ekmekleri zaten kötü
Hiç yoktan idare eder.
Tuhaf bi sos kullaniyorlar bu aralar begenmiyorum
Beğenicek bir firma değil çünkü şu anda böyle burger işi yapan tüm firmaların gerisinde kaldılar beş yıl önce mükemmellerdi ama her yıl daha da kötü yaptılar bu sene Nirvana yaptılar hani daha ne kadar kötü yapabiliriz izin peşindeler ve fiyatları da yüksek tuttular ne zaman gitsem patatesler yanık ve ekmekleri kötü
Dünyada artsa, Türkiye'de artmaz.
Ercan burger varken napim mc Donald’s
Nadir de olsa yerim
Hiç sevmiyorum.
Boykot ediyom yemicem ordan
Pek tercih etmem genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?