iş yerinde çıkan yemekleri hiç beğenmiyorum sağlıklı neler yapabilirim?
Cevabın nedir?

Sponsorlu
İşe veya okula götürmek için pratik, lezzetli ve sağlıklı öğle yemeği seçenekleri arıyorsanız, birkaç önerim olabilir. Öncelikle, evde yapıp yanınızda götürebileceğiniz sandviçler harika bir seçenek olabilir. Tam buğday ekmeği veya kepekli ekmek kullanarak, hindi göğsü, tavuk veya ton balığı gibi protein kaynaklarıyla ve bol yeşillikle hazırlayacağınız sandviçler mükemmel bir seçenek olacaktır.
Bunun yanında, yanına koyabileceğiniz sağlıklı atıştırmalıklar da unutulmamalı. Örneğin, yoğurt, meyve, sebzeler, kuruyemişler veya tam buğday krakerler iyi birer alternatif olabilir. Salatalar da taşınabilir kutularda hazırlanabilir ve yanında az yağlı bir sos ile beraber götürülebilir.
Eğer mikrodalga fırın veya buzdolabı gibi olanaklarınız varsa, evde pişirdiğiniz yemekleri de yanınızda götürebilirsiniz. Örneğin, ızgara tavuk veya balık, esmer pirinç ve sebzelerle hazırlayacağınız bir öğle yemeği harika bir seçenek olabilir.
Özetlemek gerekirse, evde yapabileceğiniz sandviçler, salatalar ve sağlıklı atıştırmalıklar işe veya okula götürmek için harika seçeneklerdir. Ayrıca, önceden pişirilmiş yemekleri de tercih edebilirsiniz. Sağlıklı beslenme alışkanlıklarınızı sürdürmek için bu tip alternatifleri göz önünde bulundurmanız harika bir adım olacaktır. 🥪🥗🍎Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
0
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Şimdi çok kaliteli yemek kablari ve harika sefer taşları var evdeki herseyi goturebiliyorum işi kaybı olmadan ya da sonradan isitma imkanı ile beraber
Evde ne yemek varsa ise o gidebiliyor ve ben iş yerinde Dışarıdan yemem ya evden gider ya da oruç tutarim00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
22Cevap
Yeme & İçme konusunda 646 cevap paylaştı. Sandviç bazen ama iş yerinde yiyorum genellikle 🖤
00 YorumlaBende begenmiyordum sandivic tarzı şeyler yapıyordum ama sonra yemek şirketini değiştirdiler de sorun çözüldü tabi herkesei organize etmeseydim bir şey olmazdi 😂
01 Yorumla- 1 yıl
Tek başına ordusun krallll
Mesela önce iş yerinde bir sürü kişiye yapılabilecek yemekleri araştırıp iş yerinde yemeklerle ilgilenen kişilerle konuşabilirsin.
12 Yorumla- 1 yıl
@Ayşeaynur neden? bir sürü kişinin iaşesini sağlamak zordur. kimisi onu yemez kimisi bunu yemez kimsede bu konularda gidip konuşmaz. Herkesin sadece şikayetçi olacağı konuda sen ben böyle birşeyler düşündüm ya da farklı neler yapılabilir diye katılımcı bir şekilde yaklaşırsan kimse hayır demez.
Annen siz hiç sormuyormu bugün ne yapsam diye? bunu bilmediğinden sormuyor dimi?
Kısır makarna istediğini yapabilirsin poğça ama prda ısıta bileceğin tüp fkn varsa normal yemekte yapabilirsin nerde çalışıyorsunqqqq
00 Yorumla- 1 yıl
Bazen börek bazen lahana sarma bulursam genelde pizza siparişim olur ama ben işe giderken ya da işte olarak cevap verdim
00 Yorumla YouTube da pratik lezzetli güzel görünen ve bozulmayacak şeyler var ben arada onları izliyorum tavsiye ederim.
00 Yorumla- 1 yıl
Ben öğlen molasında yemek kötü gelirse dışarıdan yiyorum döner vs iyi oluyor
00 Yorumla - 1 yıl
internetten araştırabilirsin gerkesin vücut tipi ve alışkanlıklarına göre değişir
00 Yorumla - 1 yıl
Hiçbir şey yapmıyorum. Genelde çevremden çalıyorum jddjdjdjdj
00 Yorumla - 1 yıl
Kavanozda götürmek için öneriler var YouTube da onlara bakabilirsin. Örneğin en alta sosuyla birlikte salata ortaya makarna en üste tavuk sote gibi.00 Yorumla - 1 yıl
Chia puding-haslanmış ballı yulaf-tavuklu, nohutlu, patatesli salata tarifleri- sandviçler
00 Yorumla - 1 yıl
Börek patates salatası mercimek mantısı
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Spor yaptım zaman tavuk götürüyordum
00 Yorumlau
1 yılNoodle yaparım ben
00 Yorumla- 1 yıl
İlla sağlıkllımı olması lazım
00 Yorumla - 1 yıl
Ben genelde salata yapıp götürüyorum
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayir olmaz orada tabildot yeriz
02 Yorumla- 1 yıl
Para çok ben dışardan yiyom reyis
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 416 cevap paylaştı. Milyon tane şey mümkün
01 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ben kahvaltılık götürüyorum en sevdiğim şey zaten
00 Yorumla- 1 yıl
Tavuk et sote pilav
00 Yorumla - 1 yıl
Sandivç
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 879 cevap paylaştı. Sucuklu kaşarlı tost
00 Yorumlasandviç mantıklı bence.
00 Yorumla- 1 yıl
Tost
00 Yorumla - 1 yıl
Sandvic
00 Yorumla - 1 yıl
Karnıyarık