Yeme & İçme Memleketinin en ünlü yemeği nedir? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Günün sorusu💖 Memleketinin en ünlü yemeği nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Günaydın. ben en çok hamburger ve pizza yemeği seviyorum. 0 0 Yorumla
beyzzzznur Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bafra pidesi, Bafra nokulu, tirit, Terme pidesi, fasulyeli mısır çorbası, baklalı sarma, kağıtta hamsi, haşhaşlı çörek, kuzu büryan en bilinenleri sanırım. 0 3 Yorumla kubradagdere_ +1 yıl samsunlu musunnn Yorumla beyzzzznur +1 yıl Evet Yorumla kubradagdere_ +1 yıl neresinden Yorumla
Birkan6161 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hamsi, Kuymak, Köfte, Pide, Sütlaç, Ekmek 0 0 Yorumla
CesurCivciw Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yemeğini bilmiyorum ama tatlı olarak peynir helvası ünlü 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çi borek 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Kebap olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baklava😁 0 1 Yorumla Wolfalpha182 +1 yıl Yemek olarakta zaten memleketim tüm şehirleri içine alır yutar gastronominin merkezi bizim memleket özledim memleketimi ya. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Pizza ve spagetti 😂 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Etliekmek.🤦 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adana kebap. 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tokat kebabı 0 0 Yorumla
hepkısaolmaktan Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Arabaşı 0 1 Yorumla fireman034 +1 yıl Yozgat a selam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Günaydın. ben en çok hamburger ve pizza yemeği seviyorum.
Bafra pidesi, Bafra nokulu, tirit, Terme pidesi, fasulyeli mısır çorbası, baklalı sarma, kağıtta hamsi, haşhaşlı çörek, kuzu büryan en bilinenleri sanırım.
samsunlu musunnn
Evet
neresinden
Hamsi, Kuymak, Köfte, Pide, Sütlaç, Ekmek
Adana kebabı bizim ya
Yemeğini bilmiyorum ama tatlı olarak peynir helvası ünlü
deep fried chicken
yemek sayılmaz ama incir
Zeytinyağlı sarma..
Memleketin her yemeği güzel
Etliekmek
Kebap en ünlü yemegi 😂
Patlıcan kebabı shdhhdhdxh
Peynir helvası
Çi borek
Etli ekmek
Etli dolma, Güveç lahmacun vs
Boşboş Gezen tatlısı
Adı iskilip dolması
Pancar çorbası
Çiğ köfte
Kebap
Kebap olmazsa olmaz
Baklava😁
Yemek olarakta zaten memleketim tüm şehirleri içine alır yutar gastronominin merkezi bizim memleket özledim memleketimi ya.
Pide
Rakısı
Kumru 😃
Pizza ve spagetti 😂
Etliekmek.🤦
Adana kebap.
Mıhlama
haşgeryar
hamsi kuşu falan
Ciğer
Tokat kebabı
Bumbar dolmasi