Yeme & İçme Sabahınıza hangi içecek eşlik ediyor? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Veeee tabiki kahveBen başrolü kahveye verdim Sizin sabahınıza hangi içecek eşlik ediyor?Günaydın iki gözüm günaydın 🌸🌸 Sabahınıza hangi içecek eşlik ediyor? Cevapla 74 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
PseudanorFenomen Takip Et Yoda Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. Bonjour!Birazdan çay eşlik edicek. Daha üşengeçliğimi atmadım da üstümden ehhe 🥲. ❤ 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 95% 1 yıl Ablamız fincanı değiştirmiş 😀Hayırlı olsun apla Yeni fincanın 😝 1 4 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl 😀😀 Yorumla AsabiÖküz 1 yıl Ama yine gece mavisi almışsın..Çok karanlık garisin heee 🤪 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Her iş karanlık 😀 Yorumla AsabiÖküz 1 yıl Biliyom biliyomCiğerlerini biliyom senin 😝 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 43 , eic 97% 1 yıl Çay çay yine çay derken yanına iki yumurta kırdım 😁 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Afiyet olsun Yorumla semxsem 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 44% 1 yıl Ablacım devriyeye gidiyoruz ya çay kahve icemioz sabah :) 1 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 95% 1 yıl Bu sabaha Wiski ile başlayacak derecede stresli uyandım 🥴Genel olarak Kalkar kalkmaz 1 bardak su, çay ve kahvaltı üstüne kahve… 1 0 Yorumla
Angoralı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% 1 yıl Sade filtre kahvem ofise gitmeden hazır olur demlenmiş olur. Teşekkür ederim asistanım 🙏 1 0 Yorumla
s _Süveyda Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 635 cevap paylaştı. Günaydın daha yeni uyandım mis gibi demlenmiş çay beni kendime getirir ancak 1 0 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Çay tabi ki geçe uykumdan uyandırır kalkar demlerim 1 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Miden nasol delinmiyoe 1 5 Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Bolmoyorom Yorumla AskeriiMühendiss 1 yıl Sjjdısjdı Yorumla AskeriiMühendiss 1 yıl Bende senin gibiydim reflü çıktı Yorumla Nadıyekrhn 1 yıl Kıyamam Yorumla AskeriiMühendiss 1 yıl 😭 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Kahve eşlik ediyor, taytlı güzel. 1 1 Yorumla Nadıyekrhn Yeni 1 yıl Gelmiş iki gözümün çiçeği Yorumla
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabii ki çaya yer verdim.. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 58% 1 yıl Kefirle başladık biraz sonra bir kahve içerim 1 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Çay olmazsa yataktan bile çıkamam bebeğem 😏 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bonjour!
Birazdan çay eşlik edicek. Daha üşengeçliğimi atmadım da üstümden ehhe 🥲. ❤
Ablamız fincanı değiştirmiş 😀
Hayırlı olsun apla
Yeni fincanın 😝
😀😀
Ama yine gece mavisi almışsın..
Çok karanlık garisin heee 🤪
Her iş karanlık 😀
Biliyom biliyom
Ciğerlerini biliyom senin 😝
Çay çay yine çay derken yanına iki yumurta kırdım 😁
Afiyet olsun
Teşekkürler
Ablacım devriyeye gidiyoruz ya çay kahve icemioz sabah :)
Bu sabaha Wiski ile başlayacak derecede stresli uyandım 🥴
Genel olarak Kalkar kalkmaz 1 bardak su, çay ve kahvaltı üstüne kahve…
Çaysız olmaz asla
Günaydınlar afiyet olsun
Sade filtre kahvem ofise gitmeden hazır olur demlenmiş olur. Teşekkür ederim asistanım 🙏
Günaydın daha yeni uyandım mis gibi demlenmiş çay beni kendime getirir ancak
Çay tabi ki geçe uykumdan uyandırır kalkar demlerim
Miden nasol delinmiyoe
Bolmoyorom
Sjjdısjdı
Bende senin gibiydim reflü çıktı
Kıyamam
😭
Kahve eşlik ediyor, taytlı güzel.
Gelmiş iki gözümün çiçeği
Tabii ki çaya yer verdim..
Kefirle başladık biraz sonra bir kahve içerim