Yeme & İçme Doğum günü pastası olarak ne alabilirim? Tatlı şeyler sevmiyor ekşi seviyor ne önere bilirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarın doğum günü Güncellemeler+1 yıl Sevgilimin doğum günü 10 kişi ile kutlayacağız ( önceden kutlamıştim ayrı sadece 1 arkadaşımız ile şimdi ki yam gününde gibi olacak) Doğum günü pastası olarak ne alabilirim? Tatlı şeyler sevmiyor ekşi seviyor ne önere bilirsiniz? Cevapla Doğum Soruları Sevgi Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sende ozaman meyveli ya da orman meyveli ahududulu kirazlı pasta falan al ekşi pastalardan seçenek olarak bunlar var 1 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl cigköfte pastasi üzeri limonlu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu yaptım da şimdi arkadaşları ile kutlayacağız böyle ekşili bir tat güzel olabilir Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Turşuuuu😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 10 kişi ile kutlayacağız Yorumla Soran +1 yıl 🤣😅 Yorumla Canselllqx +1 yıl Bidon bidon turşu karadenizliyimde 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben de hataylıyım biz de çok severiz ama işte turşu olmaz 🥲 Yorumla Canselllqx +1 yıl Mangal yap mangal 10/10 doğum günü kutlaması olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Uni de dmdkdk hangi kafe izin verecek🤣🤣 Yorumla Canselllqx +1 yıl Gidin ormana aşko ya kafede eğlenemezsiniz ki😂 Yorumla Soran +1 yıl Nxkddk Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Limonla tart alın 0 1 Yorumla helene1 +1 yıl Limonlu* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sende ozaman meyveli ya da orman meyveli ahududulu kirazlı pasta falan al ekşi pastalardan seçenek olarak bunlar var
cigköfte pastasi üzeri limonlu
Onu yaptım da şimdi arkadaşları ile kutlayacağız böyle ekşili bir tat güzel olabilir
Turşuuuu😂
10 kişi ile kutlayacağız
🤣😅
Bidon bidon turşu karadenizliyimde 😂😂😂
Ben de hataylıyım biz de çok severiz ama işte turşu olmaz 🥲
Mangal yap mangal 10/10 doğum günü kutlaması olur 😂
Uni de dmdkdk hangi kafe izin verecek🤣🤣
Gidin ormana aşko ya kafede eğlenemezsiniz ki😂
Nxkddk
Limonla tart alın
Limonlu*
Kiminn