Yeme & İçme Kahve isteyen var mı? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Az önce sordum görsel atmayı unutmuşum jdbdhdbSıcak sıcak bak mis gibi djbdb Güncellemeler5 ay Süperizz 🙃✨ Kahve isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. isterim evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Anca soruyorsun söz veriyorsun icraate gelince, dışardayım yapamam. Peh 1 2 Yorumla moonlight012 5 ay Haha evdeyken yakala djdbdh Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yakalarsam muck muck🤣🤣 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Bende birazdan içeceğim aklıma gelmişti tam da o düşüncenin üzerine bu paylaşım denk geldi. 1 0 Yorumla
KaptanAziz Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Güzel bi orta şekerli türk kahvesi olsa yanına da bide hurma miss 1 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 693 cevap paylaştı. şu an felaket bir şekilde başım çatlıyor kahve içemem 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Varsa hiç hayır demem...😀 2 2 Yorumla moonlight012 5 ay ☕ hemenn jdb Yorumla Acid_Qeenn 5 ay Ayy ellerine sağlık...🌺🥳 Yorumla
s Liwes Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 5 ay İş sonrası harika olur 1 2 Yorumla moonlight012 5 ay Hemen geldii ☕😅 Yorumla s Liwes 5 ay Teşekkürler :D Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıcak çikolata alabilir miyim 1 7 Yorumla moonlight012 5 ay Tabii hemenn ☕ Yorumla Asilade 5 ay Teşekkürlerrr Yorumla moonlight012 5 ay Ricalar efenim afiyetler olsunn Yorumla Asilade 5 ay Sagolun varolun Yorumla moonlight012 5 ay Ne demek efenim bugünlere sizin sayenizde geldik djbdb Yorumla Asilade 5 ay Büyüğünü bilen büyüğünden de büyüktür 😎 Yorumla moonlight012 5 ay Oooo kralll jdbdbd Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı fincan bende var sanırım 😂 1 3 Yorumla moonlight012 5 ay Kahve dünyası fincanı mı jdbd Yorumla YektaYamacBoran 5 ay Yok pazardan almıştım Yorumla moonlight012 5 ay Haha olsunn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Yokk. Herkesin elinden kahve içilmez öyle 1 3 Yorumla moonlight012 5 ay İyii sen içme ben içerim kahvemi😌 Yorumla Cevap sahibi 5 ay İç iç vaktin bol tabi 😅😅 Yorumla moonlight012 5 ay Haha bol evet jdjdh Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay İstesem de vermeyeceksin 😔 1 1 Yorumla FecriBey 5 ay 6 gün sonra bana bildirim gelme sebebi senin bu saçma sapan güncelleme sürprizin mi Yorumla
kuzennn000_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 629 cevap paylaştı. Evet ya mükemmel olurdu 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sade & köpüklü. 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olsa içerdim 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Elinize sağlik severiz 1 0 Yorumla
norzEkq Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Öğlen yemeğnin üzerine iyi gider aslın da 1 0 Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Neyli 1 2 Yorumla moonlight012 5 ay Nasıl istersen Yorumla Iim0nn 5 ay Sıcak çikolata alayım 1 adet lütfen Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kaldı mi 1 2 Yorumla moonlight012 5 ay Var tabiii Yorumla m MarllboroRed 5 ay Güzel görünüyor afiyet olsun Yorumla
MasterG Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay tuzsuz olsun lütfen 1 37 Yorumla moonlight012 5 ay Tuzlu seversin ya nolcak jdbdb Yorumla MasterG 5 ay dahaa çok gencimmm olmaz Yorumla moonlight012 5 ay Tüh bol tuzlu kahveyi kaybettin jdbdh Yorumla MasterG 5 ay Şekerli olsun ağzımızın tadı bozulmasın fkcjdnfm Yorumla moonlight012 5 ay Haha tamam ballı olsun hatta jdndh Yorumla MasterG 5 ay ballı ballı kahve yengeniz heyecanlı Yorumla moonlight012 5 ay Of yaa bunu yapmayacaktın jfbdhd Yorumla MasterG 5 ay eeee yaptım şimdi ne olacak 😂😂 Yorumla moonlight012 5 ay Tuzlu ve baharatlı kahven hayırlı olsunn djbdh Yorumla MasterG 5 ay Damatlığım hazır 😏 Yorumla moonlight012 5 ay Aa yoksa evleniyo musun hayırlı olsun o zaman djbdhd Yorumla MasterG 5 ay tuzlu kahveni içersem evlenmemiz lazım gkcmfmmd Yorumla moonlight012 5 ay Yalnız tuzlu kahve istenmeyen kişiye verilmiyor muydu ya niye içeceksin ki jdbdhdbh Yorumla MasterG 5 ay Yok isteyene veriliyo yanlış bilgi Yorumla