Hiç öyle 10 parmağında 10 marifet olan biri değilim yumurta kırmayı bilmem bir pantolon ütüleyeyim pileli etek olur o derece yeteneklerim vardır ilerde bu sorun olur mu? Yani ne bileyim noddle falan yeriz olmaz mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Yeme & İçme konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılOna göre benim annem de bana bişey yaptırmaz onlar yokken puding yaptım omletler yapardım hazır çorba yaptım hazır şeyler kızatırdım ama çok yanlış çünkü herkes kızına oğluna yemek falan öğretmeli bu onun bahanesi oluyor beni evlendirmiyor küçükken ne dedi bir bilse bişey bilmediğini sanarsın kendi bir geri aslında ders alıp demeli ki benim halime düşmesin kızım belki de evlenmiştim çoktan neden duyarlardı hamarat herşeyi yapıyor kısmetlerim olurdu annem tam tersi diyor ki ben biliyor muydum kendin öğren çok yanlış bir düşünce zaten çamaşır yıkamayı bile abimde öğrendim mecbur başka türlü annem hiç bir şey öğretmez bence yine kısmet olsa hayır der artık yaşlıyım ama rüyada tam tersi deniyor hakkımda hayırlısı isteyen sizi o şekilde de ister ama bazısı dışlar ya yemek yapmayan kız mı olur der
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenelde böyledir zaten. Baba evinde prenses gibi yaşar kizlar ama evlenince bazı sorumlulukları üstlenmek durumunda kalır ve zamanla öğrenir. Ki günümüzde internet sayesinde her şeyi öğrenme şansına sahibiz; okuyarak, izleyerek kolaylıkla yaparsın
Sadece kadının yemek yapmayı bilmesi de yetersiz, kesinlikle erkeklerinde bu konuda donanım sahibi olması gerekiyor. Hayat bu ne olacağı belli olmaz hastalığı var ölümü var.. kendine yetecek kadar donanım sahibi olmalı her iki cinste
00 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yumurta kırmayı bilmiyorsan evde değil balkonda bile kalırsın 😂+şaka+merak etme seni öyle de kabul eden olur zaten bu devirde her işi bilenin kıymeti olmuyor eli işli gözü yaşlı oluyor ayrıca seven insan her şekilde kabul eder etmeli.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani yemek yemeği sevmediğim için yapmak için de bir çabam olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşarsın Tabii ki yani erkekler kadar iyi aşçı ol diyen yok zaten en iyi aşçılar erkektir ama yemek yapmayı da bil en azından yenecek kadar olsun yani yaptığın yemek de ben bile çok sık yemek yapmadığım halde yaptığım zaman güzel yapıyorum yani Bir de internetten tarife baksan gene yaparsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes anasının karnında öğrenmiyor bir zahmet öğren yani 30 yaşını da geçmişsin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
119Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKalmazsınız neden kalacaksınız
10 Yorumla
+1 yılAtalarımız bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş. Bütün bunları bilmiyor olabilirsiniz ama öğrenebilirsiniz. Bende bugün güzel yapıyorum dediğim çoğu yemeği başlarda YouTube'dan bakarak yapmaya başlamıştım.
Boş zamanlarınızda mutfağa girin, internetten tarif videoları açıp bir yandan izleyin, öte yandan yapmaya çalışın. Bir kaç denemeden sonra bir çok yemeği yapabilir duruma gelirsiniz yardım almadan.
Ve evet, evlilikte sorun yaşarsınız. Size yaranmak amacıyla "benim eşim yemek yapmasada olur" diyen tiplere aldanmayın.
32 Yorumla- +1 yıl
@guntinus Eyvallah 😄🙌🏽
+1 yılBen evlendim bu halimle. Yaptığım çoğu şey güzel olmuyor kimse yaptığım temizliği beğenmiyor. Uğraşıyorum olmuyor ama günün sonunda evlendim eşime ilk demiştim ben güzel yemek yapamıyorum diye oda ben yaparım demişti. Yapıyoruz bende yapmaya çalışıyorum bazen olmuyor ama oda sıkıntı yapmıyor birlikte temizliyoruz o beğenmediğinde kendi temizliyor sıkıntı olmuyor çok misafir geliyor geldiğinde misafir bazen yardım alıyorum bazen kendim yapıyorum sorun olmuyor ya günün sonunda hal oluyor evlenirsin.
22 Yorumla- +1 yıl
@Ramço0606 29
Iş bilmeyen daha kıymetli oluyor canım hiç bunları kafana takma �ki cilve yap Gerisi hallolur.
94 Yorumla
Soran+1 yılO kadar diyorsun
Senin EV-LİLİKLE ne işin var? ..
sokaklarda Noddle yeme hayali kuruyorsan "EV"LİLİK sana uygun bir şey KESİNLİKLE DEĞİL bence.Aklı olan bir erkeğin bu durumu farkedince gereğini yapması beklenir ,
aklı olmayanlar ve kısa vadeli düşünenler seninle Noddle yiyebilirler..22 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi kadın mı yapacak
- +1 yıl
Arkadas bos yapmis ya sal onu tabiki hayat musterek
+1 yılEvlilikte köle almıyoruz öncelikle hizmetçi ya da köle hiç aramıyoruz. Aradığım kriter benim gibi olsun yeter yani benle uyumlu olsun ben yükseklisans yaptım doktora yaptım üç dil biliyorum yurtdışına çıkarım kültür sanat ayrıca edebiyat ve müzik ilgi alanım , bu şekilde ilgi alanları Olan birlikte bu konuları rahatça konuşabileceğiz biri olmalı yoksa seviye farkı aynı değilse muhabbet de olmaz ilişki ayakta da kalmaz bu yüzden kültürlü donanımlı eğitimli önceliğimdir sonraki şeyler ise enerji almak beğenmek ve fiziksel özellikler gelir
216 Yorumla- +1 yıl
Doktora konunuz nedir diye sorsam yanıt verir misiniz?
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin doktora yaptığım bölümü mü sordunuz? Doktora tezim kronik hipotiroidzm hastalığında ferritin düzeyi arasında ilişkisi.
- +1 yıl
Tez konusuydu merak ettiğim. Teşekkürler. Bu iki korelasyon arasında pozitif yönde anlamlı bir ilişki bulabildiniz mi?
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin hayır anlamlı bir sonuca varamadık ben beklemiyordum da tecrübelerim de o yönde idi ama bilimsel çalışma yapmak gerekiyordu tabi
- +1 yıl
Anlamlı bir sonuca varmanızı ben de beklemiyordum, neden diye sormayın, sezgisel bir tahmin :-) Teşekkür ederim ;-)
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin siz de doktor musunuz bu arada? Yani bu tahmini sıradan bi insan yapmasını beklemek saçma olur
- +1 yıl
@doktorbirruye Tıp dünyasından değilim. İnsan kendisinin doktoru olmalı diyoruz ya işte ben de mecburen öyle oldum. Çevremdeki kişilerin de sağlık sorunlarını gözlemliyorum, hipotiroidi olan tanıdıklarımın kansızlıkla ilgili bir sorun yaşamadığını düşünerek çok düşük bir varsayımda bulundum.
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin peki d-dimer seviyesinin ferritinle ilişkisini biliyor musun? Merakımdan sordum sadece :)))
- +1 yıl
@doktorbirruye Bilmiyorum. Kanın pıhtılaşmasıyla oksijen miktarı arasında doğrusal bir ilişki olmasını beklerim :) hiç bilmeden nasıl güzel uyduruyorum belki de uyduramıyorum :-))
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin özellikle enfeksiyonlarda yükseliyor ben de bilimsel olarak araştırmadım ilişkisini merak ettim belki bilirsin diye :)) yine de teşekkür ederim
- +1 yıl
@doktorbirruye dalga geçtiğin için teşekkür ederim ;-)
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin dalga geçtiğimi düşünsen de gerçekten ciddiye alıp yazdım hepsini , doktor olduğuma inanmıyorsan konuşmamız ilerlerse sana işyerimi görüntülü gösteririm bir gün :)))
- +1 yıl
İnsanların söylediklerini doğru kabul ederim, etmediğim takdirde iletişimi sonlandırırım. Hekim olmadığını söyleyen birisinden, uzmanlık gerektiren bir konuda yorum yapmasını isteyerek dalga geçmedin mi?
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin yok dalga geçmedin :))) alınmadım ben , farkında olmadan ben dalga mi geçtim onu anlamadım ben
- +1 yıl
@doktorbirruye Ben anladım ama yanlış anlamışım :-) Sorun sende değil bende 😉 Sohbet için teşekkür ederim, akademik yaşamın boyunca yapacağın çalışmalarına atıfta bulunanların çok olması temennisiyle başarılar...
- +1 yıl
@SeneyeDeGiyersin güzel dileklerin için teşekkür ederim senin de her şey gönlünce olsun sağlıcakla kal :)
- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden öğrenmeni, en azından evlendikten sonra öğrenmeye hevesli olmanı öneririm. Ben senin gibi yemek yapmayı bilmeyen ve öğrenmek de istemeyen bir kadınla evlendim. Çocuklu yıllar dahil evin aşçılığı görev olarak üzerime yapıştı. Hadi ben de bilmeseydim, elimden gelmeseydi, becerikli olmasaydım, iki çocuk taş mı yiyecekti evde? Kadının görevi olduğunu düşündüğüm için söylemiyorum, ama bir kişiye yıkılırsa çok yorucu oluyor.
10 Yorumla
+1 yılHiç sorun olmaz eşin anlayışlı olursa. Ben de aynı şekildeydim 1.5 yıllık evliyim bir gün çiğ kaldı yemeğim bir gün yandı ama öğrendim şu an eşim de herkes de bayılarak yiyor yemeklerimi. Ev işinde de aynı şekilde hâla eksiklerim oluyor sürekli temizlik ütü yapamıyorum ama eşim ikisinde de çok anlayışlı. o çiğ ya da yanmış yemekleri bile olsun ben yerim eline sağlık diye yedi her defasında beni motive etti. Zamanla olur o yüzden merak etme
10 YorumlaHangimiz mükemmeliz ki bu zamanla üstesinden gelebileceğin bir durum cesaret edip başlarsan yaparsın yok ziyan olur şey olur diye düşünme kötü de olsa insan kendi yaptığı şeyleri yemekten keyif alıyor karşına çıkan insan da sana bu konuda yardımcı olabilmeli herşeyi senin üstüne yük etmemeli
10 YorumlaArtık çamaşırları ütüleyen kurutma makineleri var, yerleri silip paspaslaya ıslak kuru robot süpürgeler var, telefondan kontrol edilebilen Klima, Airfryer ve çamaşır makineleri var.
Telefondan kontrol edilen kahve makineleri var, içinde kahveyi koyuyorsun ve her sabah atıyorum saat 6'ya ayarlıyorsun kahven o saatte hazır oluyor.
bir şey bilmene gerek yok zaten, artık teknoloji çağındayız teknolojiyi benimsemen yeterli.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. Zamanla çok iddialı bi aşçı büke olursunuz
Çoğu şeyi dograyan mutfak eşyaları var siz sadece hangi malzemelerin koncqnı ve ne kadar süre pisirilceni bildiniz mı işlem tamamdır
Ve öğrenince kendinizi mutfaktan cıkarmicakasınız
Yemek yapmak çok eğlencelidir
😎
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmayi bilmemek sorun degil ogrenilir de yumurta kirmayi bile bilmiyorum demek abes. Yumurta pisirmeyi ogrenmek 2 dakikani bile almaz. Onu bilmiyorum bunu bilmiyorum diye isin icinden sıyrılmaya calisiyorsunuz yoksa bir yumurta kirmanin bir corba yapmanin zor bir yani yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn son çorba yapayım dedim mercimekler suyun içinde boğulmuştu
- +1 yıl
Bir iki yapa yapa öğrenirsin. Suyunu fazla koymussun, yapmadan once goz karari anlarsin fazla mi gelir az mi diye.
+1 yılRahat ol şimdiki erkekler elinde sarı bezle yer silmeye bile hevesli hiç bir şey yapma biraz işve biraz naz...
Aşkoo yumurta kıramam ben ya canı acırsa sen kırsana nolurr diye dudağını büz yeter :)))
216 Yorumla
Soran+1 yılHayalimdeki erkeği tarif ettin kıvrak zekalı arkadaşım
- +1 yıl
Hayallerine bir adım kadar uzaksın bence sadece iste yeter 😉
Soran+1 yılO adım yoksaaaa
- +1 yıl
Adım yoksa yavru köpek bakışı varmış erkekler üzerinde etkili diyorlar yavru köpek bakışı yapacaksın o adımı da o atacak ama unutma o dudakk büzülecek :)))
Soran+1 yılO adım yoksaaaa derken sana mi olsun anlamındaydı🤣
- +1 yıl
Beni karıştırma senin hayallerin üzerine nasihat veriyorum bana yürüme 😃
Soran+1 yılOlmaz fitili ateşledin bir kere
Soran+1 yılAşk belki benim için 4 harf
- +1 yıl
Benim için 5 harf işte sıkıntı orada 4 diyip kafa mı bulandırma be
Soran+1 yılAlfabenin 3. Harfi belki
- +1 yıl
Bu ne şimdi kısır döngüye mi girdik gizli gizli şifreler falan neyse sus kimsen kimsin merak etmiyorum.
Soran+1 yıl🙂
- +1 yıl
Ne bu masum köpek bakışı mı 😃
- +1 yıl
Sen yer sileceksen eğer ben sana çiçekli bez bile alırım 😉
- +1 yıl
@_Milagros_ ben niye hedefe alındım ben erkekler meraklı rahat olun bulursunuz dedim ironi yaptım dolardan bez bile yapsan ben silmem 😃
- +1 yıl
Alfabenin 3. Harfi zor çıktı desene 😅
Evleneceğin kişi seni aşçı olarak mı alacak? Hayır yani öyle değilse bu neyin derdine düşmektir. Oda yemek yapabilir, eli kolu var dimi. Lütfen şu kalıptan çıkalım bizim bu dünyadaki tek vasfımız yemek yapmak ya da evi temizlemek değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
- Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılSende evlenmeyiver abla ayrıca eminim yanlış yaptığın şeyler vardır mesela ütüyü kesin yanlış yapıyorsun yumurtayı yanlış kırıyorsundur
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir birine bir çarpıyorum zannedersin düşmana vuruyorum
- +1 yıl
Sakince yap ne yapıyorsan elin alışana kadar
+1 yılYok kalmazsın erkekler öylelerine daha çok değer veriyor el üstünde bile tutulursun merak etme 😀 bir de memnuniyetsiz ve sivri dilliysen oh senden iyisi yok
13 Yorumla
Soran+1 yılBak bu hoşuma gitti
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@Öylebi_İçimdengeldi Gaz verme kıza, olmayan yuvasını yıkicaksın 😅😅
Olur olur o noddle ne kadar zararlı sen biliyon mu? Öğrenmeyi denesen buraya sormak yerine birde evlenmeyi düşünüyor ya aç mı kalacaksınız mecbur yapmak zorundasın sürekli nuddle hazır gıda yiyemezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsininde elinden ev tamir işleri geliyor mu sanki. Tak çıkart priz yuvaları dışarıya çıkıp sallanıyor, prizi duvarın içine oturtturmayı denesinler bakalım kaç tanesi yapabilecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBak bu bakış açısını sevdim
+1 yılYaşın doğruysa kalmışsın sayılır. Şaka bir yana öğrenirsin bir buçuk yıllık evliyim hemen hemen temizlik nefret ederim ama temizdir evim yemek ise benxen sorulur bende hiç temizlik yapmak istemezdim ama yemek elimden gelirdi dene biraz belki becerirsin ilgi alanin olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBak on numara temizlik yaparım
Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. İyi bir işin maaşın varsa sorun olmaz kocan da senin gibi iyi kazanır dışarı dan yersiniz ama aylık kazancın iyi değilse iyi yemek yapan bir adamla evlen o yemek yapar sen temizlik
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz yakayım
+1 yıl
O sirada kocan baska kizlarla olur
12 Yorumla- +1 yıl
@beyzaam35 O sirada hamarat erkekler
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin diyecek hani yemek nerde nasıl kadınsın sen daha yemek yapmasını bilmiyorsun ne günlere bu günlere geldin diyecek tembel kadın diyecek adamı da kendinle beraber harap edeceksin zayıf zayıf gezecek etrafta
12 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yapsın beraber yiyelim
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşini almayacaktın kardeşim evlenmeyecektin evlilik çay koy yemek değil sen hanımlığını oda benliğini yapacak bazı şeyleri alttan alacaksınız yok yemek yapmadı diyorsanız çocuk gibi ayrılın kardeşim
Hahahahaha :) Evlenmek hizmetçi olmak değildir şampiyon sakin ol. Hayat müşterektir diye bir söz duydun mu?
14 Yorumla
Soran+1 yılAbim ya işte yorum
Soran+1 yılYok abimsin ben 24 üm daha
+1 yılÖğrenmelisin. Öğrenmek zorundasın. Ne işe yarayacaksın ki başka. Erkek para getirsin eeee sen ne halt yicen? Neye yaradığınızı söyler misin? :))
00 YorumlaAçıkça söylemek gerekirse eğer evleneceksen yemek yapmayı, ütü yapmayı, temizlik yapmayı, sorumluluk almayı bilmen gerekiyor çünkü bir eş eve geldiği zaman sıcak ve güzel bir yemek, temiz bir ev ve bakımlı bir eş görmek ister bu yüzden sorun yaşamasan bile yemek yapmayı öğrenmelisin hem bu sana da çok iyi gelecektir
00 Yorumla
+1 yılIlk 6 ay olmaz ondan sonra olur. benim bir tanidik var Adam hususi esine eziyet olsun diye gece gece iki de hanimini uyandiroyor kalk bana menemem yap diye. kadin kismi kalkacakmis. ben macoyum sen kilibiksin diyor. swninki daha vahim. Hapi yuttun evlenme sen
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten hanzonun biri. ben Şu an misal ayaktayim. canim ne isterse kendim yaparim elim ayagim tutuyor. dedigim sahis benim bacanagim olur normalde bacanakta degil de. Ben resmi nikahsiz iliskiye es gözüyle bakmam baldizin metresi. adamla sadece bir kac defa denk geldik. yazin dondurma aliyoruz neymis o cikolatali severmis hepsi öyle olacakmis. neymis yemekte sogan olmayacakmis. komut veriyor. Ben onu dinlemedim cesitli dondurma aldim. kaynanamgilde misafiriz onlsrda var. hanim inadina soganli yapti. baldiz esime. benimki sogan sevmez dedi. benim hanim sen önce uzatmali metresine Adam olmayi ögret dedi hanzoyu bulmussun dedi. adam gibi Rica eder olur dedi. burasi lokanta degil bizede Emir veremez dedi. yani onlar gelince disari cikiyorduk. daha anlatsam onu. bacaganizi enistenizi öpersiniz El de ne hanzolar var diye. bu daha birsey degil istersen anlatirim
+1 yılEv işlerini kadının vazifesi olarak görmeyen birisi ile bir yaşam kurulduğunda bu bilmediklerinizin bir ehemmiyeti kalmıyor. Zor olan insanın kendini bilmesidir.
00 Yorumla
+1 yılZamanla öğrenirsin gercek seven birini bulmak mesele bunları aşarsınız
Zaten kıymet bilmeyene denk gelirsen üç çeşit malzeme ile bes çeşit yemek de yapsan boş00 YorumlaInternetten bakarsın yapa yapa öğrenirsin yemegi diger ev islerini de annene arkadaşına vs sor kimse seni yargılamaz uygulaya uugulaya zamqnla öğrenilir bunalr kimse anasinin karnindan becerikli dogmuyor yaptijca çalıştıkça becerin gelişiyor senin gibilwr cok var yalniz degilsin kendini kotu hissetme sadece esinin anlayisli ve sana yardim edecek bir tip olmasina dikkat et ki bu surecte yipranmayasin
00 Yorumla
+1 yılKendiniz için bir sorun değilse sorun olmaz, tabi bir de evleneceğiniz kişiye bağlı, sizi siz olduğunuz için seven birisi zaten öyle kabullenmiştir, bu yüzden sorun yaşamazsınız.
00 Yorumla
+1 yılevliliğe bu kadar takılma sen kendi ayaklarının üzerinde durabilmen için kimseye muhtaç olmak istemiyorsan kendin için öğrenmelisin bu temel bir ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılGenelde bu tip bayan arkadaşlara;
Elini hiçbir işe sürdürmeyen Erkekler düşer.
Hadi şanslısın,01 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlattın
+1 yılTeşekkürler ege denizi dizisinde oynamak için Sakar başrol kız başvurunuzu aldık. Sizinle iletişime geçeceğiz
11 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
+1 yılHer kör satıcının bir topal alıcısı vardır dert etme 🙈🙃
31 Yorumla- +1 yıl
🙈
+1 yılZamanla öğrenirsin sorun yapma herkes o kadar hamarat deyil internetten bir sürü yemek tarifi var yeterki sen işte yaparsım
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmemek değil öğrenmemeka ayıp.
Yapa yapa alışacaksın.
Yeter ki yapmak, öğrenmek için istekli ol.
10 Yorumla
+1 yılİnternetten bakarak öğrenirsin bu mu dert? Ben internetten bakarak hukuk kazandim , sonra hukugi birakdim, şimdi kendi işimi kurmaya çalışıyorum
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenince öğrenirsin, merak etme. Videolar açıp baka baka yaparsın. Sen yeter ki eşine ve evine sadık ol. Bunların yanında yemek en son mesele.
10 Yorumla
+1 yılbırak erkek yapsın zaten işi ne yemek bilmeyen erkeği alma aç mı kalcanız
12 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmak kadının görevi degil ki değilmi
- +1 yıl
erkekler daha güzel yemek yapıyor zaten onlar yapsın
öğrenmeye şimdiden başla böyle kadın da severim diyen erkek evlenince şiddete başvıruyor
20 Yorumla
+1 yılYaşayabilirsin hazıra dağ dayanmaz bir şekilde her yönden kendini geliştirmelisin. Kimseye muhtaç olmamak için
00 Yorumlaİnternette her şeyin tarifi var. Öğrenirsin, öğrenmeye niyetliysen. Kocan için değil, kendin için öğren bence.
00 Yorumla
+1 yılEşinin anlayışlı biri olup olmamasına bağlı, öyle noodle falan yiyemezsiniz 😄 öğrenirsin ne var ki
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Kör olsa koklaya koklaya yine yumurta kırar. Sen evlenme.
03 Yorumla
Soran+1 yılKıramıyorum işte ne var yani olamaz mı yerden yere vurdunuz
Soran+1 yılBaya yıllık evlisin galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasını doyurucam diye değil, ki zaten öyle bir zorunluluğun yok, önce kendin için öğrenmelisin, canının çektiği şeyleri ya da kolay şeyleri yapmaya uğraşarak başla, zamanla oturur daha iyi yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılKendinden şüphe duyarsan sorun yasarsın, bu yüzden kendinden şüphe duyma. Hiç kimse annesinin Karnından bir şeyler öğrenerek doğmuyor
00 Yorumla
+1 yılÖğrenirsiniz ne olacak ki? İnternetten bakıp bakıp dahi öğrenirsin öğrenen de Anne karnında öğrenmiyor
00 YorumlaSorun yaşarsın tabi annen bir şey öğretmedi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılO öğretmek istedi ben öğrenmek istemedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl sorman gereken şey bu yaşta evlenebilir miyim? Doğru ise yaşın... 20 li yaşlarında evlenmediyse bir kadın kaldır at çöpe biz erkekler için evlilik anlamında...
04 Yorumla
Soran+1 yılBak sen nedenmiş
Cevap sahibi+1 yılNedenleri biz erkekleri ilgilendirir.30 yaşını geçmiş bir kadının biz erkekler için iyi bir eş olma potansiyeli olmadığını bilmen yeterli. Neden bekar erkek dolu diye sorsan emin ol ekonomik problemler vs. olmazdı gerçek sebepleri... Kötü bir kadın kötü olduğunu kanıtlaması için hiç bir şey yapmasına gerek olmadan kendini belli eder. Biz görürüz... Ama 30 yaşından sonra 😄 Ondan önce çok saftirik erkekler ama belli bir yaştan sonra ya deneyimle ya da gözlemle 30+ yaşında ki bir kadınla FB olunabilinceğini... Home mate de olunabilir... ama resmi nikah yapmak kesinlikle hatalı zararlı ve hatta olumsuz bir seçim olduğunu anlıyoruz... 30+ biriysen örneğin 25 yaşında bir gencoyu 6 ay 1 yıl a evliliğe ikna edersin ama senin yaşında ki erkekler Fb olalım ya da olmayalım der... Çünkü evlilik yaşı kadınlarda en geç 25 ondan sonra evlenmemiş bir kadınla fb, arkadaş dost yoldaş olunur ama evlilik düşünmek demek anlamsız.
Soran+1 yılÇok saçma bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılyanlızca bir düşünce değil benim düşüncem hiç değil. Erkek doğasının ana düşüncesi bu. Sırf testisler siperm doldu diye 16 yaşında biri erkek olmuş olmuyor. Doktorluk gibi pratisyen oluyorsun herkes doktor diyor ama bir doç bir prof. gibi bir ortam da herkes ayağa kalmıyor. Sende doktorsun o da doktor halbu ki 😉 Erkek de böyle 30 dan sonra tam erkek oluyor kafa yapısı. Ama işte o zaman da prof olmuş oluyor bu sefer de son 30 yıldır alık gibi saftirik oğlan erkek olunca bir şeyler değişiyor 😀
+1 yılİlerde sorun olmaz ilerde öğrenirsin öğrenince yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle hevesim yok tost yeriz olmadı
- Yeme & İçme konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBeceriksiz olmak farklı bilmemek farklı 👍 öğrenmek istemiyorsan o zaman sıkıntı.
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım beceriksizim. insan yumurtayi birbirine vurunca ortalık 56 olmaz heralde
- +1 yıl
Beni engelle o zaman =))
Çünkü yorumlarını görüp gönlüm sana düşmesin.
Soran+1 yılYaaa çok güldüm🤭
- +1 yıl
Okuyanları güldürmek için yazdım zaten =))
gel evelenelim sen çalış ben yemek yapim sana :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAma küçüksün
+1 yılNoodle ne lan insan bir menemen de yapamıyorsa hazır çorba bile yapamıyorsa daha ne diyim
04 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum kardeşim allah allah en son menemen fantezim de yumurtalari olduğu gibi koysaydın demişlerdi
- +1 yıl
Hahah normalde çalısan biri misin
Soran+1 yılEvet 😕
- +1 yıl
Ne iş çok saatler çalışıyorsjn sanırım
Merak etme ileride bunları öğrenirsin
Yaş kaç acaba ona göre yeni yorum gelir03 Yorumla
Soran+1 yıl24
+1 yılbu kanun adına da suçtur şikayet konusu olursa ifade bile verirsin sen nasıl yumurta kırmayı bilmiyorsun bu bir suç diye :D :D
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yıl4 çeşit yemeği tatlı + mezesi ile birlikte yapabilecek potansiyelde ben bile evde kaldıysam buna takılma bence 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Sen çok gözükme buralarda sen kelepcelisin
- +1 yıl
At o zaman nezarete 😂
- +1 yıl
atiom geri cikion baglicam en son JUAHDS
- +1 yıl
@hicbilemiyorumaltan bağla bağla 😄
- +1 yıl
😂
+1 yılOff 2024teyiz herkes yemek yapacak köle miyiz la biz
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç değilmi
- +1 yıl
elbette herkes yapacak o da yapacak oturup biz napıyor uz eşek gibi çalışıyoruz bi de yemek mi yapim
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocaya gitmeyi biliyorsan yemek yapmayı da bileceksin
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 886 cevap paylaştı. Titiz bir erkek sorun yapabilir. Gelistirebilirsiniz kendinizi internetten.
10 Yorumla
+1 yılYemek konusu daha önemli ya bence yuvayı yuva yapan içinde pişen sıcak bir yemektir bence
10 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Yumurta bile kırmayı bilmeyen biriyim. Evlilikte sorun yaşar mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler