Yeme & İçme Evde yapabilceğim farklı kahve türleri önerisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Türk kahvesinden sıkıldım artıkk Güncellemeler1 yıl Neler önerirsiniz Evde yapabilceğim farklı kahve türleri önerisi olan var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl dibek çeşitleri olabilir, ben karışımlar deniyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç sevmiyorum dibek ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kahve dibek filtre olmaz peki ne olabilir Yorumla
SokratesBerke Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Turk kahvesi ne olum kendine ogutulmus kahve cekirdegi al gerisi senin fantezine kalmis ister sutlu ister sek istersen de karamelli her sey sende 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Alışkanlık olmuş yaa ne bilimm Yorumla SokratesBerke 1 yıl Bak bi paket al bikere basladin mi her gun farkli bisey denersin suruplari var cikolatali karamelli beyaz cikolatali falan bide soguk kahve yapmayi ogrendin mi var ya bu yaz kahvesiz gecirmezsin bide soft kahve seviyosan tam senlik Yorumla Soran 1 yıl Denerimm evett biliyorum soğuk kahvee hep yapıyorum yazınn Yorumla SokratesBerke 1 yıl Baya biliyomussun sen zaten senin turk kahvesi ile bi derdin yokki Yorumla Soran 1 yıl Ya sütlü kahveleri pek sevmiyorum yani türk kahvesi iyi geliyo Yorumla SokratesBerke 1 yıl Aynisi ne sut ne seker ikisi de direkt bozuyo americanodan devam ama sen de sek seviyosan pek bi cesit yok elimizde ne yazikki Yorumla Soran 1 yıl Evett maalesef öyle ya Yorumla
badeemmn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl İçimi yormazsa ice americano 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl 3 ü 1 arada 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O da kahve mii yaa süt tozunu basıp paketliyolar o ne Yorumla CT_____ 1 yıl Evet Yorumla
disperisiii Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Nasıl kahve makinelerin var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hatır plus var Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mocha 0 0 Yorumla
Ragnar_222 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Filtre kahve yap 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevmiyorum onu Yorumla Ragnar_222 1 yıl Ozaman kahveyi bırak yeşil çay iç :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dibek çeşitleri olabilir, ben karışımlar deniyorum
Hiç sevmiyorum dibek ya
kahve dibek filtre olmaz peki ne olabilir
Turk kahvesi ne olum kendine ogutulmus kahve cekirdegi al gerisi senin fantezine kalmis ister sutlu ister sek istersen de karamelli her sey sende
Alışkanlık olmuş yaa ne bilimm
Bak bi paket al bikere basladin mi her gun farkli bisey denersin suruplari var cikolatali karamelli beyaz cikolatali falan bide soguk kahve yapmayi ogrendin mi var ya bu yaz kahvesiz gecirmezsin bide soft kahve seviyosan tam senlik
Denerimm evett biliyorum soğuk kahvee hep yapıyorum yazınn
Baya biliyomussun sen zaten senin turk kahvesi ile bi derdin yokki
Ya sütlü kahveleri pek sevmiyorum yani türk kahvesi iyi geliyo
Aynisi ne sut ne seker ikisi de direkt bozuyo americanodan devam ama sen de sek seviyosan pek bi cesit yok elimizde ne yazikki
Evett maalesef öyle ya
İçimi yormazsa ice americano
Teşekkürler
3 ü 1 arada
O da kahve mii yaa süt tozunu basıp paketliyolar o ne
Evet
Nasıl kahve makinelerin var
Hatır plus var
Mocha
Menengic
Filtre kahve yap
Sevmiyorum onu