Fakat bunu anormal bir saat olarak düşünün tek bir yemek var saat gece ile saba arası 5 falan ve dolapta hiç bir şey kalmamış gibi düşünün.

Fakat bunu anormal bir saat olarak düşünün tek bir yemek var saat gece ile saba arası 5 falan ve dolapta hiç bir şey kalmamış gibi düşünün.
Ne olursa olsun yerim kılı atıp. Eğer restauranttaysam bunu bildiririm. Sipariş vermişsem yapacağım yorumda bildiririm. Bir vatandaş nerede çalışırsa çalışsın haddini bilmeli ve işini yapmalı. Bir kere tavuk dünyasındayım. Ben çok yemek yerim ve kimse beni kınayamaz. İki porsiyon söyledim. Ama garsonlar aralarında beni konuştular ve konuştuklarını duymadığını sandılar. Sonuçta ücretini veriyorsam yemeye de hakkım var.
En nefret ettiğim şey. Elimde değil kıl gördüğüm an hayatta yiyemem o yemeği. Oysaki dışardan yediklerimizin içinde ne oldugu ve nasıl yapıldığı bile belli değil onları yiyorsam kılı alıp yemeye devam etmek gerekiyor ama maalesef yapamıyorum
Annemin, abimin veya benim yaptığım bir yemekse sorun yok. Zaten daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ama restoranda ise bildiririm ve yemem.
Cevap
32Cevap
Yemem ayrıca benim yaptığım yemekten asla öyle bir şey çıkmaz.
Asla dedin çıkacak
Hayır etmem tabi ki de
Restoranda yiyorsam kesinlikle yemeği bırakır kalkarım. Ama evde yiyorsam ve yemeği yapan sevdiğim biriyse " Anam , anlam yahut eşim" incitmemek için sesimi çıkarmam. Alır kenara koyarım.
Anlam- Ablam* olacaktı
Yemeği yapan ben ya da annem ise kılı atarım, yemeğe devam ederim. Midem o tarz şeylerden bulanmıyor pek.
yiyemem, hatta ben pastanede çalışıyorum soğuk baklavayı da çok severim bir gün taze diye yediğim baklava bozuk çıkınca 1 ay yiyememiştim..
Elbette hayır... Ne tuhaf değil mi? Çok sevdiğimiz kişinin saçının telini saklayıp ara sıra bakıp iç çekiyoruz. Aynı saç yemeğe düşse tiksiniyoruz
Kuaförüm biraz alıştım kahvede yemekte ama bir yerde otururken geldiği de oldu geri göndermiştim değişik bir durum oluyor
Okurken bile midem kalktı insanlık hali derdim de ya yemek titizlikle yapılır bunun insanlık hali olamaz
Birkaç kez oldu bana, her seferinde çaktırmadan alıp devam ettim. Bilerek bırakılmadı sonuçta. Üzer insanı bunu ifşa etmek
Evet ederim. Tek bir kıldan iğrenip yemek bırakmam.
Bu resim o kadar iğrenç ki insan yemeği bırakacağını söylemeyeceği varsa da söyler 😂
O saatte niye yemek yiyorum 😂 eğer benim saçım olduğundan emin değilsem yemem
Iyyy Allah'ım affetsin artık tüm gün yemek yemem.
Kurtlu yemekler çıktığında bile hiç önemsemeden yediğimiz zamanlar oldu bizim. Kıl ne ki?
Hayır asla yiyemem aç kalmayı kuru ekmek yemeği tercih ederim
Yemeği eş anne abla yaptıysa hiç sıkıntı yok... yemeğe devam😂
Yok yiyemem. Bir defasında üç gün yemek yemediğimi bilirim. 😃
Eğer çok açsam kıl olan yeri ayırır yerim ama bilemedim belki de yemem.
İştahım kaçar midem bulanır o yüzden devam edemem.🫡
Ne yalan söyliyeyim yerim ama puan kırarım restorandan
Saça okey, ama tırnak falan çıkarsa da midesizliğin lüzumu yok tabiki 😂😂
Yemeği yapana bağlı, yavan ekmek de yerim sorun değil
kedimin tüyü çıksa yerim tereddüt etmeden de saç çıkınca bi garip oluyorum ya yine yerim ama içim bi hoş olur
yemeği yapan mahçup olmasın diye hemen sofranın altına saklar yemeye devam ederim. uzata uzata gösteren ve cingar cikaranlardan nefret ediyorum siz kusursuz musunuz
Saçlarım tertemiz kendi kılımsa yerim. Milletin tırnağının içi leş gibi o ellerle yemek yapıyorlar herkes yiyor bilmeden. Bu daha iğrenç bakteri yuvası
Bununla ilgili anım var. Resmen ağızımda saç teliyle mücadele etmiştim. Dişime dolanmıştı ve çiğniyerek onu oradan kurtardıktan sonra yutmuştum.
Benim saçımsa sorun yok bi başkasınınsa bırakırım.
Edemem. Hatta o gün boyunca doğrıu dürüst bir şeyler yiyemem.
Yerim ama keyif almam asla sadece o gun geçsin diye
Tadi guzelse sıkıntı yok yiyi
Hayir kesinlikle yiyemem.
İpi toplar iade ederim yemeğe devam
büyük konuşmayım da yemem
Huylanırım ama aile eviyse devam ederim
Edemem hatta o sevdiğim yemeği bir daha yemem 😝😝
Kesinlikle hayır. Devam etmem.
hayır edemiyorum maalesef
Fotoğraf aşırı tiksinç ama ya
Kimin kılı olduğuna bağlı..
Yerim temiz igrenmedigim biriyse