Mekanlar pahalı.. Rezarvasyon canlı müzik bilmem ne.. Kızlarla dedik ki.. Uğraşmayalim.. Sokaklar bizim olsun.. Sokak çalgıcıları çalsın biz hem dinler hem oynarız.. Elimizde balık ekmek belki kokoreç.. Gece yılbaşını deliler gibi karşılarız dedik 💃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaşadığım şehir de en iyisi olduğunu iddia eden kokoreççi vardı hiçte sakatat sevmezdim yemem ne kokoreçi diyordum sonra bir yedim gerçekten de tadı damağımda kalmıştı. 😂 Sıcacık yarım 50 tüm 100 liraydı 6 ay önce yemiştim şimdi daha da pahalıdır. Yanında turşu ve ayran bedava idi yani varoşlukla alakası yok temiz ve hijyenikse sorun olmaz benim için.
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun.. o gün belki bir miktarı gözden çıkaracağız artık..
En İyi Cevaplar
+1 yılSokak lezzetleriyle yılbaşına girmek veya sokak lezzetlerini tercih etmek, kişinin tercihine ve yaşam tarzına bağlı olarak değişen bir durumdur. Bu tercih, kişinin maddi durumu, kültürel geçmişi, yaşam tarzı ve değer yargılarına bağlı olarak değişebilir.
Herkesin yılbaşını kutlama ve geçirme şekli farklıdır. Kimi insanlar yılbaşını şık restoranlarda veya lüks otellerde geçirmeyi tercih ederken, kimileri daha sade ve samimi bir ortamda, sokak lezzetlerini veya evde hazırlanan yemekleri tercih edebilir.
Sokak lezzetleriyle yılbaşına girmek, bazıları için nostaljik bir deneyim olabilir ve kişinin bütçesine daha uygun olabilir. Bunun yanı sıra, sokak lezzetleri yerel kültürü yansıtabilir ve kişinin yılbaşını daha samimi ve otantik bir atmosferde geçirmesine yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, yılbaşı kutlama şekli kişisel tercihlere ve değerlere bağlıdır. Sokak lezzetleriyle yılbaşına girmek, kişiyi varoş olarak nitelendirmek doğru olmayabilir, çünkü herkesin yaşam tarzı ve tercihleri farklıdır ve her biri kendi benzersiz şekilde kutlamayı tercih eder. Önemli olan, yılbaşını sevdiklerinizle birlikte geçirerek mutlu ve keyifli bir zaman geçirmektir.
10 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır, neden varoşluk olsun. Yapay gülümsemelerin eşlik ettiği uçuk tatlar yerine böylesi baş tacı!
25 Yorumla- +1 yıl
Ay evet ya.. sosyetik tavırlar.
Nazik olacağım diye balığı çatal bicakla yiyenler.
Beni gerçekten kapalı mekanlar bozar zaten. ekmek arasında yıldızlari izleyerek götürmek güzel şey 💃👍 - +1 yıl
👍😊
- +1 yıl
😊✋.
- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye varoşluk olsun. Herkes bu hayatı mutlu olduğu gibi yaşasın. Bir geceliğine dünyanın parasını vermek mantıksız. Hele de bu zamanda her şey çok pahalıyken. Belkide hayatınızın en güzel gecesi olacak. Sadece iyi giyinin üşütmeyin. Bir yılbaşı geceside farklı olsun. Ne güzel düşünmüşsünüz.
23 Yorumla- +1 yıl
😊👍 teşekkür ederim.. siz de çıkın eğlenin.. dünyaya bir kere geliyoruz 🌹💃
- +1 yıl
Keyfiniz çok bol olsun 😊 Ya kardeşimgilde ya ailemle, belki de evde bakacağım artık.
Teşekkür ederim EİC için 🌹💃🕺 - +1 yıl
😊✋ rica ederim..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
39Cevap
- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAma ne yazık ki tacizler hersene durmadan devam ediyor, dikkatli olun.
13 Yorumla- +1 yıl
Sağolasın ✋ tedirginlik olacak illaki.. ama grup şeklinde kalabalık olacağımız için çok fazlaca korkmayiz diye düşündüm..
- +1 yıl
İyi eğlenceler o zaman
- +1 yıl
Sağol.. sen de çık eğlen güvendiğin insanlarla. bu hayata bir kere geliyoruz 😊👍🌹
- Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sayılmaz bence neden sayılsın
10 Yorumla
+1 yılSokaklqrda degilde sahillerde gecirmistim bir yilbasini anadolu kavagindan baslayip en son geceyi cengelkoy sahilinde sonlandirmistim ve sabaha kadar gezmistik ve cok eglenceli bir yilbasi animdir ama yine de sokaklar biraz tehlikeli olabilir insanlar agizlariyla icmiyor cunku.
