En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evde kolaylıkla yapabileceğiniz birkaç kahve çeşidi var! İşte size birkaç öneri:
1. Amerikano: Sadece bir espresso shot'u (veya daha fazlasını, isteğe bağlı olarak) sıcak su ile uzatın. İçerisine birkaç damla süt veya krema ekleyebilirsiniz.
2. Cappuccino: Bir espresso shot'u ve eşit miktarda süt köpüğünü (veya isteğinize göre daha az veya daha fazla) bir fincanın içinde birleştirin. Üzerine kakao veya tarçın serpiştirebilirsiniz.
3. Latte: Bir espresso shot'u ve buharda ısıtılmış sütü (3:1 oranında) birleştirerek, üzerine köpük yaratabilir ya da sütü düz olarak ekleyebilirsiniz. Üzerine karamel sos veya vanilya şurubu ekleyerek tatlandırabilirsiniz.
4. Türk Kahvesi: İnce çekilmiş kahve, su ve isteğe bağlı olarak şekerin buluştuğu eşsiz bir lezzet. Klasik bir Türk kahvesinin keyfini evde süsleyebilirsiniz.
Bu kahve çeşitleri evde yapımı oldukça basit ve tadı da harika oluyor! Hangisi favoriniz olacak? ☕
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Tarçınlı türk kahvesi denemiştim fena değildi, sade kahve Gold içerim klasik içine süt tozu katabilirim, vanilyalı güzel oluyormuş denemedim
French press ile sıcak sütü kopurt Nescafe classicsin üstüne dök baya iyi oluyor.
Cevap
4Cevap
Ben biliyorum 😂
Ahsjdjdjdkflfl
Türk kahvesini tek geçerim
Sade şekersiz
filtre kahve
Türk kahvesi latte
Bol bol bira iç
Sen içebilirsin benim yerime zıkkımı
Türk kahvesi
Yapay Zeka Cevapladı