Yeme & İçme En sevdiğiniz çikolatanın adı ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Elbette tadelle😋 peki ya sizin? Güncellemeler+1 yıl Güncel En sevdiğiniz çikolatanın adı ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bitter severim 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Benim favorim kesinlikle Nestlé'nin çikolataları. Özellikle tablet çikolataları çok güzel. Diğer bilindik markalar pek hoşuma gitmiyor. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Ferrero, tadelle, tablerone bayıldığım lezzetler. 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben nedense rafaello çikolatayı seviyorum çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tedalle fındıklı kırmızı ambalaj evet canımı cektirdin sağol 😂 diyete girdim ben ya:( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir tane ye benim için dodkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yulaf muz süt kakao yiyom ben ya çikolata yasaj Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende tadelle seviyorum 1 0 Yorumla
FATIHALP_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aynen nasıl bir şey ya 0 1 Yorumla FATIHALP_34 +1 yıl Çok da ucuz değil yani Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Snıckers 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bitter severim
Benim favorim kesinlikle Nestlé'nin çikolataları. Özellikle tablet çikolataları çok güzel. Diğer bilindik markalar pek hoşuma gitmiyor.
Ferrero, tadelle, tablerone bayıldığım lezzetler.
Ben nedense rafaello çikolatayı seviyorum çok hoşuma gidiyor
Tedalle fındıklı kırmızı ambalaj evet canımı cektirdin sağol 😂 diyete girdim ben ya:(
Bir tane ye benim için dodkd
Yulaf muz süt kakao yiyom ben ya çikolata yasaj
Côte d'or ve Ferrero Rocher 😍
Bende tadelle seviyorum
Dido süt reçelli severim
Damak
Aynen nasıl bir şey ya
Çok da ucuz değil yani
Raffaello, ferrero rocher
Tony's Chocolonely Milk Chocolate Hazelnut
Damak Antep fıstıklı
Dido klasik