Önce kaşarlı, sonra mantarlı derken şimdide dürüm arasına hem tavuk hem çiğköfte koymaya başladılar. Sizce tavuk döner çiğ kofteli olur mu? Bence olmamalı😐

Önce kaşarlı, sonra mantarlı derken şimdide dürüm arasına hem tavuk hem çiğköfte koymaya başladılar. Sizce tavuk döner çiğ kofteli olur mu? Bence olmamalı😐
Tavuk yemiyorum da…
Aslında pişmiş çiğköfte de fena değil kendimiz çiğköfte yaptığımızda kalanı da bazen pişirir yeriz.. ama ikisini bilemedim… 😅 ilk kez duydum… ama şaşırmıyorum geçen haberlerde gördüm poğaçalı börek 😅 ekmek arası ekmek gibi… 🤭
Ekmek arası simit de çıkar çok yakında şaşırmam 😄
Tavuk döneri rezil ettiler maalesef. Hergun farklı bir forma sokuyorlar. Geçen yeni yeni subelesmeye başlayan bir zincir tavuk dönercisine gittim. Bir dürüm yedim ama bildiğim dönerli kol böreği sanki. Hem tavuğun tadını alamadım hem de lavaş sos yuzunden aşırı yağlı geldi.
Cevap
9Cevap
Olmaması lazım
Denenir, nerede ve adı ne bu mekanın? Merak ettim bence güzel olabilir. Tavuk da çiğ köfte de favorilerimden
Reklam olmasın, büyük şehirde diyelim iç Anadolu 😂
Ya Allah aşkına bir şeyleri de orijinal, sade bırakın. Saçma sapan kombinasyonlar yapmayın marjinal olmak uğuruna.
Olmaz her seyin tadında güzel ya kattılar karistirdilar artık..
Bence çiğ köfte sade güzeldir saçma sapan şeyler denemeye ne gerek var,
Bu millet kendi yemek kültürüne hakaret eden tek millet tartışmasız
İğrenç hayatta yemem çiğ köfte severim hergun olsa yerim ama bu şekilde yemem
Çok merak ettim şu an burayı, acil adres bilgisii
Yeni bir şey bulacağız diye saçmaladılar.
Zehirlenirsiniz bu mide yahu çöplük değil
Hmm garip bir menüymuş
Herşeyi birbirine katıyorlar artık
Ayrı ayrı daha iyidir karışık şeyleri sevmiyorum
Yemek paylaşımı yapmayın yiyen var yemeyen var
neler çıkıyor artık ya :D
Kesin Urfa mı
Hayır, metropol bir şehir de sahibi Diyarbakırlıymış
He garip
merak ettim valla :)
Midem kalktı
Olmazz