Yeme & İçme En sevdiğiniz çikolata nedir? StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor Merci ve mor inekli çaklıtların yeri çok ayrı ama şu an bundanlarım var 🥺Eti sponsorum ol bari be En sevdiğiniz çikolata nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. En sevdiğim çikolata bitter. ve yanında da kahve severim 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bacım burdayim gor beni birine talip olabilirim bende sana kahve yapayım.. bitter severim güzel olur. 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Olar hangisine talipsin 😅 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. sütlü çikolata yokmu ondan lazım bana ben onu seviom 1 5 Yorumla StoneeCold +1 yıl Ondan almadım ki 🥺 Yorumla u tenedos +1 yıl üff sat bunları ondan al Yorumla StoneeCold +1 yıl Ben sana alırım kiii 🥺 Yorumla u tenedos +1 yıl alal ekmek banıp yiyelim Yorumla StoneeCold +1 yıl Ruhun fakir ya Nutella var evde 1kg Yorumla
Monarzu0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nestlé fındıklı ve mor inekli çaklıtların çilekli yoğurtlusu😂❤️ 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl O çilekli yoğurtlu olanı garip geliyor çok zorda kalsam anca 😅 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Antep fıstıklısı güzel. Ferrero Rocher ve Lindt çok güzel 😋 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Ferrero Raffaello o da ayrı bir güzel Yorumla TheLaady +1 yıl eveet ağızda şölen Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sütlü olan bütün çikolataları seviyorum özellikle milkanın 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Ayırt ettiğim sülenemezAlbeni severim ama 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 567 cevap paylaştı. Bitterli olanı bana versene 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Hangisini istiyorsan senin olsun 🥰 Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😘 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çikolata pek sevmem ki🥲 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl Peki🥺 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alerjim var yiyemiyorum.. 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Kötü olmuş alerjiler kapatılsın 🥺 Yorumla Kehribark +1 yıl Keşke yaaa 🥺 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ay çikolata yicektim onu hatırlattınn 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Alarm niyetine beni mi kullandın 🥲 Yorumla ikizterazi +1 yıl İvit..:/ Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çikolata sevmiyorum 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Schogetten sevmeyen ne bilelim 😒 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben atmıştım onun resmini size dimi 😏 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. bitter olan hepsi : ) 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Madlen veya eti gurubu olur 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Laviva, dido ve karam seviyorum. 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cino'nun üzerine daha iyi bir çikolata üretilmedi 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Tabiki karaammm, bitter. Her sütlüyü yemem. 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Eti karam bitter parlıyor orada 1 2 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Antep fıstıklı olanı Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Bitter severim bende güzel Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. orası yüz tl var :D 1 1 Yorumla StoneeCold +1 yıl 100 yok 87 falan Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tadelle. 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Bitter 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beyaz tadelle 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tadelle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
En sevdiğim çikolata bitter. ve yanında da kahve severim
Bacım burdayim gor beni birine talip olabilirim bende sana kahve yapayım.. bitter severim güzel olur.
Olar hangisine talipsin 😅
sütlü çikolata yokmu ondan lazım bana ben onu seviom
Ondan almadım ki 🥺
üff sat bunları ondan al
Ben sana alırım kiii 🥺
alal ekmek banıp yiyelim
Ruhun fakir ya Nutella var evde 1kg
Nestlé fındıklı ve mor inekli çaklıtların çilekli yoğurtlusu😂❤️
O çilekli yoğurtlu olanı garip geliyor çok zorda kalsam anca 😅
Antep fıstıklısı güzel. Ferrero Rocher ve Lindt çok güzel 😋
Ferrero Raffaello o da ayrı bir güzel
eveet ağızda şölen
Sütlü olan bütün çikolataları seviyorum özellikle milkanın
Ayırt ettiğim sülenemez
Albeni severim ama
Bitterli olanı bana versene
Hangisini istiyorsan senin olsun 🥰
😘
Çikolata pek sevmem ki🥲
Peki🥺
Alerjim var yiyemiyorum..
Kötü olmuş alerjiler kapatılsın 🥺
Keşke yaaa 🥺
Ay çikolata yicektim onu hatırlattınn
Alarm niyetine beni mi kullandın 🥲
İvit..:/
Çikolata sevmiyorum
Schogetten sevmeyen ne bilelim 😒
Ben atmıştım onun resmini size dimi 😏
İkeada satılanlar nefis
bitter olan hepsi : )
Madlen veya eti gurubu olur
Laviva, dido ve karam seviyorum.
Cino'nun üzerine daha iyi bir çikolata üretilmedi
Tabiki karaammm, bitter. Her sütlüyü yemem.
Beyaz çikolata severim
Ruby çikolata 🥹
Milka ya 💖Bayılıyorum
Antep fıstıklısı kalp ben. 🍫❤️
Damak baklava
Nestlé beyaz çikolata
Nestlé 1927 Ekstra Sütlü.
Eti karam bitter parlıyor orada
Antep fıstıklı olanı
Bitter severim bende güzel
Bitter seviyorum
d * ak güzel seviyorum