Yeme & İçme Browniem nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizinle paylaşır mıyım gelin söyleyeyim jdshs Güncellemeler+1 yıl Pastacı değilim arkadaşlar evde kendime yaptığım tadı şahane olan browniemi üzdünüz Browniem nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Babysinemm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben de bugün yaptım efso oldu bayıldı herkes seninkide eminim lezzetlidir gzel duruyo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim brownieme pek bayılan olmadı ama teşekkürler jdhsh Yorumla Babysinemm +1 yıl Olabildiğince az pişirmeni öneririm ben 20 25 dk o da maksimum ve frambuaz çok yakışıyor tavsiye ederim o kadar tatlının içinde o mayhoşluk ferhlık katıyo yedikçe yiyesi geliyor insanın sen dondurmaya ferahlatmışsın Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Çok güzel olmuş bayıldım harika görünüyor. Ağzımın suyu aktı 1 4 Yorumla TuniȿՁθ +1 yıl Ee verecen mi bizede söylemedin Yorumla Soran +1 yıl Çok övdün afiyet olsun Yorumla TuniȿՁθ +1 yıl O yüzden övdük zaten. Çok değil bi 8-10 tane yeter tadına bakacam sadece. Yorumla Soran +1 yıl Sen yap 8-10 tane yiyelim kalanı da buzluğa atarım Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlık dondurma ile süper oluyor. 1 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ailesinin haberi var mı bunun brownie olduğundan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir brownie yazıp baksaydın çok mu abarttın Yorumla
Dewil_Arc Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık tadı nasıl acaba merak ettim. 🤔 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Kuru olmamışmı biraz 😄 1 0 Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Biraz brownie gibi olmamış sanki ama eline sağlık 1 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Ne kadar da hamarat bir kız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ömrü hayatımda ilk kez biri hamarat olduğumu söyledi jfshs Yorumla
вʟᴀcĸᴊᴀcĸ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl 1000 şahit lazım browni olması için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen kesin yumurta kırmayı bile bilmiyorsun jdjsj Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl Bu arada ben yemek bile yapıyorum hakkımı yedin 😂 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. güzel olmuş eline sağlık bi tabak yokmu :) 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Lezizz görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben de bugün yaptım efso oldu bayıldı herkes seninkide eminim lezzetlidir gzel duruyo
Benim brownieme pek bayılan olmadı ama teşekkürler jdhsh
Olabildiğince az pişirmeni öneririm ben 20 25 dk o da maksimum ve frambuaz çok yakışıyor tavsiye ederim o kadar tatlının içinde o mayhoşluk ferhlık katıyo yedikçe yiyesi geliyor insanın sen dondurmaya ferahlatmışsın
Çok güzel olmuş bayıldım harika görünüyor. Ağzımın suyu aktı
Ee verecen mi bizede söylemedin
Çok övdün afiyet olsun
O yüzden övdük zaten. Çok değil bi 8-10 tane yeter tadına bakacam sadece.
Sen yap 8-10 tane yiyelim kalanı da buzluğa atarım
Çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlık dondurma ile süper oluyor.
Ailesinin haberi var mı bunun brownie olduğundan
Bir brownie yazıp baksaydın çok mu abarttın
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor.
Eline sağlık tadı nasıl acaba merak ettim. 🤔
Kuru olmamışmı biraz 😄
Biraz brownie gibi olmamış sanki ama eline sağlık
Ne kadar da hamarat bir kız
Ömrü hayatımda ilk kez biri hamarat olduğumu söyledi jfshs
1000 şahit lazım browni olması için
Sen kesin yumurta kırmayı bile bilmiyorsun jdjsj
Bu arada ben yemek bile yapıyorum hakkımı yedin 😂
güzel gözüküyor
Güzel
Biraz kuru olmuş
Pastacı misin
güzel olmuş eline sağlık bi tabak yokmu :)
kurumuş bu
Güzel
Bana Yapar mısınız hanfendi
Lezizz görünüyor
Olmamış