Yeme & İçme Neden meyve tüketiyorsun? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah c vitamini lazim olduğuna karar verip çocuklara meyve hazırladım aklıma soru geldi...Herkesin sebebi olabilir Tatlı olduğu içinSağlıklı diyeAlternatif diyeHey sen neden meyve tüketiyor sun? Sağlıklı olduğu icin Ucuza Karun doyurmak icin Vitamin almak icin Tatlı krizlerine çare olsun diye Ben yazacağım. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Neden meyve tüketiyorsun? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Vİtamin almak için tüketiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Meyve yemeği seviyorum çünkü sağlıklı bir de. 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ne güzel ya.. çocuklarına meyve hazırlayan bir baba..❤️ çocuklar için en güzel duygusal destek olmuştur o meyveler🌹 1 3 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Bilemiyorum yiyip gidiyorlar yHiç teşekkür eden yok Yorumla asuasuasuman +1 yıl Olsun.. ilerde anne baba olduklarinda seni çok güzel hatirlayacaklar.. anlayacaklar merak etme 👍 Yorumla biradetmehmet +1 yıl İnşallah Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ama meyveler çok güzel vitamin almak için yemiyorum ama çok seviyorum. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vitamin almak ve hastalıktan korunmak için 1 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. Vitamin mineral desteği için meyve yiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vİtamin almak için tüketiyorum.
Meyve yemeği seviyorum çünkü sağlıklı bir de.
Ne güzel ya.. çocuklarına meyve hazırlayan bir baba..❤️ çocuklar için en güzel duygusal destek olmuştur o meyveler🌹
Bilemiyorum yiyip gidiyorlar y
Hiç teşekkür eden yok
Olsun.. ilerde anne baba olduklarinda seni çok güzel hatirlayacaklar.. anlayacaklar merak etme 👍
İnşallah
Bilmiyorum ama meyveler çok güzel vitamin almak için yemiyorum ama çok seviyorum.
Vitamin almak ve hastalıktan korunmak için
Vitamin mineral desteği için meyve yiyorum
Canım istiyor o yüzden
Sağlık için