Yeme & İçme Sabahına hangi içecek eşlik ediyor? Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Çayımı aldım, kokusunu duymak bile yetti huzurlanmaya..☕️😌Günaydın 🎈 Sabahına hangi içecek eşlik ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sabahlarıma her zaman sigaram ve kahvem eşil ediyor.. bazen de şekersiz kola 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şu an çay içiyorum. Sabahın köründe manyak gibi şalgam içtim 🤭 Afiyet olsun 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl 🙏, Sana da afiyet olsun Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah 🙏 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güne kahvaltıda çay ile başlıyorum işe gitmeden önce de kahve içiyorum bir nevi standart monotonlaşmış oluyor bu düzen benim için 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl İlk çay sonra kahve sigara vs ama bu sabah şalgam içtim 😅🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl salata+yeşilçay lanet olsun diyet varolsun et :)) 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 440 cevap paylaştı. Eskiden hep çayla başlardım güne ama artık kahveyle başlıyorum daha pratik geliyor... 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Sabahıma bir havuz başı eşlik ediyor. Ama ne kahve ne çay var.. 1 0 Yorumla
Serza Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle zift gibi bi kahve. Böyle içine çakıl karıştırıp asfalt dökmelik. Çayın kendisiyle ilgili bi problemim yok hatta çok da severim ama sabah açken çay içtiğim zaman midem bulanıyo 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her zamanki zencefil limon kuscam artık 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Şifa olsun 😒 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Olcasa olsun artık 😒 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çay içiyorum.Afiyet olsun. 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Teşekkürler, sana da afiyet olsun. Yorumla guapomorena +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. An itibariyle kahve içmekteyim. 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. toplantım biterse bende çay içeceğim. 1 1 Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl İstanbul bugün soğuk ve yağmurlu Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki acilis çay sonrasinda kahve 1 0 Yorumla
perqoloq-33 Takip Et Xper 5 Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl Günaydın.. . sütlü köpüklü şekersiz.. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. çay candır tabikide 1 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Çay harika çaysiz gune başlamam 1 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cayy 1 4 Yorumla Melioraa +1 yıl Sabah benden iç bi bardak🤗 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Olur icerim teşekkür ederim☺️🌷🌼 Yorumla Melioraa +1 yıl Rica ederim 🤗💐 Yorumla pirpirella000 +1 yıl 💜💜🥰🥰 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bazen su bazen çay 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çay içmek 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kahve...☕🚬 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. nescafe 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. Çay içiyorum 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Nescafe 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. RedBull 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yağmur suyu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sabahlarıma her zaman sigaram ve kahvem eşil ediyor.. bazen de şekersiz kola
Şu an çay içiyorum.
Sabahın köründe manyak gibi şalgam içtim 🤭
Afiyet olsun
🙏, Sana da afiyet olsun
Eyvallah 🙏
Güne kahvaltıda çay ile başlıyorum işe gitmeden önce de kahve içiyorum bir nevi standart monotonlaşmış oluyor bu düzen benim için
İlk çay sonra kahve sigara vs ama bu sabah şalgam içtim 😅🤣🤣🤣
salata+yeşilçay lanet olsun diyet varolsun et :))
Eskiden hep çayla başlardım güne ama artık kahveyle başlıyorum daha pratik geliyor...
Sabahıma bir havuz başı eşlik ediyor. Ama ne kahve ne çay var..
Kesinlikle zift gibi bi kahve. Böyle içine çakıl karıştırıp asfalt dökmelik. Çayın kendisiyle ilgili bi problemim yok hatta çok da severim ama sabah açken çay içtiğim zaman midem bulanıyo
Günaydın ✌🏽
Çay ve sigara şu an 😊
Her zamanki zencefil limon kuscam artık
Şifa olsun 😒
Olcasa olsun artık 😒
Çay içiyorum.
Afiyet olsun.
Teşekkürler, sana da afiyet olsun.
Teşekkür ederim.
Çay benim içeceğim.
Çay eder her zaman
Çay gibisi var mı ☕😌