Ağzına layık olan baklava ev mi hazır mı?
Ev Baklavası
Hazır Baklava

Farketmez

Baklava Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ağzına layık olan baklava ev mi hazır mı?

Ev baklavasının yeri ayrı tabii, ama her evde yapılan da iyi olmuyor. Hamuru açmak işin püf noktası, incelik ve şerbetin kıvamı lazım. Hazır baklavalarda bazen ağır şerbet ve yapay tat var, ama iyi bir pastaneninki de fena olmaz. Bence lezzetli olanın markajı yok, önemli olan yapanın eline bakıyor. Evde özenle yapılan, fındığı cevizi cömert konulmuş bir baklava her zaman birinci.
Cevap
11Cevap
Hazır Baklava
Hazır baklavaları daha çok seviyorum ama el baklavasına da hayır demem.
Hazır baklavanın kıvamı, püf noktaları bir başka oluyor. Evde yapılanın ruh hâli ise insanı mutlu ediyor o da hiçbir hazır baklavada yok. İkisi de çok lezzetli..
Hazır baklava daha iyi ya ev baklavası 10 üzerinden 5 verilir anca, o da şerbetli diye yersin yani
Çoğu kişi hazır baklava demiş ama bence farketmez evde yapılan güzel olanda var hazır olup güzel olan da var
millet tembel olduğu için hazır baklava alıyor yiyor glikoz şuruplu sen evde yaparsan şeker koyarsın ve çok lezzetlidir
hazır baklavalar daha güzel olur tabi
ama ev baklavası da fena değildir özellikle malzemesi bol ise
Bu suale ev baklavası diyerek yanıt veriyorum.
hiç bir ev baklavası Karaköy Güllüoğlu ile aşık atamaz
Hazır baklavalar çok kalitesiz ve gerçek baklavadan çok uzak oluyor. Ev baklavası tercihim.
Hazırlar ağır geliyor. Ev baklavası daha çok severim
Valla evde baklava yapmak çok zahmetli ve yorucu en iyisi hazır hazır baklava daha güzel
Hazır baklava tabii ki. Hazır olan her şey daha iyi.
Tamamen yapılşına bağlı bence çok güzel ev baklavası da var sokak baklavası da
İkisi de olur farketmez
Ev baklavası bi tık önde dir lezzet olarak
Hazır baklava
Annemin baklavası ❤️
Fark etmez 😂
hazır baklava
İnan bana fark etmez
Ev baklavası 👍🏻
Ev baklavası
Tadi mükemmel dir
Hazır daha güzel