Yeme & İçme Patatesin en çok hangi halini seviyorsunuz? ŞİŞMANKÖPEKBALIĞI Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor ? Kızarmış patates Haşlanmış patates Patates püresi Fırında patates Sulu yemek olarak patates Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Patatesin en çok hangi halini seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kızartma, haşlanmış, köz ve fırınlanmış halini seviyorum 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 920 cevap paylaştı. En çok göz göze geldiğimiz anı seviyorum bu gerçek bir aşk hikayesi😀 0 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Kabuğu ince haşlanmış patates löp löp atarım kabuğunu soymadan 😂 0 0 Yorumla
Elaxcz Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Arkadaslar patates bi kulturdur. Her şekilde yenir. Sahsen onume cig patates konsa onu da yerim. Mukemmel bir gida. Boylesi yok. Tartismaya tesettürlüyüm. 0 0 Yorumla
muratçaa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Farketmez patates sonuçta yemek çeşiti bulamayınca her şekle uyum sağlayan en iyi gariban yiyeceği kışın her evde çuvalla yazın kiloyla bulunur 🕊️ 0 0 Yorumla
Bluemoon9 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Patates püresi ve patates kızartması arasında kaldım ama limon sıkılmış patates püresi aklıma gelince onu seçtim 😋 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sulu yemeği olan patates 0 0 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kızarmış ve fırında güzel oluyor. 🫶🏻 0 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Her halini seviyorum ayırtetmem asla 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fırında ve kızarmış olanları seviyorum daha çok 0 0 Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Fırınlanmış baharatlanmış elma dilim halini 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. kızarmış 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fırın 🥰😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kızartma, haşlanmış, köz ve fırınlanmış halini seviyorum
En çok göz göze geldiğimiz anı seviyorum bu gerçek bir aşk hikayesi😀
Kabuğu ince haşlanmış patates löp löp atarım kabuğunu soymadan 😂
Arkadaslar patates bi kulturdur. Her şekilde yenir. Sahsen onume cig patates konsa onu da yerim. Mukemmel bir gida. Boylesi yok. Tartismaya tesettürlüyüm.
Farketmez patates sonuçta yemek çeşiti bulamayınca her şekle uyum sağlayan en iyi gariban yiyeceği kışın her evde çuvalla yazın kiloyla bulunur 🕊️
Patates püresi ve patates kızartması arasında kaldım ama limon sıkılmış patates püresi aklıma gelince onu seçtim 😋
bana farketmez
Püre yanında biftekle çok iyi
Sulu yemeği olan patates
Kızarmış ve fırında güzel oluyor. 🫶🏻
Her halini seviyorum ayırtetmem asla
Kızartması veya püresi
Kızartma ama ayda bi kere anca yerim
püre ve kızartmaa
Kızarmış ince dilimli seviyorum
Fırında ve kızarmış olanları seviyorum daha çok
Fırınlanmış baharatlanmış elma dilim halini
Kızartma