13 Yorumla- +1 yıl
O gün hareketli canlı olur sokaklar.. zaten emniyet görevli oluyo her yerde. o yüzden cesaretlendik. bakalım.
- +1 yıl
Simdiden iyi eglenceler dilerim umarim guzel gecer 😊
- +1 yıl
Sağol umarım ✋
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyılbaşını illa bir etkinlikle geçirmek şart değil.. sıradan günlerden bir farkı da yok üstelik.. oturun evinizde mis gibi.. demleyin güzel bir çay.. patlatın mısırları.. açın güzel ekşınlı bir film.. yılbaşına ekşınla girin bütün yılınız ekşın olsun.. ;)
16 Yorumla- +1 yıl
Yok ben o gün aksiyon istiyorum biraz. başka bir zamanda gece dışarı çıkamayız üstelik.. bir kere geldim bu hayata.. tadını çıkaracağım
Cevap sahibi+1 yılDünyaya ikinci defa gelmeyeceğiz.. o yüzden vaktimizi de boşa harcamamalıyız..
- +1 yıl
🙄.
Cevap sahibi+1 yıldoğruyu söylemişim gibi bakmışsınız..
- +1 yıl
Muhafazakâr olanlar gibi konuşmussun.. ondan öyle baktım.. bir geceliğine dünya hayatını düşünsem sadece.. olmaz mı sankim😎
Cevap sahibi+1 yılmuhafazakarlık çok da sevmediğim uyduruk bir kelime.. ☺️ eğer bir geceyle sınırlı kalacaksa olur tabi ki sen de insansın eğlenmek gülmek mutlu olmak hakkın... lakin her günümüz beyhude geçiyor..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYılbaşı gecesi herkesin yüksek alkol aldığı saatlerde sokaklarda gezmek riskli olur. Gezeceginiz semti iyi seçin, yanlış zamanda, yanlış yerde olmayın.
Sokak lezzetleri varosluk filan olmaz. Hatta sonrasında biraz da eve götürüp yanında alkolle devam edin derim.
12 Yorumla- +1 yıl
O gece görevli tüm emniyet personeline güveniyoruz 😅👍 o günün dışında zaten geceyarısı mümkün değil sokağa çıkmak..
Cevap sahibi+1 yılPeki...
Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Fena fikir değil zaten sokaklar yılbaşında Işıl ışıl, gece 12 de havai fişek gösterileri olur , kapalı yerde bunları göremezsiniz hem gezme hem kutlama olur. 👍
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen o gün hareketli olur.. Çok seviyorum gece sokaklarda olmayı.. uzun zamandan beri çıkamıyordum..💃 en azından güvende oluruz..
Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır ne alakası var ki evde girenler de o zaman fakir sayılıyor 😂🤷♂️ nerede olursan ol fark etmez önemli olan senin mutluluğundur Asuman ablacım 😊
12 Yorumla- +1 yıl
👍😊 sağol tatlım.. bu yıl evde annemle girmek istemedim 😅 belki şans getirir sokaklar bana..
Aslında süper bir fikir, mevcut olan güzelliğin tadını çıkartmak hemde ekonomik ve sınırsız eğlence :))
11 Yorumla- +1 yıl
👍.
- Yeme & İçme konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılSokaklar çok soğuk olur. Artık çıkmıyorum ben pandemiden beri arkadaş ev ortamı daha iyi bence
118 Yorumla- +1 yıl
Sokaklarda yatmayı düşünmüyoruz.. evi de ayarladık 😅👍
- +1 yıl
Doğru diyorsun sokakta uyumayip durunca soğukda durmuyorsun 🙃
- +1 yıl
Eğlenirken ateş basar üşüdüğumuzu anlamayız diye düşünüyorum 😎
- +1 yıl
O başka bir etkinlik yaparken olur karıştırıyorsun sanki 🤔
- +1 yıl
Unutma ki kimi insanlar her daim ateşlidir.. fazlaca üşüyen biri değilimdir..😎💃damarlarimda dolaşan kan genç kız kanı gibi 😅
- +1 yıl
hahahaha oooo ürün yerleştirme var bu yorumda :P ben daha çok soğuk kanlı biri olduğum için soğuk gelmiyor bana :P
- +1 yıl
Reklama ihtiyacim yok benim 😎 reklamın benden öğreneceği çok şey var ama..
