6 gün önce 78,5 TL olan menü şu an yaklaşık 90 TL... Adamlar canı sıkıldıkça zammı dayıyor... Birkaç sene önce 5 TL olan sandviç hamburger ise şu an 20 TL...Ekran görüntüsünün sağındaki fiyat eski fiyat. Aynı ürünleri sepete eklediğimizde değişim görülüyor.
McDonalds'ın yaptığı fahiş zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Her şey o kadar pahalı ki McDonald's benim ne eksiğim var diye düşünmüştür. Bu arada geçen sene 1 TL'ye yediğim külah dondurmayı bu sene 4 lira yapmışlardı en son. Bir zevkimiz vardı artık o da yok.
Bir kitaptan alıntı paylaşayım o zaman. "Bildiğimiz Anarşistlerdir bunlar... arada sırada, şuraya buraya bomba atarlar, büyüklerden birini öldürüp sakinleşirler!". Devrimlerin çoğu da böyledir içi boş güç delileri ile dolu safsatalar saçmalığı. Yeni fikirlere açım ama bu şekilde değil yeni kavramların zamanı geldi ve geçiyor.
Aaa, ne kadar da boş bir bakış... "Devrim" denilen şey sola mı özgüdür :) Anarşi ve devrim arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz :D? Bu cümleyi samimi olarak inanarak kuran kişi booomboş bir teneke bile olamamıştır, kusura bakmayınız.
Kaba şeyler söylemek yerine beni anlamaya çalışsanız daha güzel olmaz mıydı? Ben kaba bir şey dediysem üzgünüm ama siz durup dururken bana bombacı terörist demeye getirdiniz resmen
Allahtan kötü bir şey söylemedin. Senin şahsına başta bir şey söylemedim. Devrim budur bu gruba aittir demedim buna rağmen kendi şahsım adına bir iki cümlemle saçma çıkarımlar yapan sensin yetmez gibi iyi gecelerime sırf kışkırtmak için kayıp ŞAHIS yazan sensin. Bana biri çirkinleşirse bende durup bakacak halde değilim. Özürünü de kabul etmiyorum al senin olsun bende dilemiyorum. Kısaca anlamak için anlayış göstermen ve sorman gerekir aşağılaman değil bunu yapmayan biride karşısından bunu beklerse karşısındakinin vicdanına kalmıştır. Bombacı veya terörist de demek istemedim. YouTube da birçok anarşist müziği ve fragman gibi videoları var zaten polis aracına tekme atan, camları indiren hepsi öyledir demiyorum ama eğer bir siyasi görüşün içerisindeysen lanse edildiği kadarsınızdır öyle olmasaydı şahısla dünya görüşünü bir tutan ilk sen olmazdın zaten.
"lânetin zehirli suyunu yapına katmış gibi! Zerrelerinde hep riyakârlığın pislikleri dalgalanır, İçerinde temiz bir zerre aslâ bulamazsın. Hep riyânın çirkefi; hasedin, kârgüdmenin çirkeflikleri; Yalnız işte bu... Ve sanki hep bunlarla yükselinecek." sanırsın ama yanılırsın.
Dün son derece ters bir anıma denk geldiğiniz için size karşı haddimi çok aştım ve terbiye dışı ifadeler kullandım. Bunun için çok özür dilerim. Siz çok aklı başında ve bilgili birisiniz. Bu nedenle de kabalığım için ayrıca mahcubum... Umarım affedersiniz.
Bilgili veya aklı başımda olduğunu nereden çıkardın ben sadece düşüncelerimi dile getirmek istemiştim ki cevabımı da aldım. Özür de istemiyorum. Benim için önemli olan geçmiş değil şimdisi. O an yaşanan o anda kaldı.
Öncelikle onca kabalığıma rağmen hanımefendiliğinizden taviz vermeyerek olgunluğun yaşta olmadığını öğrettiniz bana. Ayrıca yine hanımefendiliğinizden taviz vermeyerek diz çöktürdünüz, bunu tatmak hoşuma gitti. Bir de Türkçeniz güzel...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her şey o kadar pahalı ki McDonald's benim ne eksiğim var diye düşünmüştür. Bu arada geçen sene 1 TL'ye yediğim külah dondurmayı bu sene 4 lira yapmışlardı en son. Bir zevkimiz vardı artık o da yok.
Bir cok maliyet kolu var. Her sey zam gelirken daha da fazlasi olacaktir ileriki günlerde
Sen kaslarına bir şey olmasın diye hamburger de yyemessin dimi abi :D
Ara sıra yiyorum cheat meal günlerinde
Bunlar mcdonaldın değil ekonomiyi bu hale sokakların suçu euro arttıkça her şeye zam gelmeye devam edecek
Elbette tek suçlu onlar değil ama böyle büyük şirketler de fırsattan istifade ediyor gibi
Yemey8n küçücük hamburgda parayı verende akıl yok zatenn
Yabancı marka ne bekliyorsunuz.
Yerliler çok farklı da :D
Bizim tantunici hakkı abi bile "enflasyon, döviz kuru" laflarıyla ocağımıza inciri dikiyor :D
İçimizdeki şeytanlardan korkmak gerek haklısın.
kayıpyol nedir hanfendi?
Sence beyefendi?
Bence devrim yolu olmayan yoldur. Çünkü bizim yolumuz devrim yoludur. Devrim yolunu bulamayan da kaybolur, yiter gider...
