@Nâ-mūtenahį ana nakadana da terbiyesiz bı kızmış bu böyle 😂ne batıp çıkacak be😂seni görünce eskiler geldi aklıma arkadaşin kim olduğunu yaymasaydi bari siteye. Benim kimseyle işim olmaz herkese aynıyım korkma sen 😂
@tarantulatucis kimseyle işim olmaz diyip peki neden böyle güzel yorumların olduğu yerde eski defterleri açma gereği duydun? :) niyetin beni etkilemekse ben geçmişle etkilenmiyorum ama dedikodu yapmak ta bir insanın karakterinin ne olduğunu gösterir yapmayın böyle şeyler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kendi seçimleri ama saçma
Kafayı kopartıp çektin mi iç organlar geliyor zaten, bi suya tutup kızartılır
Haaa, yerken kılçıkla falan uğraşmam, nam nam nam yerim o ayrı
Bir de çiğ çiğ yiyorlarsa ne diyim ki ben bunlara :d
İlaç niyetine yavrum fjjf
aman tatlım sen uzak dur böyle şeylerden yemeyelim biz gkhkjk
Karadenizliysen her şey mübah oluyor 😂😂😂
@Nâ-mūtenahį değiliz şükür :D
Ben peki😂😂😂
@Nâ-mūtenahį sen yemiyorsundur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bi kere 🤏 bu kadarcik 🙄
@Nâ-mūtenahį yedin mi :(
😂😂😂😂 ama minikti zaten şifa olur hem 😜
Bu kadar üzülme 😂
Sevgililer yiyişiyor sorumun altında 😂😂😂
@Nâ-mūtenahį şifasını yiyim onun yeme bir dah :d
@Nâ-mūtenahį düğün ne zaman deyin bahalım😂
@Nâ-mūtenahį bundan da ayrılma hadi 777😂
@Nâ-mūtenahį sen Karamelasın dimi biz kız sory aciyodu karemala geldi diye
Ben mi hadsizim😂
@Nâ-mūtenahį fazla didikleme istersen zararlı çıkan sen olursun sevgilinin yanında yıllar geçmiş üstünden 😂
@Nâ-mūtenahį ana nakadana da terbiyesiz bı kızmış bu böyle 😂ne batıp çıkacak be😂seni görünce eskiler geldi aklıma arkadaşin kim olduğunu yaymasaydi bari siteye. Benim kimseyle işim olmaz herkese aynıyım korkma sen 😂
@tarantulatucis kimseyle işim olmaz diyip peki neden böyle güzel yorumların olduğu yerde eski defterleri açma gereği duydun? :) niyetin beni etkilemekse ben geçmişle etkilenmiyorum ama dedikodu yapmak ta bir insanın karakterinin ne olduğunu gösterir yapmayın böyle şeyler.
Seni niye etkiliyim bücür😂sitede sürekli sevgili değiştiren tayfa inandırıcı gelmiyo bana saçma sallak işler hadi keyfinize bakın siz😂
Bazı kadınlar öyle, yemek konusunda pek uğraşmak istemezler. Benim annem de öyle maalesef
Ayy çok kötü kokuyor elimi bile sürmem, ama yemeyi seviyorum falan:)) güzel soru
Bağırsağıyla mı yiyorlar?
Yaw evin hanımı ayıklamıyo yani koca evdeyse ona yaptirıyo ben misafir gittim ihale bana kaldı bı saat balık ayıkladım garibime gitti😂
Kadının eline hamsi değsin istemiyor olabilir 😂
Biz bilemedik canımızın kıymetini çift cinsiyetli gibi her işe kosturduk😂
Allah koca şansı versin 😂
Amennnnnn😂
cig cig yutmadiklarina dua et 😅😅
Demekki temizlik nedir bilmiyolar ozaman
Hazırci
Sevgili için İzmir'e gitmek saçma
Ben gitmiom başgan 😂
Akıllısin aferin
Eyv 😂
Kimmiş onlar