- +1 yıl
Seni pazarda görsem vereceğim tepki :P
https://www.youtube.com/watch?v=FBXKAdFaLXY - +1 yıl
😂 sensin artist..
- +1 yıl
Benim ne artizligimi gördün 😱
- +1 yıl
Ben de değilim ki 🙄 bana artiz demiş gibi oldun o videoyla.. tamam kabul ediyorum orjinal harika şarap gibi bir kadın olduğumu ama artistlik de yapmam yani 😊
- +1 yıl
hiç yapar mısın sen :o diyen kimse getir dövelim :o
- +1 yıl
Sokakta başımıza bir iş gelirse seni arayacağım 😎
- +1 yıl
Yeniden kickbox a başladım diye mi 😱 gel gezelim diye arama zaten 😱
- +1 yıl
Kickbox mı.. wow.. kulağa hoş geliyor 😊 Seni adamakıllı içeceğim zaman arayacağım 😎 sarhoş olunca yanımda akıllı ve de güvendiğim biri olmalı..
- +1 yıl
Yıllardır yapmıyordum başladım ooo bende içerim o zaman 🤣
- +1 yıl
Sen içmesen 😊 bir uyanık kalan olmalı yanımda 😅
- +1 yıl
Sen iç ben ayık ayık bakayim oh ne güzel 😒
Olmez sag kalirsak yılbaşında ozel bir şey yapmayacağım evimde ailemle olacagim ama sokak lezzetleri varoluşsa ona talibim.
11 Yorumla- +1 yıl
Aile her şey 👍🌹
+1 yılSiirt merkezde yol üstünde seyyar bi ciğerci vardı. Hayatımda yediğim en güzel ciğerdi 😍. Bence lezzet >>lüx
11 Yorumla- +1 yıl
Damağımın keyfine bakarım ben de aynen..👍
+1 yılBravo, önemli olan kendinizi mutlu hissetmeniz, eğlendiğiniz yerde faturanın ne kadar yüksek olduğu değil. Şimdiden iyi eğlenceler ve iyi seneler size.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. aynen öyle.. çok fazla paraya da gerek yok mutlu olmak için ✋
- +1 yıl
👍
Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Bana da ısmarlarsan varoşluk sayılmaz tabi ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
😊✋.
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır varoşluk değildir ne güzel arkadaşlarınla geziceksin🌸
12 Yorumla- +1 yıl
🌹😊 sağol..
+1 yılYeni yıl gecesi sokakların güvenli olacağını sanmam ki olmaz o yüzden
12 Yorumla- +1 yıl
O gece görevli olacak tüm kolluk kuvvetlerine güveniyoruz 👍
- +1 yıl
Peki
+1 yılBalık ekmek, kokareç, midye üf üf üf. Yılbaşına İstanbul'a gelesim tuttu. 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Keşke ben de İstanbul da olsaydım..👍😊 ama bulunduğumuz yerde idare edeceğiz artık..
- +1 yıl
Aklımda var İstanbul'a gitmek ama Ramazan bayramından sonrasına da arkadaşla plan yaptığım için ikilemdeyim.
- +1 yıl
Yılbaşında orada olmadıktan sonra 😊 bayrama çok var.. iki günlüğüne gidin bence..
- +1 yıl
Ya aslında gitmesine giderim de Pegasus ve Anadolujet'e güvenmiyorum. Sivas'a geri dönüşte sefer iptaliyle karşılaşabilirim.
Yeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. Tabikide paran yoksa otur ewinde mandalinanı soy ye
16 Yorumla- +1 yıl
🙄 yok.. o gün sokakta eğlenmek istedik..
- +1 yıl
🙄 saçmalama.. arkamızı kollarız biz merak etme.. kolluk kuvvetleri o gece sokaklarda olacak zaten..
- +1 yıl
😑 ben de onu dedim zaten..
- Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en güzel keyifli eğlenceleri sokakta yapilanlardir ama sogukla bas edilebilirse super
12 Yorumla- +1 yıl
Üşüsek de o atmosferde pek hissetmeyiz bunu sanırım..
- +1 yıl
Buna birsey diyemem ama çok keyifli oldugu kesin :)
Bence çok eğlenceli olur. Biz de dışarıda olacağız. Sonrasında eve geçeceğiz.
11 Yorumla- +1 yıl
💃aynen..👍
- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeden varoşluk olsun, mekana gidip eğlenememektense kafanıza takılmak gibisi yok
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
- +1 yıl
Sesli klavye için üzgünüm 😆 beden değil neden
Kafanıza takılmak değil kafanıza göre takılmak 😆 anladın sen onu - +1 yıl
Tabiki anladım 😊 sorun değil..
Yeme & İçme konusunda 755 cevap paylaştı. Haklısınız, diğer elimizde de kolalarımız olsun ama 🥳♥️🤩
10 YorumlaBence hayır, insan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Kimene bizim varoşluğumuzdan her kez baksın dalgasına
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasının ne dediği umrumda değpil varoş desinler :D
10 Yorumla
+1 yılFakirlik belirtisi
11 Yorumla- +1 yıl
Fakirsek de fakiriz ne yapalım..😊 zengin olup mutsuz olmaktan hayattan keyif almaktan iyidir böylesi..
Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. En güzel en anlamlı bir kutlama olur.
13 Yorumla- +1 yıl
👍.
- +1 yıl
Haklısın 👍
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u +1 yıl10 Numara aktivite
13 Yorumla- +1 yıl
😊 yine bu kedi.. seviyorum bunu 😅
- +1 yıl
kedi bana benziyo
- +1 yıl
ruh halimiz aynı :D
- Yeme & İçme konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılValla midye bira süper olur ndjdhdhd
11 Yorumla- +1 yıl
👍 💃
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben de gellemmi, bana da ısmarlayın😊
14 Yorumla- +1 yıl
İstanbul dan zor gelirsin buralara 😊
- +1 yıl
Yaa 🙄 nereye geldin ki.. çay ocağını bırakmasın sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaciz ederler sinir bozdugunuza degmez
13 Yorumla- +1 yıl
Sanmam.. kolluk kuvvetleri sokaklarda fazlasıyla olur o gün 👍
Cevap sahibi+1 yılYetersiz
İstanbul ise ve islek bir yerdeyseniz- +1 yıl
Değil.. merkezi yerlerde olacağız
+1 yılbenım ıcın yılbasıda dıger gunlerden farkı yok
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 557 cevap paylaştı. Valla çok orjinal bir fikir bence
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yok yemekten zevk aldıklarına bak
10 Yorumla
+1 yılSoğuk kış gününde için ısınır güzel olur ☺
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle en güzeli öyle
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi valla
217 Yorumla- +1 yıl
Kapalı ortamlar bizi bozar zaten 😅
- +1 yıl
Asuman ablamın canını sıkmayın 😅 mekanı başınıza geçirir 😂😂
- +1 yıl
😂 benim o gün fazla içmemem lazım..
- +1 yıl
😂 yoksa sabaha karakolda uyanırsın
- +1 yıl
O kadar olur mu bilmiyorum 😅
- +1 yıl
Haberlere çıkmayasın 😅😅
- +1 yıl
Bilemiyorum 😂
- +1 yıl
😂😂 Aaaa ben bu ablayı tanıyorum ya. Bide çok içmicem demişti kdlxlldlff
- +1 yıl
Görürseniz çaktırmayin 😂
- +1 yıl
Burada paylaşırım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
No no no 😂 olmaz..
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Çok iyi 😂😂
- +1 yıl
😆😆 salça oldum ama aklıma gelince içimde kalmasın dedim
- +1 yıl
Estağfurullah.. sağolasın ✋
- Yeme & İçme konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılEğlenseniz yeter
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍 sağolasın
- Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılOtur oturduğun yerde
11 Yorumla- +1 yıl
🙄 nedenmiş
Çok güzel olur hemde
12 Yorumla- +1 yıl
Ay evet ya.. soğuğa inat.. çılgınlar gibi eğlenmek istiyorum bu yılbaşı.. ateş yakan gençlere de denk gelirsek mükemmel olur 😅
Sayılır teyzem
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen ufaklık 🙄 senden daha enerjik olduğum kesin zaten..
- +1 yıl
Hah hah çok komik..
Daha iyi paylasimlarini görmüştüm
02 Yorumla- +1 yıl
🙄 Bununla idare edersin artık !
Gizli Üye(30-35)+1 yılYooo ne alaka simdi hersey luks varosluk eskidendi
10 Yorumla
+1 yılKazağı tercih ederdim aynen
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. hayır sayılmaz
10 YorumlaYok canım
10 YorumlaHayır tabiki
10 YorumlaBence tasarruf
10 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı
11 Yorumla- +1 yıl
Şu ekonomide aynen.😊👍
+1 yılPartnerinle mi
13 Yorumla- +1 yıl
Gel ben seni istediğin yere götüreyim ya
- +1 yıl
Kızlarla gideceğiz.. onlara söz verdim
- +1 yıl
Söz vermesen benimle gelecek miydin yani 😅
+1 yılDoğma büyüme varoşum soruları alayım.
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem