Bir kadın kahvaltı hazırlamak zorunda mı eşine? Böyle bir mecburiyeti var mı? Evliliğe mi imza attık köleliğe mi?

Bir kadın kahvaltı hazırlamak zorunda mı eşine? Böyle bir mecburiyeti var mı? Evliliğe mi imza attık köleliğe mi?

"Elin ayağın yok mu, kendin hazırla" son derece kaba bir cevap... İnsan eşine bunu demez, dememeli. Kadın köle değil elbette, ama erkek mi köle olsun? Bana nefret ettiğim eski karımı hatırlattı. Sana "kahvaltı hazırla" dememiş, "kahvaltı yapalım mı?" demiş. Birlikte hazırlayabilirdiniz, çay eşliğinde güzel güzel sohbet ederek kahvaltı yapabilirdiniz. Neden hemen silahlarını kuşanıp saldırıya geçiyorsun? Erkeklerin neden asla ve asla kendini prenses zanneden, aile evinde iş yaptırılmadan pohpohlanarak büyütülmüş bir Türk kızı ile evlenmemeleri gerektiğinin canlı örneğisin. Senin bir benzerine ben yıllarca tahammül ettim, sonuç: beni 4 yılda 4 farklı erkekle aldattığı ortaya çıktı.
Türk kızı, Türk erkeğinin imtihanıdır, başının belasıdır, hatta ülkeyi terk edemeyenlerin de cehennemidir.
Senin gibi kadınlar mümkünse üremesin, soyunuz tükensin.
Senden eş falan olmaz, aynı benim eski karım gibisin. Erkeği ezen ve onu köleleştiren kadın modeli... Nedense hep de iyi niyetli, alttan alan erkeklere denk gelirsiniz. Allah soyunuzu kurutsun.
Elin ayağın yok mu demek yerine hadi gel birlikte hazırlayalım, ben şunları yaparken sende bunları yap deseydiniz daha güzel olmaz mıydı? Beraber kahvaltı hazırlamak, kahvaltı yapmak, sohbet etmek kadar güzel bir duygu olabilir mi?
Bu kölelik değil. Size zincir bağlayıp evin bir yerinde sabit tutmuyor adam. Altı üstü kahvaltı yapalım mı demiş. Kırılmış olması normal yani.
Bir hata yapıp evlendiniz ama en azından üremeyin. Toplum zaten yeterince raydan çıkmış. Bu topluma sizden bir daha daha gelmesin hiç değilse.
Kendisi hazırlasın ben yiyim? Ben sabah erkenden uyanmak zorundamiyim onun kahvaltısı için?
Abiye Allah sabır versin, dayanma gücü versin.
İyi günler
Türk kızının egosu şişkindir, kendini prenses zanneder, evinde kahvaltı hazırlamayı da kocasına kölelik yapmak zanneder. Türk kızının g.. tü kalkık olur. Adamın kırılmış olması, ruh hali falan da umurunda olmaz. Türk kızı, Türk erkeğinin cehennemidir.
Tek diyebileceğim Allah eşinize peygamber sabrı versin olabilir.
Böyle bir teklifi kahvaltı masası kurmak ve kölelik olarak algılayan bir kadınla hayatı paylaşmayı hiç istemezdim.
Cevap
8Cevap
Allah ona yardım etsin yerinde olmak istemezdim. Bende az çok yemek yapmayı biliyorum ama başkası yapınca daha tatlı geliyor. Adam bir hevesle beraber kahvaltı yapalim düşüncesiyle söylemiş sizde işin suyunu çıkarmışsiniz tıbben mümkün olsa çocuğuda o dogursun istersiniz.
Psikolojik sorunların var. Adam bir an önce boşanıp senden kurtulur umarım :D
Kim diyor? Senin? doktormusun?
Neye fore ver?
Soruda adamın kadına "bana kahvaltı hazırla" dediği yazmıyor. Koca kişisi "kahvaltı yapalım mı?" demiş. Bunun cevabı "git kendin hazırla" olmamalı.
Kahvaltılık hazırlamak kölelik mi jsjsjsjsjs ne var iki yumurta kırmak zor olmamalı
Kendi kiramiyomu iki yumurtayı?
Kahvaltımı hazırla ve çekil dememiş,
Beraber yapalım mı demiş
Tamam bende diyorum ki eli ayağı tutmuyormu bana demek istediği kahvaltı hazırla da kahvaltı yapalım benden iyimi taniyosun eşimi
Umarım senden daha iyi tanımam eşini 🤣😅😅
Adama kahvaltı hazırlamak zoruna gidiyorsa bu senin ona gerçekten arzu duymadığını gösterir.
Ya boşversene köle almış kendine egosu şişkin Türk ke.. aşesi
Bana öyle diyeceksin
Ağzını yüzünü kırarım
Kolundan tuttuğum gibi kapının önüne atarım, skktirip olur gidersin
Hahahahah benim esim bana karnim ac karnim ac diyor😂😂
Direk söylüyorum senden bir yol olmaz
Uyan uyan rüya bitti.
Sen çok uyumussum sanirim
Enişte evlenirken yanlış seçim yapmış
hep böylemi dialoglarınız bugüne özel mi
Hep bugün?
Eşine saygın yoksa neden evlendin ki