Yeme & İçme Canım sıkılıypr ya yokmu kahve isteyen? Dalgın_sevgi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arjadaşlar sohpet2 burdan devam edin niye özele yüklendiniz alkah aşkına ya Canım sıkılıypr ya yokmu kahve isteyen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Ben de uzun zaman sonra İlk defa bu kadar keyifsizim. 0 1 Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Hayırdır Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. ben içiyorum kahve. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. İçelim wrkadasim senin ayarında iceyim 1 0 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok iyi olur rahatsızım zaten 0 6 Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Geçmiş olsun neyin var Yorumla fatihde3410 +1 yıl Nezle grip gibi ama epey şiddetli Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Bu grip adamı öldürür var ya herkes perişan Yorumla fatihde3410 +1 yıl Aynen valla perişan ediyor başım çatlıyor nefes alamıyorum tat koku çok az :( Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Korona gbi Yorumla fatihde3410 +1 yıl Aynen mutasyona uğramış hali Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl dolur benimkisi 70lik olsun 0 3 Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl Meyhanemi bura Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl evet Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl maalesef alkol kullanmıyoruz Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Hadi koy ocağa, çikolata alıp geliyorum 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 663 cevap paylaştı. Orta olsun 🥰 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir ☺️ 1 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 429 cevap paylaştı. Kahve icsem uyumam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben de uzun zaman sonra İlk defa bu kadar keyifsizim.
Hayırdır
ben içiyorum kahve.
İçelim wrkadasim senin ayarında iceyim
Çok iyi olur rahatsızım zaten
Geçmiş olsun neyin var
Nezle grip gibi ama epey şiddetli
Bu grip adamı öldürür var ya herkes perişan
Aynen valla perişan ediyor başım çatlıyor nefes alamıyorum tat koku çok az :(
Korona gbi
Aynen mutasyona uğramış hali
dolur benimkisi 70lik olsun
Meyhanemi bura