Yok beni boğar öyle ortamlar. yemek dediğin bence 2 kişiyle ya da tek yenmeli ama yine de kalabalık aile ortamı sevenler için güzeldir mesela sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarla da güzel gider de 10-20 akraba bir ara bunalırım
Bizim akrabalar evlerine gidildiği zaman bir bardak çayı bile elleri titreyerek getiren cinsten olduğu için hiç öyle yemeklere katılma imkanım olmadı. 😄
Ama yedi yabancı diyebileceğim dostlarımın, arkadaşlarımın davet ettiği toplu yemeklere bir kaç defa gittim. Yemek yerken kalabalık olunca insan ayrı bir keyif alıyor. Ben zaten tek başıma birşeyler yiyip içmeyi sevmeyen biriyim.
Yani kalabalık aile ve akraba yemeklerini çok severim yemekten ziyade bağların güçlenmesi açısından da çok katkısı oluyor 😊 yabancı kimseler ile yenen kalabalık yemekleri sevmem
Yıkım lar oluyor ya, yollar kapalı, başka yoldan gitmeye çalışıyorum, ee binalar yıkık şehir başka şehir oldu yolu karistirdim, bu 2 oldu, nereleri dolandım, eve gidene kadar eve gel manzara sahane,
Sizin orası da o kadar etkilendi mi Ben çok aşırı değil diye biliyordum Neyse ya teyzeme de bişey deme, o da öyle mutlu demek ki, tamam sana mesai sonrası zor ama idare et artık