Yeme & İçme Sabah sabah çorba içmeyi sever misiniz? _elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor #elifLinçde edilsem fikrini demek istiyorum tarhana çorbası öff güzel oluyor sabah sabah. Linç edecek olanlar güncellemede ağzının payını alacak 😂 Sabah sabah çorba içmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl benim eski patronum her sabah çorba ısmarlardı bende arada takviye yapardım ayıp olmasın diye kışın çok güzel oluyor güzel bir kellepaça heryerde içilmez bu arada 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben çok açsam içerim ama onun dışında kahvaltı yapmadığım için içmem 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kış sabahı en güzel olay bence sıcak sıcak insanın içini ısıtıyor yanında bir iki dilim ekmek ile iç oh mis 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet çok severim kış aylarında içimizi ısıtıyor sıcacık 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 920 cevap paylaştı. Çorbasız bir hayat düşünemiyorumSabahları tavuk suyu efsane oluyor😍Hem neden linçleyelim seni anlamadım doğrusu. 1 2 Yorumla _elifce_ +1 yıl Dengesiz çok olduğu için sizi tenzih ediyorum Yorumla tıme-traveler +1 yıl Estağfurullah evet site karışık biraz hermilletten insan var. Günaydın😊 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Daha dün sabah içtim. Bol acılı, bol limonlu bir ezo gelin 1 3 Yorumla _elifce_ +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Size de 💐 Yorumla _elifce_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
00_blacksea_00 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl zorda kalmadıkça içmem ama içene de saygı duyarım kişide sonuçta alışkanlık olmuş olabilir 1 4 Yorumla _elifce_ +1 yıl Evet hah şöyle 😂😂😂😂😂😂 tabiii güncellemeyi duyunca Yorumla 00_blacksea_00 +1 yıl valla soruyu görünce yazdım direkt bunu :) Yorumla _elifce_ +1 yıl Teşekkür ederim 😂 Yorumla 00_blacksea_00 +1 yıl rica ederim ne demek Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet, sabahları mercimek çorbasına bayılırım. 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. dün sabah çorbacıdaydım sabahın 7 sinde ben severim hele kışın paça çorbası ya da mercimek süper oluyor 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sabah sabah çorba içmek pek bana göre değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Linçlik bir durum yok ki bu bir tercih meselesi. Ben daha çok hasta olduğum dönemler tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Soru yüksek tehdit içeriyor.Tarhana çorbasını bende çok severim ama ezogelin veya mercimeğe de yok demem. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sabah soğan sarımsak dışında her şey yenir bence 😂 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet severim. Her sabah içiyorum. Komşu dükkan lokanta 0 0 Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kahvaltıdan önce olabilir, ama asla kahvaltının yerine çorba içmem; sadece çorbayla kahvaltı yapmam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kahramanmaraş'ta yaşıyorsan sabahın 5'inde kalkıp paça içmeye gitmez gayet haz veren bir duruma dönüşebilir. 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 987 cevap paylaştı. Severim arada içerim sabahları güzel oluyor 😊 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. evet severim ama favorilerim işkembe, paça 1 3 Yorumla _elifce_ +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Alemdaralii +1 yıl teşekür ederim, size de Yorumla _elifce_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet sabahları çorba içmeyi severim 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 928 cevap paylaştı. Çorba severim sabahları da bazen tüketirim 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. İçerim sıcak sıcak ekmek bana bana 1 0 Yorumla
tarikkk30 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır sevmiyorum çay kahvaltısı daha güzel 1 0 Yorumla
ramono Takip Et Xper 4 Yaş: 53 +1 yıl Severim corbayı yanında birde sıcak pide olursa harika olur 0 0 Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Severim 1 1 Yorumla _elifce_ +1 yıl Aferin kuzuma benim kışın sabah sabah iyi gider şifa olsun Yorumla
HeartLovee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Sabah sabah et suyu çorbası seviyorum. 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Evet gayet güzel oluyor 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. severim 1 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 443 cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Evettt içilirrrr 1 0 Yorumla
xksjdjd Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Tarhanadan nefret ediyorum xjsjsj 0 2 Yorumla _elifce_ +1 yıl Güncelleme de ağzının payını almak ister misin😂😂😂 Yorumla xksjdjd +1 yıl Tarhana sevmedigim icin mi jgxj Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla