Umursamadan kılı kenara koyup yemeye devam edebilirim. Midesizlik mi umursamazlık mı bilemedim.

Umursamadan kılı kenara koyup yemeye devam edebilirim. Midesizlik mi umursamazlık mı bilemedim.
Bir dönem çalıştığım yerde ki aşçı ablamız bone takmadığı için bir kaç defa yemeklerden kendisinin sarı lüle saç telleri çıkmıştı.
Hatta içtiğimiz açık ayranın içine kadar düştüğü olmuştu. Önemsemeyip yemeye devam ederdik. Bana öyle iğrenç gelmiyor. 😄
Yemeğimden kıl filan çıkarsa o yemeği yemem, dışarıda yemek yiyorsan garsonu çağırırım ve gösteririm orada başka bir şey yemem. Ama evde misafirlikteysem sesimi çıkartmam o yemeği de yemem.
Cevap
3Cevap
Ben devam edemem. Çevremde kılı çıkarıp yemeye devam edenler var ama yok yani düşünmek bile beni rahatsız ediyor.
Hayır edemem.. hiç bir şekilde
Kendi saçım ise yemeye devam ederim, iğrenmem. Fakat aileden ya da dışarıdan hiç tanımadığım birinin ise asla yemeye devam edemem. İğrenirim.
Bi ara döner yerken kıl varmış yuttum, boğazımdan çektim baya uzundu, yemeye drvam ettim ama 2. ıssırıkta midem bulandı
O bölgeyi çöpe atar devam ederim ama evdeki yemeklerde böyle yaparım sadece. Dışarıdaki yemeklerden devam edemem.
Şahsen asla devam edemem.. midem çok bulanıyor düşününce bile
Etmişliğim cok var ya, ya ayıp olmasın diye ya da yemek çok güzel diye falan bazen de aman nolcak diyorum ben de midesizim sanırım baya
Etmezdim. Bi kere yemegimden yarabandi ipi cikti. Butun gun bsy yiyemedim
Kendiminse evet degilse hayır
Hayır yiyemem
Kendi ailemden biri veya kendime ait değilse yemem
Anneminki falansa evet. Yoksa asla
Yemem. d
Etmem hayır
Ben yiyemem
Nerde, kimin evinde olduğuna bağlı..
yerimm
Etmem
Devam ederim