Yeme & İçme Sabahınıza hangi içecek eşlik ediyor? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Veeee tabiki kahveBen başrolü kahveye verdim Sizin sabahınıza hangi içecek eşlik ediyor?Günaydın iki gözüm günaydın 🌸🌸 Sabahınıza hangi içecek eşlik ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Bonjour!Birazdan çay eşlik edicek. Daha üşengeçliğimi atmadım da üstümden ehhe 🥲. ❤ 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Ablamız fincanı değiştirmiş 😀Hayırlı olsun apla Yeni fincanın 😝 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ama yine gece mavisi almışsın..Çok karanlık garisin heee 🤪 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Her iş karanlık 😀 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Biliyom biliyomCiğerlerini biliyom senin 😝 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Çay çay yine çay derken yanına iki yumurta kırdım 😁 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Afiyet olsun Yorumla semxsem +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Ablacım devriyeye gidiyoruz ya çay kahve icemioz sabah :) 1 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Bu sabaha Wiski ile başlayacak derecede stresli uyandım 🥴Genel olarak Kalkar kalkmaz 1 bardak su, çay ve kahvaltı üstüne kahve… 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çaysız olmaz asla 1 0 Yorumla
Angoralı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Sade filtre kahvem ofise gitmeden hazır olur demlenmiş olur. Teşekkür ederim asistanım 🙏 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Günaydın daha yeni uyandım mis gibi demlenmiş çay beni kendime getirir ancak 1 0 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Çay tabi ki geçe uykumdan uyandırır kalkar demlerim 1 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Miden nasol delinmiyoe 1 5 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Bolmoyorom Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Sjjdısjdı Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Bende senin gibiydim reflü çıktı Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Kıyamam Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl 😭 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabii ki çaya yer verdim.. 0 0 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kahve eşlik ediyor, taytlı güzel. 1 1 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Gelmiş iki gözümün çiçeği Yorumla
F4H_Sixth Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Su, çay. Fakat keşke diyorum, keşke seninle bir kahve içebilsem diyorum 0 12 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ne diyorsun niye diyorsun Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Senle de kahve içebilsem diyorum Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Deme deme cıs 😀 Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Ben cısları yapan adamım Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Kötü olmazdı birer sade türk kahvesi. Kabul ey Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Belki bir gün Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Belki bugün Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Cam sileceğim yardım et çabuk bitsin Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Baş üstüne geliyorum. Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Severim bu arada cam silmeyi Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sağol canım ciğerim Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Ciğerin... 🤗😘 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kefirle başladık biraz sonra bir kahve içerim 1 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çay olmazsa yataktan bile çıkamam bebeğem 😏 1 0 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kahve aşkın da beni öldürecek 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Senin bana olan aşkın kimi öldürecek 😀 Yorumla gannicus06 +1 yıl 😍😍😍 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Bolca suyla 1 adet antibiyotik:)) 0 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Chamber +1 yıl Teşekkürler bu kahve olmamış bu arada söylim Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Tamam Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çay benim 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çay sonra kahve 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 869 cevap paylaştı. Çay derim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Filtre kahve 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Su 💧 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bonjour!
Birazdan çay eşlik edicek. Daha üşengeçliğimi atmadım da üstümden ehhe 🥲. ❤
Kahve
Ablamız fincanı değiştirmiş 😀
Hayırlı olsun apla
Yeni fincanın 😝
😀😀
Ama yine gece mavisi almışsın..
Çok karanlık garisin heee 🤪
Her iş karanlık 😀
Biliyom biliyom
Ciğerlerini biliyom senin 😝
Çay çay yine çay derken yanına iki yumurta kırdım 😁
Afiyet olsun
Teşekkürler
Ablacım devriyeye gidiyoruz ya çay kahve icemioz sabah :)
Bu sabaha Wiski ile başlayacak derecede stresli uyandım 🥴
Genel olarak Kalkar kalkmaz 1 bardak su, çay ve kahvaltı üstüne kahve…
Çaysız olmaz asla
Günaydınlar afiyet olsun
Sade filtre kahvem ofise gitmeden hazır olur demlenmiş olur. Teşekkür ederim asistanım 🙏
Günaydın daha yeni uyandım mis gibi demlenmiş çay beni kendime getirir ancak
Çay tabi ki geçe uykumdan uyandırır kalkar demlerim
Miden nasol delinmiyoe
Bolmoyorom
Sjjdısjdı
Bende senin gibiydim reflü çıktı
Kıyamam
😭
Tabii ki çaya yer verdim..
Kahve eşlik ediyor, taytlı güzel.
Gelmiş iki gözümün çiçeği
Su, çay. Fakat keşke diyorum, keşke seninle bir kahve içebilsem diyorum