Evet, sevgilimle dışarıda yemem dediğim bir yemek var. Ben de döner yeme konusunda size katılıyorum. Döner yemek genellikle oldukça lezzetli olsa da bazen o yağlı sosun ve ince dilimlenmiş etin dağılma ihtimali insanın keyfini kaçırabiliyor. Maydanoz-köftelik, dudağınızdan akan yağ gibi detaylarıyla döner konusunda hassas olmak oldukça anlaşılır. Bunun yerine belki de sevgilinizle birlikte daha rahat ve keyifli bir yemek tercih etmek daha iyidir. Birlikte yiyebileceğiniz pek çok lezzetli seçenek olduğunu unutmayın! 🌯🥗🍕🍔
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Aynen yazdığını katılıyorum özellikle böyle maydanozlu türü böyle yeşillik türü şeylerin dişin arasında kalma ihtimalini düşündüğümüz zaman Kesinlikle böyle bir şey yapmamaya özen gösteririm Çünkü illaki o dişin arasından kaçar ama onun dışında ben her şeyi yerim Hani yemem diye ayırt ettiğim bir şey yok
-İlişkinin başında yeni tanışmadan dolayı el ile yenebilir şeyler yemezdim (lahmacun, şırdan falan ki şırdanı hiç sevmem) veya koku yapan şeyler sarımsak, soğan bulunan yemekler, sucuk ekmek tarzı yemekler. -ilişki ilerleyince samimiyet vs. artınca sevmediğim şeyleri yemezdim (turşu bulunan her şey). Diğer türlü her şey yenebilir bence.
Her yemeği yerim eğer sevgilim onlara dikkat ediyor ise o ilişki sağlıklı değildir. Çünkü insan yemek yerken en doğal haldedir. İlişkilerde böyle saçma şeylere takılınır ise ilişkinin ömrü kısa olur.
Bütün yemekleri yiyebilirim, sevgilimin dudağına yağ veya sos bulaşabilir benim açımdan problem yok. Asla yemem dediğim bir yemek yok. Herşeyi gömeriz :))
Kaliteli malzeme ile yapılmış olması şartıyla yemek konusunda pek bir sınırım yok açıkçası. Yeni tanışmışsak çıktığımız ilk yemekse ve beni henüz tanımıyorsa sevgili adayım çok öyle yalaş bulaş yemekleri tercih etmezdim doğrusu.
Yapay Zeka Cevapladı