moonlight012 5 ay Haha pekii öyle olsun jdbd Yorumla MasterG 5 ay nereye damat olduk şimdi Yorumla moonlight012 5 ay Oldun muu olmadın bencee hâlâ jdndhd Yorumla MasterG 5 ay işte gidiyorum bir şey demeden Yorumla moonlight012 5 ay Nereyee daha karpuz kesecektik jdbdh Yorumla MasterG 5 ay yok kavun keselim Yorumla moonlight012 5 ay Karpuz sevmiyo musun 🥹 Yorumla MasterG 5 ay iyiyse severim Yorumla moonlight012 5 ay Timamm benden sana çok tatlı bir 🍉 o zamann Yorumla MasterG 5 ay karpuzu yedikten sonra gideyimmi 😏 Yorumla moonlight012 5 ay Gitmek istiyosan tutamam kii Yorumla MasterG 5 ay gitmemi istiyosan duramam ki Yorumla moonlight012 5 ay Ben sana git demedim sen gitmek istedinnn Yorumla MasterG 5 ay gitmede demedin fkfkfkfkf Yorumla moonlight012 5 ay Gıcık olmak zorunda mısın djbdhd Yorumla MasterG 5 ay biraz 🙃 Yorumla moonlight012 5 ay Iıh biraz değil çookk bencee Yorumla MasterG 5 ay bayıl bide feriha Yorumla moonlight012 5 ay Olur ama yumuşak bi yere düşeyim yoksa kafama bi şey olur jcbfhdb Yorumla MasterG 5 ay açtım kollarımı düşebilirsin 😉 Yorumla moonlight012 5 ay Yaa olmaz ama tuzlu kahvemi bile içmedin djbdhdb Yorumla MasterG 5 ay içtim ya Yorumla moonlight012 5 ay Afiyet olsun jdbd Yorumla
BirAşçııHanım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. MerhabaOlur 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur sade olsun ama 1 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 570 cevap paylaştı. Yok afiyet olsun 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben isterimm 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 5 ay Yeme & İçme konusunda 617 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çay içerim.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Gönder gelsin 1 3 Yorumla moonlight012 5 ay ☕ gönderdimm sade kahve Yorumla Cevap sahibi 5 ay Teşekkür ederim hızlı hizmet severim Yorumla moonlight012 5 ay Ricalarr Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 5 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
isterim evet
Anca soruyorsun söz veriyorsun icraate gelince, dışardayım yapamam. Peh
Haha evdeyken yakala djdbdh
Yakalarsam muck muck🤣🤣
Bende birazdan içeceğim aklıma gelmişti tam da o düşüncenin üzerine bu paylaşım denk geldi.
Güzel bi orta şekerli türk kahvesi olsa yanına da bide hurma miss
şu an felaket bir şekilde başım çatlıyor kahve içemem
Varsa hiç hayır demem...😀
☕ hemenn jdb
Ayy ellerine sağlık...🌺🥳
İş sonrası harika olur
Hemen geldii ☕😅
Teşekkürler :D
Sıcak çikolata alabilir miyim
Tabii hemenn ☕
Teşekkürlerrr
Ricalar efenim afiyetler olsunn
Sagolun varolun
Ne demek efenim bugünlere sizin sayenizde geldik djbdb
Büyüğünü bilen büyüğünden de büyüktür 😎
Oooo kralll jdbdbd
Aynı fincan bende var sanırım 😂
Kahve dünyası fincanı mı jdbd
Yok pazardan almıştım
Haha olsunn
Yokk. Herkesin elinden kahve içilmez öyle
İyii sen içme ben içerim kahvemi😌
İç iç vaktin bol tabi 😅😅
Haha bol evet jdjdh
İstesem de vermeyeceksin 😔
6 gün sonra bana bildirim gelme sebebi senin bu saçma sapan güncelleme sürprizin mi
Evet ya mükemmel olurdu
Sade & köpüklü.
Ben isterim ellerine sağlık🧚🏻
Olsa içerdim
Elinize sağlik severiz
Öğlen yemeğnin üzerine iyi gider aslın da
Neyli
Nasıl istersen
Sıcak çikolata alayım 1 adet lütfen
Kaldı mi
Var tabiii
Güzel görünüyor afiyet olsun
tuzsuz olsun lütfen
Tuzlu seversin ya nolcak jdbdb
dahaa çok gencimmm olmaz
Tüh bol tuzlu kahveyi kaybettin jdbdh
Şekerli olsun ağzımızın tadı bozulmasın fkcjdnfm
Haha tamam ballı olsun hatta jdndh
ballı ballı kahve yengeniz heyecanlı
Of yaa bunu yapmayacaktın jfbdhd
eeee yaptım şimdi ne olacak 😂😂
Tuzlu ve baharatlı kahven hayırlı olsunn djbdh
Damatlığım hazır 😏
Aa yoksa evleniyo musun hayırlı olsun o zaman djbdhd
tuzlu kahveni içersem evlenmemiz lazım gkcmfmmd
Yalnız tuzlu kahve istenmeyen kişiye verilmiyor muydu ya niye içeceksin ki jdbdhdbh
Yok isteyene veriliyo yanlış bilgi
Haha pekii öyle olsun jdbd
nereye damat olduk şimdi
Oldun muu olmadın bencee hâlâ jdndhd
işte gidiyorum bir şey demeden
Nereyee daha karpuz kesecektik jdbdh
yok kavun keselim
Karpuz sevmiyo musun 🥹
iyiyse severim
Timamm benden sana çok tatlı bir 🍉 o zamann
karpuzu yedikten sonra gideyimmi 😏
Gitmek istiyosan tutamam kii