Ben okuldan geldiğim zaman eğer pizza yapıldıysa inanılmaz mutlu olurdum. 😂
Peki seni hangi yemek mutlu ederdi?

Ben okuldan geldiğim zaman eğer pizza yapıldıysa inanılmaz mutlu olurdum. 😂
Peki seni hangi yemek mutlu ederdi?
Genelde Ben okuldan döndükten sonra yemekleri hep ben yapardım çocukluğumu çok fazla hatırlamıyorum hatırlamak da istemiyorum ilkokul 4'e giderken yemek yapmaya başladım ben annem çalışıyordu babam çalışıyordu ondan sonra tabii büyüdükçe anne sürekli hastayım ayağına Her şey bana kitlediği için yani öyle ben okulda geldiğimde şu da vardı beni mutlu ediyordu diyebileceğim hiçbir şey yok maalesef Eskiden öyleydi Ben şimdi ilkokul 4'e giden bir çocuğa yemek yaptırabilirmisin?
Eskiden çocukların şartları hakikaten daha zordu her konuda. Tabi ki yaptıramayız, çok haklısın. Bir bardak su bile getirmezler😂
Ya tabii ki şu an eğitime daha odaklı oldukları için şu an genç kızlar bile yapmıyor ellerinde telefon odalarına çekiliyorlar çok istisnadır 10 tane kızdan 2 tanesi ancak meraklı mutfağa yani ortaokul döneminde lise döneminde okuldan Gittikten Sonra ödevlerimi yapmadan derse çalışmadan ben yemek yapardım Çünkü annem de felçli Babaanneme baktı kendisi baktı kayınvalidesine o Çünkü onunla ilgileniyordu Babam da rahatsız Bu yüzden iş bölümü yapmak zorunda kaldık Anne ile Yani aslında ben çok küçük yaşta bir anne rolünü üstlendim farkında olmadan
Cevap
6Cevap
Hamburger var
Annem bir şey yapmazdı aç gider aç gelirdik kendimiz yapardık bir şeyler
Köfte patates kızartması, tavuk çorbası ve mercimek köftesi beni en mutlu edenlerdi sanırım. Bir de annem bisküvi pastası yapardı ona bayılırdım.
Köfte, patates, makarna galiba hepimizin ortak mutluluğuymuş. Çocukken hep bu tarz yemekleri seviyorduk gerçektende
Evet insan özlüyor istemsizce 😊
Annemin hazırladığı her yemeye mutlu olurum..
Yoktu tek büyüdüm ben
Benim için annemin yaptığı her yemek iyiydi
Patates kızartması ve tavuk sbvdvdx
Sevmeyeni yok gibi bir şey. Patates ve tavuk gerçekten çok uyumlu oluyor 👌🏽
Patates kızartması ve köfte
Pirinç pilavı ve tavuk
Akıtma 🥺
anneanne köftesi
Salçalı makarna 🍝
Nohut pilav 😂
Sosisli sandviç 😍😍😍
Dolma biber