Yeme & İçme Kokoreç mi ciğer mi? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kokoreç Ciğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kokoreç mi ciğer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. İkisi de sevmediğim şeyler ama kokereç yerim ayranla iyi gider 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İkiside öğk benim için.. kokoreç hiç yemedim ama ciğerin kokusuna bile tahammülüm yoktur 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İkisi de değil et sevmiyorum zaten sakatat hiç yemem 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar İkisininde yeri ayrı ikisinide çok seviyorum 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Koko hiç yemedim. Ciğeri sevmem. Aram yok hiç. 1 0 Yorumla
kızılca_26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İkisini de pek sevmem de ikisi arasında kalsam ciğer derdim. 1 0 Yorumla
РΣΛΓĿΡοШΣR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl bayırsakla işim olmaz ciğer severim ama 2 0 Yorumla
sinmira Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 74% +1 yıl Çok kararsız kaldım ikiside tam sınırda 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisini de severim ama daha çok ciğer 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ciğer 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kokoreç 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ciğer daha cazip 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İkisi de sevmediğim şeyler ama kokereç yerim ayranla iyi gider
İkiside öğk benim için.. kokoreç hiç yemedim ama ciğerin kokusuna bile tahammülüm yoktur
İkisi de değil et sevmiyorum zaten sakatat hiç yemem
Merhabalar
İkisininde yeri ayrı ikisinide çok seviyorum
Koko hiç yemedim. Ciğeri sevmem. Aram yok hiç.
İkisini de pek sevmem de ikisi arasında kalsam ciğer derdim.
bayırsakla işim olmaz ciğer severim ama
Kokoreç ama cigerde çok guzel
Bence kokoreç
Çok kararsız kaldım ikiside tam sınırda
İkisini de severim ama daha çok ciğer
Kokoreç
Tavuk pilav son kararım
Kokoreç
Ciğer tabii
Ciğer
Ciger
Ciğer