Bir kitaptan alıntı paylaşayım o zaman. "Bildiğimiz Anarşistlerdir bunlar... arada sırada, şuraya buraya bomba atarlar, büyüklerden birini öldürüp sakinleşirler!". Devrimlerin çoğu da böyledir içi boş güç delileri ile dolu safsatalar saçmalığı. Yeni fikirlere açım ama bu şekilde değil yeni kavramların zamanı geldi ve geçiyor.
Aaa, ne kadar da boş bir bakış... "Devrim" denilen şey sola mı özgüdür :) Anarşi ve devrim arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz :D? Bu cümleyi samimi olarak inanarak kuran kişi booomboş bir teneke bile olamamıştır, kusura bakmayınız.
Ah nasıl anlamak isterseniz öyle anlarsınız zaten. İyi geceler
İyi geceler kayıp şahıs :)
😒 lanetsin yeminlen.
Kaba şeyler söylemek yerine beni anlamaya çalışsanız daha güzel olmaz mıydı? Ben kaba bir şey dediysem üzgünüm ama siz durup dururken bana bombacı terörist demeye getirdiniz resmen
Allahtan kötü bir şey söylemedin. Senin şahsına başta bir şey söylemedim. Devrim budur bu gruba aittir demedim buna rağmen kendi şahsım adına bir iki cümlemle saçma çıkarımlar yapan sensin yetmez gibi iyi gecelerime sırf kışkırtmak için kayıp ŞAHIS yazan sensin. Bana biri çirkinleşirse bende durup bakacak halde değilim. Özürünü de kabul etmiyorum al senin olsun bende dilemiyorum. Kısaca anlamak için anlayış göstermen ve sorman gerekir aşağılaman değil bunu yapmayan biride karşısından bunu beklerse karşısındakinin vicdanına kalmıştır. Bombacı veya terörist de demek istemedim. YouTube da birçok anarşist müziği ve fragman gibi videoları var zaten polis aracına tekme atan, camları indiren hepsi öyledir demiyorum ama eğer bir siyasi görüşün içerisindeysen lanse edildiği kadarsınızdır öyle olmasaydı şahısla dünya görüşünü bir tutan ilk sen olmazdın zaten.
Doğrusu yazdıklarını okumadım. Ger-zeğin tekisin çünkü. Sen ne anlarsın devrimden, salak.
"lânetin zehirli suyunu yapına katmış gibi!
Zerrelerinde hep riyakârlığın pislikleri dalgalanır,
İçerinde temiz bir zerre aslâ bulamazsın.
Hep riyânın çirkefi; hasedin, kârgüdmenin çirkeflikleri;
Yalnız işte bu... Ve sanki hep bunlarla yükselinecek." sanırsın ama yanılırsın.
Bebiksi bir minnaklığınız olduğunu inkar edemem
Günaydın
Günaydın.
Dün son derece ters bir anıma denk geldiğiniz için size karşı haddimi çok aştım ve terbiye dışı ifadeler kullandım. Bunun için çok özür dilerim. Siz çok aklı başında ve bilgili birisiniz. Bu nedenle de kabalığım için ayrıca mahcubum... Umarım affedersiniz.
Bilgili veya aklı başımda olduğunu nereden çıkardın ben sadece düşüncelerimi dile getirmek istemiştim ki cevabımı da aldım. Özür de istemiyorum. Benim için önemli olan geçmiş değil şimdisi. O an yaşanan o anda kaldı.
Bu yaşta bu olgunluk ne hanımefendi? Gerçekten önünüzde diz çökerek özür dilemek istiyorum şu anda... Şaşırtıcısınız.
Buradasınız ve cevap vermiyorsunuz değerli hanımefendi... Belki hak etmiyorum ama yine de üzücü
Okudum sitenin kötü yanlarından biri görüldü olmaması sanırım gizli bir üyeye diyeceklerim bu kadar başka bir şey yok.
Lütfetseniz de sizi takip etsem olmaz mı? Kötü bir izlenim oluşturdum biliyorum ama siz beni affedene kadar uğraşırım, lütfen...
Neden bu uğraş?
Öncelikle onca kabalığıma rağmen hanımefendiliğinizden taviz vermeyerek olgunluğun yaşta olmadığını öğrettiniz bana. Ayrıca yine hanımefendiliğinizden taviz vermeyerek diz çöktürdünüz, bunu tatmak hoşuma gitti. Bir de Türkçeniz güzel...
Peki.
Takip ettim sizi hanımefendi, Tözel ben, özelden yazmama fırsat verirseniz çok mutlu olurum
Tamam.
Hsbxjshzjsjs şaşırmıyorum ama komik geldi
Ne komik :D
Adamlar sıkıldıkça zammı dayıyor demişsin haklısın o komik geldi işte dkxhsmxhjxx
Fiyat 6 günde değişmiş daha nolsun skchxmxhkzch
Evet, son kez sipariş verdim artık vermicem :D Zaten gece gece zararlı :D
Gece mi yiyosun? SnhzhxkHxms
Gerçi kilo almıyosan istediğin saatte ye, nolucak sonuçta dimi mshxmsns
Evet, ben bir hıyarım kabul ediyorum. Gece geç yatarım ve dışardan bir şey söylemeden uyumam :D
Aa ilk defa ben söylemeden hıyar olduğunu kabul eden bi erkek
görüyorum
İlk aşama kabul etmektir hanfendi :D Ben de ilk defa kendimi güldürebilen bir kızla konuşuyorum, şanslıyım :D
😜 hanfendi? Ben mi kdhcjzhcjd
Evet, siz bir hanfendisiniz :D Nooldu ki :D
Ben hanfendi, siz hıyar mdxhskhd
Güzel
Harbiden baya üstün tuttum sizi galiba :D Ama bu hoşunuza gitmiş gibi